Дженифър Лопес и Бен Алфелк = ВНЛ?

Снимка: ЕПА/БГНЕС 51-годишната Дженифър Лопес има няколко брака и многобройни връзки зад гърба си.

Ако трябва да определим случилото се на жаргон, то към имената на двамата трябва да се изпише ВНЛ (на уличен език – вечна, неразделна любов). Днешното поколение няма да разбере какво означава това, защото лексиконите са отживелица, но пък героите в тазседмичната любовна вражда или враждуваща любов – зависи от интерпретацията, са на възрастта на онези демодирани забавления.

Сапуненият сериал между Дженифър Лопес и Бен Афлек (Бенифър) продължава с нов сезон. Престарели дами хлипат върху интригата в паузите между индийските сериали, но не е много сигурно дали любовта на седмицата няма да прерасне на мига и във вражда на седмицата. Преди редакционното приключване на броя бяхме на етап страстна целувка. Но като се знае какъв темперамент има огнената певица и актриса, като нищо може отново да прехвърчат искри.

Че Дженифър Лопес и Бен Афлек играят и преиграват с любовните сцени, е ясно. От месеци те подгряваха аудиторията с нарочно изпуснати фрази за подновяването на връзката си – ВНЛ, ама друг път. Така не остана човек, който да не е разбрал, че са били скарани, но са в процес на сдобряване и консумират връзката си активно, прекарвайки все повече време заедно.

Официалната версия за снимките с целувката, които обиколиха светкавично интернет пространството, е че те са направени от папараци.  В същото време стана ясно, че двамата влюбени са били на вечеря с роднини на Дженифър Лопес в Малибу, така че интимната сцена е била споделена и с други хора.

Изразът, че старата любов ръжда не хваща, не важи за случаи като този. Показната любов винаги е ръждива. Но пък няма лоша реклама, така че Дженифър и Бен са в правото си да парадират с възобновената си връзка – всеки със своето основание.

В следващите седмици сапунката ще продължи със случайни снимки на прословутия пръстен с 6,1-каратов розов диамант, с който звездната двойка скрепи годежа си. Отново показно и церемониално. През 2003 г. двамата отмениха сватбата, а скоро след това се разделиха. Пет месеца след това неутешимата Дженифър се бракосъчета за трети път за певеца Марк Антъни, а пък Афлек се врече в любов на актрисата Дженифър Гарнър, но през 2018 г. се разведе с нея. Всички тези перипетии и епизоди от „Бенифър“ се превъртат като анонс сега, когато двамата се държат за ръце като тийнейджъри и се целуват тайно, ама така, че това „събитие“ да бъде документирано. А жълтите медии хвърлят картите на масата и поясняват, че двамата всъщност са се събрали още през април, когато Бен започнал да преспива в дома на Дженифър. Тайно, разбира се. Ама колко пък да е тайно, след като не се е крил?

За всеки влак си има пътници и за всеки сериал – зрители. Ако „Бенифър“ е вашият ретро сериал, моля. Дженифър и Бен = ВНЛ.

 

 

Подобни статии

 • Война със скалпели

  Война със скалпели

  В навечерието на четвъртата вълна от пандемията и с висящ бюджет на Здравната каса поради все още недовършената актуализация на бюджета, двама сериозни български лекари и политици подеха истинска война със скалпели. Както можеше и да се очаква, ударите се нанасяха с медицинска точност и буквално замириса на кръв, йод и тежка политическа конфронтация. Уви, поизцапаха се и белите докторски престилки, и лекарското самочувствие.

  122
 • Поименно ги назовете... (подслушваните)

  Поименно ги назовете... (подслушваните)

  Стотици български граждани са били подслушвани по искане на спецпрокуратурата и по разрешение на Специализирания съд. Такава бомба хвърли министърът на вътрешните работи Бойко Рашков по време на изслушване, поискано от ГЕРБ-СДС, относно твърдения за незаконно подслушване на политици и граждани. Логично, последва въпрос за повече конкретика. А служебният вътрешен министър отговори в стила на популярен в миналото виц.

  726
 • Вражда на седмицата: Кошлуков vs Минеков

  Вражда на седмицата: Кошлуков vs Минеков

  Конкретният повод за враждата на седмицата е ясен – прекъснато предаване на БНТ, за да бъде излъчена пресконференция на партия ГЕРБ. Още веднага след назначаването си служебният министър на културата Велислав Минеков подчерта, че ще разнищи този казус. Кошлуков пък реши да му отговори. Така се стигна до една писмена кореспонденция, която прерасна в конфликт.

  420