Данчо Стълбицата с нова кола за юбилея, нарече я Синята стрела

Диджеят сменя четвърто возило от марката

Йордан Георгиев

Радиолегендата Данчо Стълбицата си подари чисто нова кола за 70-годишния юбилей през юни. Това се похвали самият той в социалните мрежи, а известни музиканти се надпреварваха да му честитят. Водещият на „Музикална стълбица“ обаче се ожали, че са му свършили парите за почерпка за новата придобивка и сега чака да си получи пенсията, за да я полее.

Йордан Георгиев е нарекъл новата си любима „Синята стрела“. „Мисля, че след 49-годишната неуморна дейност като журналист, автор и диджей и навършената през юни достолепна кръгла годишнина, ми приляга да си подаря този чудесен автомобил! Благодаря на Дъди, Румен, Юри и Людмил за ценните съвети и подкрепата! Както и на Емо и Горан за продажбата на предишната. Наздраве, отивам да се ограмотявам, защото все едно ще карам самолет! Дай Боже всекиму, важното е да сме здрави!“, написа легендата и публикува няколко снимки на возилото. „Честито, но е материя, остарява“, заяви Ева от „Тоника“. „За да не се притесняваш от най-новите коли, можеше да си вземеш една запазена на 49 години“, пошегува се шоуменът Венци Мартинов. „Заслужаваш ракета за космоса, мастер“ и „Да навъртиш безаварийно със Синята стрела поне 5-6 земни обиколки с незабравими и вълнуващи моменти“, му пожелаха още аверите.

Стълбицата разкри, че сменя четвърта кола от една и съща марка. „Благодаря на всички, които ме поздравиха за "Синята стрела"! Да ви се връща, даже ми стана неудобно, да не излезе, че се фукам! Знаете, че не съм такъв и се радвам чисто човешки“, заяви той, а сред приятелите му веднага пожелаха да му купят старата кола. „Извинявай, Божо, но вече го продадох. Четири месеца беше в Мобиле, но не си го видял, а и ти не си ли по Субаро?“, запита легендата. Други си припомниха страстта му около автомобилите още от началото на 90-те, когато си взел първото не соцвозило. „Да, беше Фиат Типо около 93-94-та година. Преди това карах няколко Лади. Как си спомняш?“, изненада се Данчо.

Подобни статии