Чесън и дафинов лист в стъкленица ни носят късмет

Подобряват физическото и психическото ни здраве, носят пари

Често пъти късметът ни напуска и всеки един от нас е имал проблеми- здравословни, финансови, любовни. В такива моменти не бива да разчитаме само на съдбата и кармата си, а трябва да сме наясно, че има и някои външни фактори, които могат да ни помогнат енергиите около нас винаги да са положителни и да ни донесат просперитет и изобилие за нас и нашето семейство. Разбира се, то зависи и от отношението, което имаме към живота.

Защото повечето от събитията в дните си , предизвикваме самите ние и нашите мисли. Има много и различни поверия как да запонете нова страница в живота си с късметлийски старт. Сега обаче ще ви предложим един много лесно изпълним начин да привлечете хубавото към себе си. Със сигурност съставките, от които се нуждаете, са вкъщи. Ако случайно ги нямате, то също лесно можете да си ги набавите и на много достъпна цена цена.
Сега ще ви предложим как са привлечете добри енергии с помощта на чесън и дафинови листа
Както се казва, по-добре е да се погрижите за късмета си и да направите този малък ритуал, който със сигурност ще бъде много полезен за всички членове на вашето семейство, следвайте процедурата стъпка по стъпка и вижте как ще се променят нещата.Повечето от вас навярно са чували за магичните сили на чесъна и дафиновия лист. Тези две дъхави и лековити подправки се използват не само за подобряване на физическото здраве.Магическите им свойства са познати още от времето на древните гърци и римляни.
За да направите този ритуал за добри вибрации, ще се нуждаете от следните съставки:
Съставки:
1 Малка стъклена бутилка с коркова тапа
7 скилидки чесън обелени и измити
7 дафинови листа
червена панделка
Тук ще обясним стъпка по стъпка как да изпълним този магически ритуал:
Първото нещо, което трябва да направите, е да изсипете съдържанието от стъклената бутилка /ако има нещо в нея/ и да сипете вода. След това да сложите скилидките чесън и дафиновите листа.
Уверете се, че бутилката е добре затворена с корк и след това внимателно разклатете, последното нещо, което трябва да направите е да поставите червената лента върху бутилката, като образувате възел.
След като всички стъпки са завършени, поставете тази стъклена бутилка на любимото си място в къщата. Със сигурност ще започнете да забелязвате колко положителни енергии изобилстват във вашия дом, като добри новини и много успехи за всеки един от членовете на вашето семейство. Много важно е какво ще се случи с водата. Наблюдавайте я внимателно- ако започне да се размътва, направете отварата отново. Старата стъкленица изпразнете далеч от дома, по възможност може да го изсипете в течаща вода.

Подобни статии