Джей Ло за раздялата с Алекс Родригес: Зарязах го, защото не му вярвах

Главната причина за края на връзката на Алекс и Джей Ло е била липсата на доверие от нейна страна към него.

Седмица след като Дженифър и Алекс обявиха, че се разделят, няколко източника, близки на двойката, разкриват пред сп. „Пийпъл“, че Лопес е била тази, която е поискала да се откажат от годежа си и да се разделят. “Тя настоя. Просто имаше твърде много проблеми, които не можеха да се разрешат”, споделя приближен до Лопес, която от няколко месеца снима филм в Доминиканската република.

Около месец преди окончателната раздяла на Лопес и Родригес редица издания писаха, че такава предстои. Тогава двамата излязоха с обща позиция, че „работят  върху връзката си“ и че не са разделени, а просто имат да „се справят с някои трудности в отношенията си“. Слуховете тогава бяха, че докато Лопес е снимала на Карибските острови, Родригес й е изневерил с риалити звездата Мадисън Льокроа. Тогава и двамата отрекоха слуховете. “Дженифър много се измъчваше напоследък и не смяташе, че е за нейно добро да остане с Алекс. Независимо дали е имало изневяра. За нея това нямаше значение. Тя не иска да бъде с човек, в когото няма доверие и в когото би се съмнявала всеки път, когато е далеч от нея”, споделят източниците на „Пийпъл“.

Още в началото на връзката им Джей Ло сподели, че се е съмнявала в Алекс Родригес. “Причината е всичко онова, през което съм минала в личния си живот”, сподели тогава латинозвездата, която има три развода зад гърба си. Алекс също има доста богато интимно досие, в което попадат Камерън Диас, Кейт Хъдсън и дори Мадона. Изданието разкрива и предположения за бъдещето на отношенията между Лопес и Родригес. Според него те имат да делят няколко имота в Ню Йорк, Лос Анджелис и Маями. Това обаче е най-малката трудност на фона на това, че през годините децата им са станали най-добри приятели и сега раздялата ще им се отрази негативно.

 

Подобни статии