Десислава Иванчева обясни нарушавала ли е домашния арест

Снимка: Фейсбук Забелязано в София

Бившата кметица на столичния район „Младост” и независима кандидат-депутатка Десислава Иванчева обясни защо е била навън, докато е под домашен арест.

Тя реши да проговори, след като предишния ден бдителни столичани я изловиха на разходка и публикуваха нейни снимки във фейсбук. Подсъдимата Иванчева заяви в социалната мрежа, че е от хората, които уважавали и спазвали законите и институциите и без разрешение от съда не излизала да изхвърли кофата за боклук.  

„Снимките от вчера са от ходенето ми до болница. Това излизане е с разрешението на съда, разбира се! Бих ви приложила и бележката от посещението ми във въпросното лечебно заведение, но има много лична информация за здравословното ми състояние, което не е добро. Както и друг път съм ви разказвала, здравето ми е силно влошено от нивата на хормона на стреса, които поддържам няколко години високи нива", уточнява Иванчева.  „Ходя с градски транспорт, не мога да поддържам кола, дори горивото ми е скъпо удоволствие, тъй като очевидно не мога да работя и живеем с пенсията на майка ми. Налага се и да ходя пеша, за да сменя един транспорт с друг. Дори едно билетче отгоре гледам да спестя, като ходя пеш някакво разстояние”, обяснява още подсъдимата Иванчева.

Подобни статии