Чесън и дафинов лист в стъкленица ни носят късмет

Подобряват физическото и психическото ни здраве, носят пари

Често пъти късметът ни напуска и всеки един от нас е имал проблеми - здравословни, финансови, любовни. В такива моменти не бива да разчитаме само на съдбата и кармата си, а трябва да сме наясно, че има и някои външни фактори, които могат да ни помогнат енергиите около нас винаги да са положителни и да ни донесат просперитет и изобилие за нас и нашето семейство.

Разбира се, то зависи и от отношението, което имаме към живота. Защото повечето от събитията в дните си, предизвикваме самите ние и нашите мисли. Има много и различни поверия как да започнете нова страница в живота си с късмет. Сега обаче ще ви предложим един много лесно изпълним начин да привлечете хубавото към себе си. Със сигурност съставките, от които се нуждаете, са вкъщи. Ако случайно ги нямате, то също лесно можете да си ги набавите и на много достъпна цена.
Сега ще ви предложим как са привлечете добри енергии с помощта на чесън и дафинови листа
Както се казва, по-добре е да се погрижите за късмета си и да направите този малък ритуал, който със сигурност ще бъде много полезен за всички членове на вашето семейство, следвайте процедурата стъпка по стъпка и вижте как ще се променят нещата. Повечето от вас навярно са чували за магичните сили на чесъна и дафиновия лист. Тези две дъхави и лековити подправки се използват не само за подобряване на физическото здраве. Магическите им свойства са познати още от времето на древните гърци и римляни.

Съставки

За да направите този ритуал за добри вибрации, ще се нуждаете от следните съставки:
Съставки:
1 Малка стъклена бутилка с коркова тапа
7 скилидки чесън обелени и измити
7 дафинови листа
червена панделка
Тук ще обясним стъпка по стъпка как да изпълним този магически ритуал:
Първото нещо, което трябва да направите, е да изсипете съдържанието от стъклената бутилка /ако има нещо в нея/ и да сипете вода. След това да сложите скилидките чесън и дафиновите листа.
Уверете се, че бутилката е добре затворена с корк и след това внимателно разклатете, последното нещо, което трябва да направите е да поставите червената лента върху бутилката, като образувате възел.
След като всички стъпки са завършени, поставете тази стъклена бутилка на любимото си място в къщата. Със сигурност ще започнете да забелязвате колко положителни енергии изобилстват във вашия дом, като добри новини и много успехи за всеки един от членовете на вашето семейство. Много важно е какво ще се случи с водата. Наблюдавайте я внимателно- ако започне да се размътва, направете отварата отново. Старата стъкленица изпразнете далеч от дома, по възможност може да го изсипете в течаща вода.


7 начина за положителна енергия

1. Не се поддавайте на негативните емоции
На всеки се случва да изпадне в трудна ситуация и душевна болка, но се опитайте да гледате реалистично на нещата, без да правите мрачни предположения за бъдещето и следващите етапи във вашия живот. Извлечете си уроците от дадената ситуация и не позволявайте това да е единствената тема за разговор с околните. Събраната отрицателна енергия, може бързо да се върне при вас като бумеранг. Наслаждавайте се на малките неща като глъка чист въздух или топлите ласки на първите утринни лъчи.
2. Приемете себе си с Любов
Оценявайте и малките неща, които ви правят щастливи. Помислете си, че сте заслужили хубавите моменти в живота си. Ако чуете 1 отрицателен коментар за вас – избройте поне 5 комплимента към себе си.
3. Забравете трудното минало
Не живейте с проблемите от миналото, когато вече са зад гърба ви. Простете на другите, простете и на себе си. Отпуснете се и позволете на положителната енергия да ви обземе, като забравите за състоянията на гняв, вина, разочарования и прочее. Отдайте се на хубави моменти и спомени, които ви карат да се усмихвате.
4. Не казвайте Да, когато искате да кажете Не
Бъдете честни със самите себе си и с хората около вас. Спестете ценно време и енергия за нещата, които са значими за вас. Направете нещо, ако то ще ви достави радост и удовлетворение, в противен случай откажете любезно.
5. Усмихвайте се
Смейте се и не потискайте хубавите емоции и моменти от живота. Подберете си подходяща среда и оптимистично настроени, позитивни приятели.
6. Бъдете благодарни
Открийте силата на благодарността. Оценявайте възходите и радостите, но и труда и трудните моменти, които сте преминали, за да достигнете до тях. Има нещо, за което трябва да бъдем особено благодарни, но често забравяме – това, че сме живи и можем да се радваме на щастието всеки ден.
7. Мислете правилно
Използвайте въображението си визуализирайте дадена ситуация с мисъл какво може да се направи, а не какво може да се обърка. Мислете върху идеалното решение, а не за настъпилата вече проблемна ситуация.
Вие имате силата сами да контролирате своето настроение. Повишете вашата положителна енергия като се придържате до изброените методи. Не след дълго ще усетите слънчевия лъч на високите вибрации.

Подобни статии