Джобният генерал на Командира се събуди

Не само Лаборантът не възнамерява да излезе дълготрайно в пенсия и да освободи публичното пространство от присъствието си, след като хората отдавна показаха, че не искат нито него, нито политическия му инженеринг. Също толкова досадни в активността и нежеланието да дадат път на млади и не толкова компрометирани личности са и политиците от близкото му обкръжение.

Когато Костов каже А, това прозвучава като сигнал – джобният му генерал А. А. веднага се включва. Това е като дистанционно за телевизор, на който лидерът на ДСБ разцъфва. За да обясни на целокупния народ, че „При всички положения аз категорично бих гласувал против това правителство. За съжаление тези, които са в парламента, няма да направят така, или тези, които ще гласуват, ще го направят лицемерно“.

Хващаме се за последната дума, защото именно лицемерие е джобният генерал да говори за олигархия. Още по-малко пък му отива да говори за „обслужваща олигархия“ - като тази, която създаде и отгледа началника му Иван Костов. А не беше ли неговата съпруга юрисконсулт в туристическа фирма на „олимпиеца“ Славчо Христов? За едни добре познати на Командира и обкръжението му олигарси питаме.

Подобни статии