Дженифър Лопес и Бен Алфелк = ВНЛ?

Снимка: ЕПА/БГНЕС 51-годишната Дженифър Лопес има няколко брака и многобройни връзки зад гърба си.

Ако трябва да определим случилото се на жаргон, то към имената на двамата трябва да се изпише ВНЛ (на уличен език – вечна, неразделна любов). Днешното поколение няма да разбере какво означава това, защото лексиконите са отживелица, но пък героите в тазседмичната любовна вражда или враждуваща любов – зависи от интерпретацията, са на възрастта на онези демодирани забавления.

Сапуненият сериал между Дженифър Лопес и Бен Афлек (Бенифър) продължава с нов сезон. Престарели дами хлипат върху интригата в паузите между индийските сериали, но не е много сигурно дали любовта на седмицата няма да прерасне на мига и във вражда на седмицата. Преди редакционното приключване на броя бяхме на етап страстна целувка. Но като се знае какъв темперамент има огнената певица и актриса, като нищо може отново да прехвърчат искри.

Че Дженифър Лопес и Бен Афлек играят и преиграват с любовните сцени, е ясно. От месеци те подгряваха аудиторията с нарочно изпуснати фрази за подновяването на връзката си – ВНЛ, ама друг път. Така не остана човек, който да не е разбрал, че са били скарани, но са в процес на сдобряване и консумират връзката си активно, прекарвайки все повече време заедно.

Официалната версия за снимките с целувката, които обиколиха светкавично интернет пространството, е че те са направени от папараци.  В същото време стана ясно, че двамата влюбени са били на вечеря с роднини на Дженифър Лопес в Малибу, така че интимната сцена е била споделена и с други хора.

Изразът, че старата любов ръжда не хваща, не важи за случаи като този. Показната любов винаги е ръждива. Но пък няма лоша реклама, така че Дженифър и Бен са в правото си да парадират с възобновената си връзка – всеки със своето основание.

В следващите седмици сапунката ще продължи със случайни снимки на прословутия пръстен с 6,1-каратов розов диамант, с който звездната двойка скрепи годежа си. Отново показно и церемониално. През 2003 г. двамата отмениха сватбата, а скоро след това се разделиха. Пет месеца след това неутешимата Дженифър се бракосъчета за трети път за певеца Марк Антъни, а пък Афлек се врече в любов на актрисата Дженифър Гарнър, но през 2018 г. се разведе с нея. Всички тези перипетии и епизоди от „Бенифър“ се превъртат като анонс сега, когато двамата се държат за ръце като тийнейджъри и се целуват тайно, ама така, че това „събитие“ да бъде документирано. А жълтите медии хвърлят картите на масата и поясняват, че двамата всъщност са се събрали още през април, когато Бен започнал да преспива в дома на Дженифър. Тайно, разбира се. Ама колко пък да е тайно, след като не се е крил?

За всеки влак си има пътници и за всеки сериал – зрители. Ако „Бенифър“ е вашият ретро сериал, моля. Дженифър и Бен = ВНЛ.

 

 

Подобни статии

 • Кой не скача е... зелен

  Кой не скача е... зелен

  Един политически лидер се зеленее в тазседмичната ни рубрика "Вражда на седмицата". Той е Костадин Костадинов, популярен още като Костя Копейкин. Популярен политик от калибъра на Волен Сидеров, Веселин Марешки, Валери Симеонов, Николай Бареков. Те вече не са никакъв фактор и не са в парламента? Но нека не изпреварваме събитията.

  206
 • Натиск има, натиск няма

  Натиск има, натиск няма

  Играта „Тука има, тука нема” премина в нов етап. Прокурори и следователи се ожалиха, че върху тях е упражнен натиск от страна на МВР по оня казус с мъжа, който тегли милиони за АМ „Хемус”, сякаш си купува фъстъци на вересия от квартална сергия. Същият, за който от МВР твърдят, че е участвал в бандитска схема, а съдът го пуска под домашен арест. Вместо да се занимават с този казус обаче, прокурори и следователи реват като сарански мечки.

  283