Десислава излезе от Макарона в "Маскираният певец"

Най-талантливият участник в този сезон на "Маскираният певец" - фолкдивата Десислава, отпадна на крачка от финала. Въпреки че никой в шоуто не може да се мери с певческите й умения, тя изгуби, защото около нейния образ нямаше интрига. Не са много изпълнителите в България, които могат да сменят така изкусно стилове и да пеят с такава лекота, така че Десислава очаквано бе разконспирирана от всички панелисти.

Талантливата певица сподели, че за нея е било огромно затруднение да се крие под костюм, който ограничава движенията й. Затова, за да не стои на едно място, тя си измислила ситни крачки, като на марионетка. "Беше много задушевно", сподели тя за тоалета, с който се раздели с радост. Певицата заяви, че само най-близките й хора са знаели, че участва в шоуто, защото мъжът й бил твърде ревнив и щели да стигнат до развод, ако не му признае къде изчезва. Десислава покани своя добър приятел Азис на вечеря, за да му демонстрира готварските си умения, след като той се усъмни, защо извън трите книги с ангелска тематика, които тя беше донесла като улика, няма и книга с рецепти. Десислава му каза, че информацията му за нейното готвене е поне на 10 години и се похвали, че синът й яде всички супи, които тя му приготвя. От което пък стана ясно какво ще хапне Азис, когато й отиде на гости.

Финалистите, които ще видим другата седмица са Булката, Баба Яга и Хищницата, като най-оспорвано е кой се крие зад последния облик. Дотук се спрягат имената на Джулия Бочева от сериала "Революция Z", Християна Лоизу, Михаела Филева и др. Тембърът на гласа в днешното изпълнение напомня и за фолкпевицата Нелина. Никой от панелистите обаче не се сети за нея.

Подобни статии