Честита Нова 2021 година, скъпи приятели и читатели!

Честита да е новата 2021 година! Изпратихме старата с много страх, нерви и болка. Посрещаме новата с надежда. Защото след лошото винаги идва хубавото. И така трябва да бъде!

Нека не забравяме уроците на миналата година. Но нека намерим сили и вяра да продължим напред, защото хубавото, колкото и клиширано да звучи, наистина предстои.

Пожелавам си да преборим пандемията с общи усилия. Да виждаме ведри и усмихнати лица. Да свалим маските на лицемерите, които ни лъжат и действат подмолно, капсулирани само в грижата за себе си. Да съграждаме нови къщи и нови мечти, да правим пътища и да намираме пътя, когато сме се изгубили. Да има хора, които ще ни упътят и ще ни подкрепят, когато имаме нужда от помощ. Хора, които ни зареждат с повече позитивизъм и ни дават надежда, а не ни гледат с разкривени от омраза лица, защото завиждат на успеха и личното ни щастие. Да сме по-съпричастни към чуждата съдба, защото дори най-усмихнатите и позитивните хора преодоляват препятствия и не е нужно да се борят и с хорската злоба.

Нека сме честни! Има хора на всички нива, които мразят чуждото щастие и прогреса. Хейтъри, които мразят преди всичко себе си, а оттам и околните. Болната 2020 година даде шанс на тези същества да надигнат глава. Новата 2021 ще им покаже, че никой не се вълнува от изпълнените им с омраза мисли и не го е грижа за разядените им от завист сърца. Това, което те още не осъзнават е, че тогава, когато всички отново започнем да излизаме и да празнуваме, да живеем нормално, те ще продължат да са сами, затворени в черупките си. И ще се давят в собственото си безсилие да внушават на всички, че само те са значими, ценни и истински. Не, не са! Те са нищожни в помислите и действията си. И обречени на изолация и самота.

Пожелавам ви да отсеете добронамерените хора и приятели и да покажете на тези, които ви дърпат надолу и ви товарят с тъмна енергия, че те нямат място във вашия свят. В нашия свят.

Пожелавам си да съхраним мъдростта, която придобихме в изминалата година и да сме малко по-отговорни - към себе си, но и към другите.

Пожелавам си да се прегръщаме и държим ръка за ръка както преди. Да откриваме непознати места и да сбъдваме мечтите си.

Пожелавам си децата ни да тичат навън с румени бузи. Да изживеят детството си пълноценно и да имат прекрасни спомени. Да растат умни и одухотворени. Да се смеят повече и да се радват на безгрижни игри. Пожелавам си пълни паркове с усмихнати хора. Бащи, които носят децата на раменете си. Майки, които бутат колички и се смеят безгрижно. Пълни с публика кина и театри. Работещи магазини.

Както преди ние от сплотения и, колкото и нескромно да звучи, талантлив екип на www.politika.bg ще продължим да ви информираме и да сеем зрънца, от които се ражда надежда. Ще скърбим заедно, но и ще се радваме заедно, защото животът е съвкупност от всичко това. Ще гледаме заедно отвъд новините и ще се забавляваме, защото това също е важно.

Да ни е честита новата 2021 година! И нека ни има! Заедно можем да направим живота си такъв, какъвто го искаме!

Подобни статии