Дневен хороскоп за 21 септември: Лъвът носи три дини под мишница, Девата се опитва да привлече вниманието на партньора си

Бъдете предпазливи с техниката и режещите предмети, карайте внимателно и контролирайте нервите си, за да не си навлечете неприятности - това е препоръката за всички зодии. А ето и какво очаква представителите на всеки един знак.

ОВЕН

Не се ядосвайте за дреболии. В началото на деня ще ви е много трудно да се овладеете, най-малкото нещо може да ви извади от равновесие. Но по пладне небето ще се проясни и ще започнат да се показват слънчеви лъчи. Ако в първата половина от деня е добре да работите самостоятелно, то във втората по-успешна ще е екипната работа.

Кариера

Днес ще постигнете висоти в професионалната сфера, което ще повиши самочувствието ви и ще ви изпълни с радост. Способностите ви ще са разностранни. Ще изявите специални навици и таланти, интелектът ви също ще е на висота и всичко ще ви се получава, а ако участвате в някой престижен конкурс, челното място ви е гарантирано.

Здраве

Обърнете внимание на здравето си, възможни са проблеми със сърдечносъдовата система. Не ходете на козметик или фризьор, резултатите няма да са удовлетворителни. По-добре заложете на домашни процедури, направете си маска за лице и коса от натурални съставки. 

Любов

Днес отношенията на Овните се колебаят между сътрудничеството и съперничеството. Като се има предвид темперамента на повечето Овни, по-скоро везните клонят към второто. Звездите напомнят, че най-грубата грешка ще е воденето на „двойна игра” и съветват в любовта решения да се взимат не само по любов, но и с разум.  

ТЕЛЕЦ

Чудесен ден за нови начинания. Появяват се много интересни идеи и не е добре да се разсрочват във времето, особено ако край вас има хора, които ще ви подкрепят. Без чужда помощ няма да се справите с всичко. Може да решите важни финансови и имуществени въпроси, които дълго сте протакали. Това ще ви даде допълнителни шансове да продължите напред. 

Кариера

Днес в работата всичко ще ви води от материалния интерес. Харесвате си работата, не променяйте нищо.

Здраве

Днес астролозите съветват да изразходвате максимално енергията си. Подходящ ден за занимания с аеробика и йога, не се препоръчват екстремните спортове. Появяват се симптоми на заболяване, които не бива да игнорирате. 

Любов

Днес не е препоръчително да се хвърляте презглава в нови връзки. Човекът, който ви се усмихва насреща, вероятно търси изгода. 

БЛИЗНАЦИ

Не се страхувате да експериментирате, ловко се справяте със сложни неща и постигате желаното, като успехите дори надминават очакванията ви. Ако усещате завистлив поглед зад гърба си, това е точно така. Някой не понася мисълта, че толкова ви върви и злобее. Но приятелите се радват заедно с вас. Овладейте се, не се ядосвайте за глупости и се заредете с позитивизъм, това ще ви е от полза.

Кариера

Успех за всяка работа, свързана с умствен труд. Може да получите желано повишение. Започнете да изучавате чужд език, с който досега не сте се занимавали. 

Здраве

Ако сте си избрали диета, не чакайте. Не яжте пикантна храна, ще раздразни стомаха ви. 

Любов

Днес в любовта всичко е хазартна игра. Отношенията ще се развиват бързо, ако с партньора ви имате съвместно хоби или активно обсъждате случващото се край вас. 

РАК

Оглеждайте се за съюзници, не се знае от кой ъгъл те ще се появят. Ако трябва да водите преговори, не се притеснявайте, те ще вървят като по мед и масло, без никакви сериозни спънки и разногласия. Хора, които преди не са се вслушвали във вашите идеи и мнение, сега ще са искрено заинтригувани. Може да намерите или спечелите пари. Не очаквайте печалба от тотото или наследство от починал роднина. Спечеленото ще е малко, но ще зарадвате някой близък, ако му купите подарък.

Кариера

Вашите доходи съответстват на производителността на труда ви. Ако не сте доволни, значи е време да се замислите за друга работа или да положите усилия, за да си извоювате повишение на заплатата. Подхожда ви началнически пост. 

Здраве

Избягвайте конфликтите, ако не искате да сгазите лука. Обърнете внимание на физическото си здраве, може да се обадят стари болежки, сериозен е и риска от травми. Денят е подходящ за шопинг. 

Любов

Влюбеният Рак днес трябва да действа бързо и решително, без никакво протакане, но не е зле да прояви дипломатичност, за да не стресне обекта на чувствата си.

 

ЛЪВ

Неспокоен ден, в който ще носите три дини под мишница. Това е сложно упражнение, така че внимавайте. Ще ви помогне натрупания опит и присъщата ви изобретателност, която неведнъж ви е помагала. Благодарение на тези си качества често намирате решения, които са непосилни за другите. Втората половина от деня ще е изпълнена с голям емоционален заряд.

Кариера

Може да се наложи да поемете нечии чужди задължения и отговорности, на което ще се възпротивите, защото никак не обичате да ви прецакват. 

Здраве

Добро време за разкрасителни процедури – в студио или в домашни условия. Астролозите не препоръчват за вас занимания със спорт, но не е зле днес да слезете от автомобила и да ходите повече пеша. 

Любов

Този ден напомня на Лъва, че страстта в отношенията не е достатъчна, а трябва да сте едно в едно с партньора си и в интелектуален и духовен смисъл. Шансовете за успех нарастват, ако отделите време да си поприказвате за политика или философия. 

 

ДЕВА

Предпазливи сте и се стремите да не рискувате излишно, което не е лошо, защото ще ви помогне да избегнете някои грешки и необмислени постъпки. Но в стремежа си да не объркате нещо, може да пропуснете някои разкриващи се възможности. Няма да е излишно, ако поне във втората половина от деня проявите повечко решителност. 

Кариера

Днес сте особено прецизни, анализирате и обмисляте всичко. Всички ще признаят колко сте отговорни, но допускате грешка - критикувайки другите, ги карате да проявят враждебност към вас и да ви упрекнат в прекомерно самочувствие. 

Здраве

Не проявявайте лакомия. Ден за релаксация, медитация и занимания с йога. Погрижете се за духовното здраве. 

Любов

Старанията ви да вкарате повече плам във връзката си биха имали смисъл, ако партньорът ви забелязваше усилията ви. За съжаление, това не е така.

 

ВЕЗНИ

Знаете какво искате, знаете как да го постигнете, а околните знаят, че могат да ви се доверят. Може да срещнете хора, които ще ви дадат още един шанс или ще ви накарат да преосмислите нещо. 

Кариера

Днес лесно влизате в контакт с хората и ги очаровате с оригиналност и ум. Ако обстановката в работата ви е напрегната, няма да постигнете никакъв резултат. 

Здраве

Обърнете внимание на гръбначния стълб, там може да имате болки. Следете какво и колко ядете. 

Любов

Възможно е да се наложи да избирате между двама души, изяснете чувствата си.

 

СКОРПИОН

Подходящ ден за обсъждане на важни въпроси и проблемни казуси. Днес ще намерите аргументите, които ви липсваха, а хора, които преди са се съмнявали във вашите качества, ще признаят, че са грешали. 

Кариера

Проявявате самообладание, остър поглед и голяма издръжливост – качества, които ще бъдат оценени по достойнство. Свикнали сте да си вършите сами работата и това е правилния подход.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

Здраве

Днес не е време за срещи с лекари. Диетата няма да ви помогне, така че я отложете с няколко дни. 

Любов

Влюбените Скорпиони няма да срещнат ответни чувства, така че по-добре да не хранят илюзии днес.

 

СТРЕЛЕЦ

Съберете си мислите. Опитвате се да тъчете на няколко стана, което води до разпиляване. Определете върху какво да се съсредоточите. Ако не можете да решите сами, потърсете съвет от приятел, на когото имате доверие. Нуждаете се от промяна на обстановката, за да презаредите батериите и да вкарате нови емоции и хора в живота си. 

Кариера

Вашият свободолюбив характер често ви създава проблеми, но днес може да се развихрите и да се чувствате добре в кожата си, стига да не хвърчите в облаците и да не си поставяте твърде високи цели. Еднообразието не е за вас, но вие намирате изход даже от това положение, защото вършите всичко с голям ентусиазъм. 

Здраве

Претоварвате се с работа и не си давате сметка, че това може да се отрази върху здравето ви. Разходка на свеж въздух или някакъв спорт ще ви помогнат да осуетите здравословни проблеми 

Любов

Днес Стрелците са настроени игриво и успхът им в любовта е гарантиран. Може да флиртувате и да кръшнете встрани. Партньорът ви си го заслужава, след като е започнал да ви приема за даденост.

 

КОЗИРОГ

Получавате шанс да видите обичайни неща в друг ракурс. Мнозина си поставят нови цели и това ще ангажира цялото им внимание. Лесно завръзвате запознанства и намирате нови приятели. Споделяте идеи и планове и вдъхновявате и други хора, които ще ви предложат партньорство. 

Кариера

Проявявате усърдие в работата. Определете целите си. Дори ако решението им е бавно, действайте смело напред. Вашето хоби кара колегите ви да погледнат на вас с възхищение. 

Здраве

Запишете си час за козметични процедури, потърсете съвет от стилист, направете промени във външния си вид. Всичко това ще подобри самочувствието ви. 

Любов

Днес звездите съветват влюбения Козирог да се държи здраво в ръце и да не се хвърля в авантюри.

 

ВОДОЛЕЙ

Ден, в който трябва да обърнете внимание на близките си и да се погрижите да прекарате малко повече време с тях. Може да се наложи да проявите усилие и да ви доскучее от тази среща, но тя е необходима както за тях, така и за вас. Възможни са парични постъпления, получавате подаръци. 

Кариера

Днес ще проявите качества в работата, които ще учудят дори вас. Избягвайте рутината. Приляга ви работа в полза на обществото. 

Здраве

Имате вредни навици, за които отлично знаете. Помислете си от какво може да се откажете, за да не навредите на здравето си. Външната красота не е достатъчна. Погрижете се за духовността. 

Любов

Днес влюбените Водолеи моделират реалността и чертаят схеми, но може да се окажат неподготвени за нерационалната част от отношенията в цялата им прелест: чувства, усещания, очаквания, надежди и подозрения.

 

РИБИ

Днешният ден е особено подходящ за делови срещи. Навсякъде ще направите добро впечатление и ще спечелите благоразположение. В мнението ви ще се вслушат дори хора, които разчитат само на себе си, като дори може да ви предложат сътрудничество. 

Кариера

Днес сте непостоянни и непоследователни в действията си и ако в първата половина от деня сте били целенасочени и практични, във втората половина сте склонни към мечтателност и романтика, което може да се отрази зле върху работата ви.

Здраве

Погледнете се в огледалото и ще видите какво е здравословното ви състояние. Всичко се е запечатало върху кожата ви. Днес сте склонни към алергични реакции 

Любов

Любовният късмет днес ви убягва. Семейните Риби може да изпаднат в конфузни ситуации, но после ще се смеят дълго с партньора си, докато си разясняват недоразуменията. Самотните Риби обаче трябва да проявят предпазливост, защото съдбата може да си изиграе шега с тях.

Още по темата: зодии

Подобни статии