Дневен хороскоп за 22 септември: Близнаците получават прозрение, случайна среща може да промени живота на Телеца

Шлейфът на пълнолунието още се простира над звездното небе, но има и проблясъци. Във въздуха витае напрежение, а някои по-лабилни хора си изпускат нервите. Опитайте се да не сте от тях. Ето какво казват звездите за зодиите в днешния празничен ден.

Овен

Вие сте искрени и дружелюбни, а това прави добро впечатление. Днес се срещнете с човек, чието внимание искате да привлечете и да му се харесате толкова, колкото той на вас. Може би ще се наложи да свършите нещо, което сте искали да прехвърлите на друг, но ще се справите. Вечерта ще се зарадвате на новина, свързана със скъп на сърцето ви човек.

Кариера

В първата половина на деня очаквайте спънки. Може да допуснете грешки, така че бъдете нащрек и проверявайте по два пъти документите, които подписвате. Звездите влияят неблагоприятно на деловата ви репутация и объркват целия ви работен процес. Ако имате възможност, дайте си глътка въздух и си починете. Нищо, с което се захванете, няма да доведе до добър край.

Здраве

Натоварвате нервната си система, обзема ви паника, самочувствието ви е смачкано. Пазете се, денят не е от най-добрите за вас в здравословно отношение.

Любов

Днес връзката ви е поставена на изпитание. Всичко ще се реши в процеса на един труден, но неизбежен разговор. Ще има ревност, сълзи, крясъци, взаимни обвинения. Важно е да се овладеете и дори да сте решили да сложите край, да си останете приятели.

Телец

Неспокоен, обагрен с агресивни цветове и непредсказуем ден. Ангажиментите са повече от очакваното, ще се наложи да решавате два казуса едновременно. Но се събирате в ръце и успявате да се справите без чужда помощ. Много Телци намират неочаквани, но много ефективни способи за решаване на чужди проблеми. Подходящ ден за финансови операции. Интуицията ще ви помогне. Върви ви и в любовта.

Кариера

Днес бързо повишавате степента на квалификацията си, виртуозно споделяте своите знания и опит, активизирате по един чудесен начин делово партньорство. Благодарение на взаимоизгодните договори, ще можете да разширите партньорските си връзки. във втората половина на деня ще се появят малки препятствия.

Здраве

Желанието ви да преуспеете не е съобразено с физическите ви възможности. Не издевателствайте над организма си. Вие сте най-издръжливият зодиакален знак, но това не означава, че не трябва да си почивате.

Любов

Този ден напомня на Телеца, че не е добре да се сравнява с другите и да имитира чувства там, където ги няма.

Близнаци

Отлична възможност да обсъдите важни въпроси в неформална обстановка. Получавате шанс да научите нещо, което ще ви е от полза. Днес ще се радвате на голямо внимание и това ще ви радва. Една случайна среща ще промени живота ви и ще сложи ново начало - ярък и вълнуващ етап.

Кариера

Зависими сте от обстоятелствата. Проявявате особен интерес към сплетни и слухове с материален характер. Някаква информация ще ви подскаже правилния път за разрешаване на важни финансови въпроси.

Здраве

Погрижете се да имате положителни емоции. Доброто настроение ще прогони мрачните мисли, които ви обземат напоследък и ще повиши самочувствието ви. Включете някой музикален канал на телевизора и танцувайте. Запишете си час за масаж.

Любов

Днес Близнаците получават прозрение и виждат както добрите, така и някои потенциално опасни моменти, а това ще им даде възможност да реагират. От избора на негативните или позитивните акценти (или умението да ги съвместите) зависят и отношенията ви с любимия човек.

Рак

Внимателно оперирайте с пари. Днес сте склонни към лекомислие и може да прахосате голяма сума за нищо. Преди да правите големи покупки, посъветвайте се с хора, на които имате доверие и ако се опитват да ви разколебаят, не се инатете. Във всяко друго отношение денят ще е приятен. Очакват ви интересни делови предложения. Може да има и романтични изненади.

Кариера

Пред вас се открива нова перспектива. Дано да успеете да се възползвате.

Здраве

Времето е ваш съюзник. Научете се да реагирате спокойно на събитията край вас, щадете си нервите. Равномерно разпределяйте периодите за почивка и за активна работа.

Любов

Днес диалогът на Рака с любимия човек не върви добре. За да избегнете неудобни моменти, не допускайте да се стигне до конфликти, защото после ще е трудно да върнете думите си назад.

Лъв

Толкова уверени сте в собствените си сили, че предприемате даже неща, които на другите им се струват невъзможни. И за учудване на всички, постигате желания резултат, при това много лесно и бързо. Не е само до късмет. Вие оценявате правилно ситуацията и бързо схващате как да реагирате, за да не хабите сили напразно. Получавате възможност да поправите грешки, допуснати в недалечното минало и дори по-назад.

Кариера

В пика на активността си сте. Но по-добре планирайте деня си така, че да отметнете по-важните задачи до обед. Проявете смелост, ако се налага да взимате решения.

Здраве

Царственият характер на зодията се отразява и върху външния ви вид. Не допускайте да изпаднете в депресия или да се оставите да ви налегнат тежки мисли, защото това веднага ще се отпечата върху кожата ви. Запишете се за спа-процедури, ще останете доволни. Променете нещо във външността си - нова дреха, прическа, провокация.

Любов

Днес звездите ще ви подскажат някаква опорна точка, върху която да съградите отново отношенията си с любимия човек.

Дева

До такава степен сте убедени в правотата си, че може да убедите всеки в това. Все пак не пренебрегвайте критиката, особено ако е приятелска. Възможно де са наложи непредвидено пътуване. Това ще ви ангажира до голяма степен. Справяте се отлично с финансови въпроси, а вечерта посветете на близките и обсъдете с тях някои нови идеи, на които не сте се решили още.

Кариера

Интуицията ви работи, ще проявите любознателност. Не всички представители на знака обаче ще съумеят да изкажат мислите си. Някои ще проявят срамежливост и неувереност.

Здраве

Меланхолията, така характерна за вас, отново ви завладява. Трябва ви здрав сън и почивка, както и повече време, прекарано в семейния кръг.

Любов

Девите днес трябва да се чуят как говорят отстрани и да намалят децибелите, ако не искат да се стигне до доста неприятни сцени с партньора. Потърсете начин да изясните отношенията си, но спокойно и рационално.

Везни

Тревежите се напразно и то за неща, които не можете да промените. Приятел ще ви помогне да не допуснете сериозни грешки. възможно е да изгубите някаква вещ или да забравите нещо важно. Вечерта ще има хубави новини. Споделете ги с човек, скъп на сърцето ви.

Кариера

Първата половина от деня е добра във финансово отношение, ще се разбирате чудесно с колегите си и работата ще ви спори.

Здраве

В добра форма сте, но не прекалявайте със служебните задължения, за да има и време да си починете.

Любов

В разговорите ви с представители на срещуположния пол днес ще има капани и уловки. Не губете самообладание, дори да ви провокират, проявете олимпийско спокойствие.

Скорпион

Отличен ден за нови запознанства. Възможна е среща с човек, в когото ще се влюбите от пръв поглед. Не смесвайте деловите и любовните отношения. Прекарайте поне малко време в приятна компания.

Кариера

Ще постигнете успех в кариерата, ако проявите своята енергичност и самоувереност. във втората половина от деня ще има неочаквани промени, които ще ви накарат да измените плановете си.

Здраве

Денят ще ви изцеди, до вечерта ще се изтощите напълно морално и физически, но резултатите от положения труд ще ви радват. Погрижете се за енергийния си баланс, направете си хубава и здравословна вечеря, отидете на танци.

Любов

Влюбените Скорпиони трябва да внимават да не станат нечия жертва. Някой може да заговорничи зад гърба ви и да пуска интриги или гадни шеги, които да повлияят на настроението ви.

Стрелец

Много добри идеи се появяват в началото на деня. Не е задължително да реализирате сега всички, но планирайте така нещата, че да довършите започнатото докрай. Втората половина от деня е благоприятна за общуване.

Кариера

Днес енергията блика от вас, справяте се перфектно с всички професионални задължения. Постарайте се да не се заяждате с колеги, за да върви работата в ритъм.

Здраве

Лекомислието ви кара да пренебрегвате здравето си. Главният проблем, от който произтичат всички неприятности, е вашата раздразнителност. Звездите препоръчват да се занимавате с някакъв спорт, за да изразходвате излишната енергия. Водата ще успокои нервите ви и ще прогони умората от тялото ви.

Любов

Подводните камъни при Стрелеца са в биографията му. Ще имате проблеми с партньора си, ако научи за предишни забежки и прояви, с които не се гордеете особено. Не е добра идея да си признавате.

Козирог

Каквото и да се случва, запазете спокойствие и не се поддавайте на провокация. Вашето самообладание е завидно, разчитайте на това. В мнението ви ще се вслушат хора, които досега са ви подценявали. Вечерта е време за важни разговори. Възможно е да чуете нещо, което отдавна сте чакали.

Кариера

Перспективи в кариерата. Може да получите шанс за повишение. Ако смятате, че ще се справите, не отказвайте работа

Здраве

Направете си здравословен обяд и вечеря, планирайте диета. Няколко килограма по-малко ще повдигнат самочувствието ви. Не мързелувайте.

Любов

По-добре днес зарежете романтиката, тя не е за вас. Не е добра идеята за нови запознанства.

Водолей

Чудесен ден за решаване на всякакви въпроси, свързани с финанси. Шанс за успешни покупки и сделки, които носят печалба. Бързо се ориентирате и действате в сложна ситуация. Може да се скарате за нещо с близките, но бързо ще оправите отношенията си.

Кариера

Добър ден като цяло, във втората половина от него ще се борите с умората, очите ви ще се затварят.

Здраве

Голяма е вероятността от простудни заболявания. Отдайте се на пълноценна почивка.

Любов

Днес личната сфера е слабото ви звено, проявяват се скрити комплекси. Не споделяйте нищо важно със случайни хора, за да не съжалявате.

Риби

Старайте се да не се вълнувате излишно. Денят може да донесе неприятни изненади, не се тревожете за глупости. Днес може да се нуждаете от подкрепата на близките си.

Кариера

Денят е обещаващ. Може да ви предложат нова длъжност. Точно сега не сте в състояние да прецените плюсовете и минусите, така че не бързайте да вземете решение. В края на деня очаквайте подводни камъни.

Здраве

Днес избягвайте конфликтите. Обърнете внимание и на физическото си здраве, може да се събудят стари болежки или да получите травма.

Любов

Влюбените Риби може да чуят неприятна истина. Ако искате да разберете "тъмната страна" на партньора си, задайте му неудобен въпрос и слушайте внимателно как ще ви отговори на него.

Още по темата: зодии

Подобни статии

 • Характеристика на Луната на 15 януари

  Характеристика на Луната на 15 януари

  На 15.01.2022 г. в 12:00 ч. Луната е във фаза „Нарастваща луна“. Това е 13-ият лунен ден в лунния календар. Луната е в зодия Близнаци ♊. Процентът на осветеност на луната е 94%. Изгревът на Луната е в 13:38 часа, а залязва в 07:22 часа.

  96
 • Хороскопът за 15 януари: Близнаци - шанс за срещи, Рак - напрегнат емоционален фон

  Хороскопът за 15 януари: Близнаци - шанс за срещи, Рак - напрегнат емоционален фон

  Много е трудно днес да се стигне до разбирателство и да се поддържат добри отношения с близките, затова се опитайте да общувате възможно най-малко с тях. Днес е важно да разберете себе си, да проумеете причината за неуспехите, да се отървете от страховете и комплексите.

  388
 • Прогноза на Светлана Тилкова – Алена до 23 януари

  Прогноза на Светлана Тилкова – Алена до 23 януари

  През тази седмица събития и хора ще ви дадат съответния импулс, който ще „навие пружината“, ще ви зададе приоритетна програма за няколко месеца, дори за цялата година. Всички, които искат да получат признанието на обществото, да станат любимци на публиката, да завладеят широката аудитория, да постигнат повишение в длъжност или звание, да разширят сферата на влияние, да започнат нов бизнес, могат да се възползват от тези дни, в които се ражда перспективата. Само следва да действате упорито и целенасочено, без да се отвличате от главната посока. Романтичните отношения възникват и укрепват през целия януари и февруари. Засега те са в латентно състояние или вие просто не искате да ги афиширате. Те обаче са много важни за вас. Седмицата е благоприятна във всяко едно отношение, разкрива в астрологичната си прогноза Светлана Тилкова – Алена.

  1599