Дневен хороскоп за 10.10.2021: Лъвът може да е изкушен да схруска ласкателите и лицемерите, незабравими промени в живота на Девата

Постарайте се днес усмивката да не слиза от лицето ви. Дарете околните с радост и топлота, вършете добри постъпки и се постарайте да се харесате сами. Така довечера ще положите глава на възглавницата с чувството за един пълноценен ден, а тази вътрешна работа ще програмира у вас щастие и успех и за утрешния ден.

ОВЕН

Ще имате възможност да намерите нови приятели и да се помирите с тези, с които сте се сдърпали. Хората около вас ще ви простят някои дребни грешки и прибързани думи. Дори и да има някои разногласия, те няма да доведат до негодувание или разгорещени спорове. Ако имате нужда от помощ, може да я получите лесно. Домакинските задължения могат да отнемат доста време, но ще останете доволни от възможността да украсите дома си или да промените нещо в него. Може да си купите мебели или поне нови домакински уреди. Със сигурност ще изберете неща, които ще ви радват дълго време.

Вибриращо число: 8

Щастливи числа: 75 49 15 42 17 88

Работа

Очаквайте успех в кариерата, като това до голяма степен ще зависи от правилно поставената цел. Съсредоточете вниманието си върху задачите, които ще ви донесат най-бърз успех. Дори и най-амбициозните цели ще бъдат постигнати от вас и вие ще се стремите към тях. Само не губете енергията си за дреболии, тъй като рискувате да пропуснете големите възможности.

Здраве

Днес няма да има проблеми с енергията и концентрацията за вас. Физическото ви състояние няма да ви подведе и вашият тонус и дух ще бъде в най-доброто си състояние, така че на този ден можете да решавате важни въпроси от различни направления на живота, без да се притеснявате, че ще ви стегне шапката в даден момент.

Любов

Днес звездите правят всичко възможно, за да помогнат на Овните в хармоничното развитие на любовните отношения (особено ако имат връзка с чужденец, представител на чужда култура или „неуловим“ партньор, който винаги изчезва от погледа). Страхотен ден да пътуваме заедно и да се учим един от друг.

ТЕЛЕЦ

Денят ще бъде натоварен. Изведнъж ще изникнат нови неща за вършене, които ще поемете с голям ентусиазъм. Ще има възможност да помогнете на любим човек, изпаднал в трудна ситуация. Въпреки че може да има объркване и суматоха наоколо, вие ще останете непоклатими, няма да се поддадете на емоциите и ще вземете правилните решения. Втората половина на деня е подходяща за виждане на стари познати и опит за възстановяване на стари връзки. Това изобщо няма да е трудно. Мнозина ще се радват да имат възможност да разговарят с вас и да прекарате времето си заедно.

Вибриращо число: 9

Щастливи числа: 13 76 6 48 43 80 93

Работа

Ще трябва да работите усилено, за да постигнете голям успех в кариерата. Ще ви бъде трудно да се съсредоточите върху текущите дела, тъй като нещо постоянно ще отвлича вниманието ви от работата. Ако успеете да покажете своята характерна упоритост, тогава успехът ви е гарантиран. Опитайте се да не поемате задълженията на другите хора и да изключите всички лични срещи.

Здраве

Дъвчете храната си внимателно и подбирайте какво ядете.

Любов

Днес звездите съветват Телците да избягват застоя, рутината и скуката. Развихрете фантазията си. Ако имате идея да пътувате до забравени места, да научите нещо или да играете играта „двама на пустинен остров“, изпълнете плана незабавно: утре може да няма условия за това. 

БЛИЗНАЦИ

В началото на деня са възможни леки недоразумения и напрегнати моменти, в които няма да ви е лесно да запазите спокойствие. Важно е да не се водите от емоции, да не казвате или правите нещо, за което по -късно може да съжалявате. Не бързайте да давате отговор на отправените ви предложения. Когато съберете повече информация, разберете всичко, интуицията ще ви подскаже какво да правите най-добре. Следобедът ще бъде глупав, но забавен. Хората около вас ще се намесват във вашите дела по-често от обикновено, но това няма да предизвика раздразнение. Вероятни са необичайни срещи. Бързо ще се разбирате с нови познати, има много интересни теми за разговор.

Вибриращо число: 1

Щастливи числа: 79 72 39 3 68 88 75

Работа

За да постигнете успех в работата и кариерата, не трябва да бъдете мързеливи, просто се доверете на интуицията си, положете всички необходими усилия и не казвайте на никого за плановете си предварително.

Здраве

Днес трябва да запомните, че смехът и положителните емоции са най-доброто лекарство в света. Ето защо, ако почувствате лек дискомфорт, не трябва веднага да бягате в аптеката. По-добре си починете и прекарайте този ден със семейството и приятелите си. Тогава ви е гарантиран тласък на енергия и благополучие.

Любов

Днес за Близнаците не е трудно да спечелят сърцата, благодарение на широк спектър от естествени таланти, енергия, остроумие, обаяние и маниери.

РАК

Началото на деня трябва да бъде посветено на релаксация. Кратка почивка в бизнеса изобщо няма да ви навреди. Вие не само ще се възстановите, но и ще помислите за важни въпроси, които ще разгледате следващата седмица. Времето е подходящо и за разходки и пътувания, срещи с приятели, независимо от застудяването. Ще ви хареса да общувате с хора, които ви познават добре и ви разбират перфектно. Следобед ще имате възможност да обсъдите плановете си с тези, които могат да помогнат за тяхното изпълнение. Бъдете внимателни! Интуицията ще ви помогне да разберете правилно намеците и да отгатнете това, което не е казано директно.

Вибриращо число: 2

Щастливи числа: 18 44 53 34 91 85 84

Работа

Днес ще можете да се съсредоточите не само върху работата си, но и да намерите време за домакинството. Не за дълго обаче. Ще бъдете привлечени от неочаквани перспективи и мечти, така че ще бъде просто невъзможно да се закрепостите у дома. В този ден също ще има много познати, които значително ще променят живота ви по отношение на работата и кариерата. 

Здраве

Ако не можете да си представите живота си без чаша кафе сутрин, тогава сутринта ви може да се окаже много тъжна. Консумацията на кофеин днес може да има обратен ефект. Но не забравяйте, че в чая също има предостатъчно от това вещество. Ето защо, ако искате да пиете нещо топло и затоплящо, наблегнете на билките.

Любов

Днес звездите предлагат на Раците динамичен ритъм за развитие на отношенията и ги съветват да бъдат по-бързи, ако искат да успеят в любовта. Добър начин да напомните на хората за себе си е да предложите някои неща, в които ви бива: помощ при обучение, технология или домашен любимец, демонстриране на сръчност или ерудиция в наболял проблем.

ЛЪВ

Мислете позитивно. Как ще протече този ден, до голяма степен ще зависи от настроението и отношението ви към случващото се. Опитайте се да забележите възможности и причини за радост, ще има достатъчно от тях. И не приемайте присърце проблемите: скоро те ще бъдат решени и дори не е нужно да полагате кой знае какви усилия за това. Не бързайте да харчите пари за непотребни неща. Проявете малко спестовност.

Денят ще ви предостави възможност да поемете инициатива в личните отношения и да направите крачка към човек, към когото отдавна таите симпатии.

Вибриращо число: 3

Щастливи числа: 9 61 13 75 52 78 12

Работа

Днес ще чуете много ласкателства, но предимно от лицемери, които злословят зад гърба ви здраво.Ако комплиментите ви се нравят, може да ги приемете великодушно. Царствената ви особа обаче едва ли се нуждае от това, така че си решете, дали да не пернете с лапа или направо да схрускате низшите създания, които си позволяват да чернят репутацията ви. Като цяло денят ще бъде положителен и успешен: представянето ви ще бъде на високо ниво, а бизнесът ви ще донесе прилична печалба.

Здраве

Ако дълго време не сте ходили на лекар за рутинен преглед, тогава днес е най-подходящият ден най-накрая да го направите. Обърнете специално внимание на вашите „слаби места“ - проблеми, които ви тормозят дълго време.

Любов

Лъвовете могат смело да направят своя първи ход в любовта. В същото време за тях е важно да не се представят за локомотив на отношенията, да помнят красотата на съвместната игра и да споделят инициативата. Има шанс да се възстанови дори безнадежден роман. Съвместното хоби (за предпочитане активно и екзотично) ще помогне за засилване на взаимността.

ДЕВА

Едва ли е възможно да се избегнат вълненията сутринта. Въпросът тук е по-скоро в нестабилността на емоционалността ви. Именно заради нея ще реагирате остро на всичко, което се случва. Полезните неща, макар и най-простите, ще помогнат да се отвлече вниманието от кухите преживявания, след които не остават никакви спомени. Следобедът ще бъде много по-спокоен. Ще ви е от полза общуването с различни хора, включително с такива, с които не сте се разбирали преди. Ще намерите начин да промените към по-добро една връзка, която напоследък е изглеждала затормозяваща.

Вибриращо число: 4

Щастливи числа: 33 92 68 18 85 25

Работа

Днес няма да можете да се съсредоточите върху ежедневните си дейности. В средата на деня ви очакват много незабравими промени, които ще бъдат както положителни, така и отрицателни. В професионален план ще имате нови възможности. Опитайте се през целия ден да забележите знаците, които съдбата ви изпраща, и да се възползвате от ситуацията навреме.

Здраве

Ако днес започнат да ви притесняват някакви болежки, тогава обърнете внимание на терапия с различни етерични масла. Заредете батериите си или се отпуснете след тежък работен ден. 

Любов

Днес Девите трогват и завладяват своите избраници и любими с комбинация от хумор, романтизъм и грижа.

ВЕЗНИ

Денят ще се окаже благополучен не само за вас, но и за вашите близки. Ще намерите начин да ги развеселите, да помогнете на тези, които се намират в трудна ситуация, и да кажете на обърканите накъде да продължите. Осъзнавайки, че хората около вас се нуждаят от вашата подкрепа, може да оставите настрана собствените си дела, за да се върнете към тях по-късно. Изненадващо лесно ще преборите нещо, което преди ви се е виждало недостижима цел. Ще осъзнаете, че вие ​​самите си усложнявате живота. Ще съумеете да поправите някои стари грешки и да се справите с проблеми, възникнали по ваша вина.

Вибриращо число: 5

Щастливи числа: 54 83 43 37 58 38 89

Работа

Доверете се на интуицията си и няма да сбъркате. Днес вие сте в ролята на много ценен служител, който ще бъде потупан по рамото. Можехте да изпъкнете и по-рано, но нищо. По-добре късно, отколкото никога.

Здраве

Днес трябва да обърнете специално внимание на това, което ядете и как се приготвя. Измийте добре зеленчуците и плодовете и пригответе рибата, месото и яйцата до пълна готовност. Днес е опасно да ядете полусурови храни, тъй като рискът от заразяване е много висок.

Любов

Този ден позволява на Везните смело да заявят интелектуално и духовно лидерство във взаимоотношенията и да го задържат успешно, което ще бъде истински подарък на съдбата за силния пол. Жените Везни трябва да знаят мярката си на активност, тъй като ролята на амазонка ги заплашва с частична загуба на женски чар.

СКОРПИОН

Забързан и объркан ден. Ще се наложи да мислите и правите няколко неща едновременно. Има шанс да избегнете грешките, но в края на деня ще сте като преминали през месомелачка. За да избегнете пълното изтощение, давайте си малки почивки. Важно е да направите паузата навреме. Помислете кои неща трябва да се направят незабавно и кои могат да бъдат отложени за по-късно и не се опитвайте да правите абсолютно всичко.

Извън работата ще ви остане малко време за друго, но в кратките мигове на почивка стари познати ще споделят полезна информация, която ще ви подскаже нещо. Гарнирайте получената информация с малко интуиция и чакайте да закъкри на огъня. Може да се получи вълшебство или проникновение.

Вибриращо число: 6

Щастливи числа: 89 80 77 23 52 70 83

Работа

Вие ще се скапете от работа днес, а други ще обират лаврите. Това не може да не ви раздразни. За съжаление днес нямате шансове за това, така че укротете топката - не ви е ден за покоряване на върхове в кариерата.

Здраве

Замислете се сериозно върху здравето си. Дори да игнорирате напълно симптомите, нещо неприятно е налице. Овладейте ситуацията овреме и няма да има проблеми.

Любов

Скорпионите трябва да добавят динамика и интрига към връзката си: сменете мястото на срещата, предприемете пътуване. Романтичните приключения са извинение към партньора, който сте пренебрегвали дълго, а и шанс да покажете знания или средство за разширяване на кръгозора ви. Добре е да вложите в любовнта игра повече страст.

СТРЕЛЕЦ

Денят е подходящ за семеен бизнес, срещи с роднини и обсъждане на общи планове. Дори и преди да не е било възможно да се споразумеете, днес ще намерите решение, което ще се понрави на всички. Добре е да приемате гости и да организирате малки домашни празници. Вдъхновени сте от възможността да зарадвате близките си, а те ще оценят усилията ви и ще се заформи истинско семейно гнездо. Пътуванията също са препоръчителни. Няма значение дали ще отидете в командировка или просто ще ви се прииска да смените обстановката, и в двата случая ще си прекарате добре. Ще получите много нови впечатления и ще срещнете интересни хора.

Вибриращо число: 7

Щастливи числа: 48 25 73 98 84 9 97

Работа

Днес ще почувствате сила и безпрецедентна ефективност в себе си. Покажете се като отличен служител и шефовете ще ви оценят. Възможно е днес да ви бъде предложена нова позиция. Вие сте лидер и заслужавате тази висока оценка.

Здраве

Не подценявайте емоционалния и физическия стрес. Опитайте се да бъдете по-спокойни за нещата, които не зависят от вас и не задълбавайте прекалено във всичко, щадете се.

Любов

Днес Стрелците са естествени и спонтанни, блестят с остроумие, ерудиция и чар. Освен това звездите подкрепят техните капризи и не са против да поиграят заедно с тях в момента на флирт. Не е изненадващо, че представителите на зодията имат голям успех с представители на противоположния пол, включително бивши фенове и любовници.

КОЗИРОГ

Независимо как се развиват нещата, вие ще останете спокойни и ще използвате рационално и пълноценно здравия разум. Не се поддавайте на емоции, не следвайте порива на мимолетни желания, не правете глупости. Наблегнете на работата. Гледайте да не забравите за малките текущи задачи, които също изискват внимание. През първата половина на деня нищо няма да развали настроението ви, докато през втората половина на деня едва ли ще можете да избегнете неприятни моменти и раздразнение. Всичко ще се разреши благоприятно, така че основание за тревоги няма.

Вибриращо число: 8

Щастливи числа: 81 72 14 30 1 92 60

Работа

Опитайте се да не сгафите с нещо елементарно и глупаво, бъдете много внимателни в този ден. Има вероятност да направите непростима грешка, за която ще съжалявате дълго. Въпреки факта, че сте склонни да бъдете практични и да контролирате нещата, днес нещо може да ви се изплъзне и да ви препъне сериозно.

Здраве

Нервната ви система е изложена на риск. Причината за това не е от вчера. Това може да се дължи на постоянен стрес, хронична умора и липса на сън, както и нередовно хранене. Спешно се нуждаете от дълга и качествена почивка, в противен случай всичко може да завърши с нервен срив.

Любов

Днес линията на поведение на влюбените Козирози ще бъде побутната от ситуацията, струва си да й се доверите. Следвайки знаците на съдбата или изискванията на момента, ще постигнете известен успех в личните отношения. Също така денят ще ви помогне да подредите предишната си любовна биография, изяснявайки някои от детайлите в нея.

ВОДОЛЕЙ

Страхотен ден за сериозни решения. Струва си да ги приемете и асимилирате: по този начин по-ясно ще видите както целта си, така и пътя, който води до нея. Съветите на другите могат само да ви объркат. Може да загубите ценно време, докато размишлявате над тях. В същото време денят ще бъде благоприятен за общуване като цяло. Ще намерите подход към много трудни хора, ще можете да спечелите симпатиите на човек, който обикновено не харесва никого. Можете да обсъждате въпроси, свързани с творчеството и бизнеса. Ще разберете, че наблизо има много съмишленици, чиято подкрепа ще ви бъде полезна. Ще има шанс да сключите добри сделки.

Вибриращо число: 9

Щастливи числа: 49 98 27 13 63 22 45

Работа

Мислите ви ще ви преследват и днес. Факт е, че имате съмнения относно текущата си работа и обмисляте дали да не я смените. Трябва да си починете и да помислите за това на трезва глава.

Здраве

Благоприятен ден за физическа активност, тялото ви се нуждае от това. Добро решение би било да отидете на фитнес. Леките упражнения ще бъдат от полза за нервната система, а и за цялото тяло.

Любов

Днес погледът на Водолея може да се обърне към миналото. Събитията на този ден създават илюзията за включена машина на времето, пренасяйки ви в забравен свят на хармония, романтика и любовни надежди. На въпрос дали има шанс да се изгради бъдещето на тази основа, звездите отговарят с „да“ и съветват да не се колебаете.

РИБИ

Днес ще забележите много необичайни неща. Въпросът тук не е, че събитията ще се развият по някакъв невероятен начин. Просто ще бъдете много наблюдателни. Обърнете внимание на това, което преди не е било фрапиращо. Ще има възможност да се разрешат всички въпроси, свързани с документацията, да се подготвят нови договори и сделки. Денят е подходящ и за учениците и студентите. Лесно ще запомняте всичко, което може да ви бъде полезно, ще намерите полезна информация, ще разговаряте с хора, които са готови да споделят своя опит. Говоренето за работа носи много добри идеи.

Вибриращо число: 1

Щастливи числа: 38 90 1 17 97 30 46

Работа

Благодарение на вашето въображение, можете не само майсторски да се справите с творческите задачи, но и да изненадате всичките си колеги. Днес в екипа сте абсолютен авторитет.

Здраве

Днес ще бъде опасно за вас да изразявате емоциите си твърде ярко. Опитайте се да ги държите под контрол колкото е възможно повече. Много вероятно е невъзпитани и нетактични хора да ви провокират и вбесят. Не се поддавайте на това.

Любов

Днес е опасно влюбените Риби да не станат заложници на въображението и естествения си идеализъм. Следващите седмици са време за изкусителни романтични сънища, които лесно могат да объркат Рибите, ако загубят връзка с реалността. Те по-често трябва да слушат гласа на разума и мнението на другите.

Подобни статии