Димитър Баненкин и Мариан Вълев влизат в света на стоковата борса

Актьорите Димитър Баненкин и Мариан Вълев влизат в света на стоковата борса в най-новия филм на Георги Костов „Спекуланти“, чиито снимки приключиха вчера. Режисьорът споделя, че таква продукция не е снимана досега и я определя като първия български финансов трилър.

Главната женска роля е поверена на бременната в петия месец актриса Радина Кърджилова, която умело крие своето коремче под широки дрехи, предимно рокли и костюми, тъй като ролята й го изисква. Тя ще се превъплъти в амплоато на брокер под прикритие, а неин основен екранен партньор ще бъде колегата й Алек Алексиев. Неговата главна роля е на млад и проспериращ брокер, който се учи от най-добрите в бранша - героя на Мариан Вълев. Именно на снимачната площадка отпразнува своя рожден ден Алексиев.

Локации

"Локациите ни в София са много. Снимахме в мол, в различни магазини и в истински брокерски компании", казва Костов и допълва, че са снимали на различни места в Бургас и Варна. Сред актьорския състав са още Пламен Манасиев, Боряна Братоева, Димитър Баненкин, Дарин Ангелов, Павела Апостолова, Симеон Лютаков, Стоян Радев и др. Сценаристи на филма са Александър Чобанов, Кузман Илиев и Илиян Скарлатов. Продуценти: Николай Христов - Фори, Кузман Илиев и Мартин Илиев. Продуцентска компания Корунд-Х - Христо Христов и Николай Христов и продуцентска компания Cadre - Мартин Илиев и Кузман Илиев. Лентата се очаква да излезе на голям екран догодина.

Подобни статии