Дженсън Екълс и The CW работят по проект за Джон и Мери Уинчестър

Снимка: The CW Мат Коен и Ейми Гуменик изиграха Мери и Джон в „Свръхестествено“.

Телеманиаците още не са превъзмогнали края на сериала „Свръхестествено“, който се разгърна за цели 15 сезона време. Добрата новина е, че няколко месеца след големия финал вече се работи по спин-оф.

В него е замесен не кой да е, а актьорът Дженсън Екълс, който спечели сърцата на зрителите като Дийн Уинчестър. Той и съпругата му Даниел Харис ще обединят сили с телевизия The CW за поредица с работно заглавие The Winchesters (букв. превод - семейство Уинчестър). Според сайта Deadline новата поредица ще представи епичната неразказана история за запознанството на родителите на Сам и Дийн – Джон и Мери Уинчестър. Самият Дженсън ще влезе в ролята на разказвач.

„След като свършихме работа по 15-и сезон на „Свръхестествено“ просто знаехме, че това не е краят. Защото, както казваме в сериала - „Нищо не е наистина приключило“. Когато с Даниел създадохме продуцентската компания Chaos Machine Productions знаехме, че първата история, която искаме да разкажем, е тази на Джон и Мери Уинчестър. Винаги съм усещал, че героят ми Дийн би искал да знае повече за връзката на родителите си. Затова бих се радвал той да ни отведе на това приключение“, каза в изявление Екълс.

„Когато Дженсън Екълс ми разказа историята, се влюбих. Той и Даниел Харис са перфектните хора за тази работа. Благодаря, че продължавате завета. Гордея се с вас“, коментира и създателят на култовия сериал Ерик Крипке. Той уточни, че другият перфектен човек за тази работа е зает заради ангажимента си като тексаски рейнджър, визирайки Джаред Падалеки (Сам Уинчестър) и актуалния му професионален ангажимент.

Това е трети опит за създаване на спин-оф на „Свръхестествено“. Преди време бяха заснети пилотни епизоди на Bloodlines и Wayward Sisters, но те така и не стигнаха до малкия екран.

Засега не е ясно дали са подбрани актьори, които да скочат в образите на Джон и Мери Уинчестър. В „Свръхестествено“ младите им версии бяха изиграни от Мат Коен и Ейми Гуменик, а в по-зрял вариант ги видяхме като Джефри Дийн Морган и Саманта Смит. Възможно е първата двойка да получи покана за участие в проекта.

Подобни статии