Цеца и синът й пребориха коронавируса

Звездата на сръбската музика Цеца Величкович се е излекувала от коронавируса, съобщи самата тя чрез страницата си във Фейсбук.

В свой пост тя публикува линк към информацията, като написа „Най-накрая”. По информация на сръбския „Блиц“ певицата си е направила PCR тест на 15 юни, който е дал отрицателен резултат. Синът й Велко също е с отрицателен резултат от теста си. Двамата дадоха положителни проби за COVID-19 след празненство по случай раждането на сина на Велко. "Велко и аз се чувстваме добре, нямаме никакви симптоми. Ще бъдем в домашна изолация до следващите тестове", каза тогава певицата. Без коронавирус е дъщерята на Цеца – Анастасия, която си направи 2 теста. Фризьорът на Цеца – Стеван Радивоевич, също призна в Инстаграм, че е заразен.

 

Подобни статии

  • На 69 години си отиде синът на Тодор Живков - Владимир Живков

    На 69 години си отиде синът на Тодор Живков - Владимир Живков

    На 69 години почина синът на бившия генерален секретар на ЦК на БКП, министър- председател на НРБ и първи председател на държавния съвет Тодор Живков – Владимир. В последните години той се пазеше в сянка от прожекторите и караше старините си скромно. Както е популярно напоследък, веднага след новината за кончината му се появиха писания, че е загинал от усложнения, получени след прекаран коронавирус.

    388