Дневен хороскоп за 23 септември: Телецът се издига в очите на началството, а Ракът протяга ръка за приятелска помощ

Чудесен ден за творчество. Смело предлагайте оригинални идеи, те ще бъдат оценени по достойнство.

ОВЕН

Преди да предприемете нещо важно, убедете се, че обстоятелствата са благоприятни. Успехът не се постига толкова лесно, колкото си мислите. По пътя могат да възникнат прегради. Но влиянието на позитивните тенденции се усилва с всеки час, а втората половина от деня ще е доста успешна. Ето защо, просто трябва да изчакате да дойде вашето време. Втората половина от деня е време за отлични идеи. Някои Овни ще схванат как да решат въпросите, които не са им давали покой в последно време. Възможни са приятни събития в семейството, промяна към добро в отношенията с близките.

Кариера

Не бъдете толкова амбициозни днес, а и денят не е особено подходящ за индивидуални начинания в кариерата. Даже ако ви се струва, че сте изпълнени с ентусиазъм и активност, това ще е лъжлив знак. В края на деня батериите ви ще паднат и ще усетите, че денят е бил по-изморителен и тежък, отколкото сте мислели. Ако не искате това да се случи, не се претоварвайте.

Здраве

Постарайте се да посетите стоматолог, вероятно е да има проблем, който може да бъде хванат навреме. Денят е подходящ и за пречистваща диета. Откажете се от обилната вечеря, заменете я с плодове или салата.

Любов

Днес Овните са раними и не са дипломатични. Ако атмосферата се е нажежила, може да прехвърчат искри. Помислете си дали си струва да продължавате връзка, в която всеки ден е като на бойното поле.

ТЕЛЕЦ

В първата половина от деня повече от обикновено ще ви е нужна подкрепата на близките. Може да споделите с тях какво ви вълнува и мъчи, да им доверите съмненията си, да обсъдите заедно плановете си.

Втората половина от деня е време за инициативи - в деловата и личната сфера. Даже ако идеите ви изглеждат нереални и невъзможни, може да се намери човек, който да се заинтригува от тях.

Кариера

Денят е успешен за кариерата ви. Началниците ви оценяват, колегите се вслушват във вашето мнение. Безработният Телец може да намери мечтаната работа. Важното е да проявите активност.

Здраве

Пазете се от режещи предмети. Възможно е да се нараните, а мястото може да се инфектира и да ви създаде проблеми. Втората половина от деня е подходяща за занимания с някакъв спорт, стига да не е много активен. Ако се претоварите, ще имате проблеми със заспиването и съня.

Любов

До вечерта любовните инициативи са безсмислени. Подредете си приоритетите. Преди да анализирате поведението на партньора си, замислете се над вашето.

БЛИЗНАЦИ

Колкото по-рано си сложите розовите очила, толкова по-добър ден ви очаква. Не си струва да отричате, че имате проблеми. По-добре се замислете как да ги разрешите. Опитът ще ви помогне да се справите с тях.

Кариера

Началник или колега ще се обърне към вас. Денят е положителен, но по-голяма активност ще проявите в първата половина от него.

Здраве

Време е да започнете да ходите на фитнес, вземете си абонамент за поне месец напред. Ако не се вземете в ръце, ще имате проблеми с наднорменото тегло и мускулатурата. Висок е и рискът за инфаркт.

Любов

Днес трябва да теглите разделителна линия между личния и колективния интерес и да изберете кое е по-важно за вас.

РАК

Днес трудно си сдържате нервите и се сърдите буквално за глупости. Следете настроението си и по възможност го овладейте. Потърсете поводи да се радвате.

Кариера

Добър ден за партньорски отношения. Възможност за изгоден договор. Денят ще е особено успешен за онези, които са в сферата на услугите. Може да срещнете познати хора, които ще ви протегнат ръка и ще ви помогнат.

Здраве

Днес не предприемайте експерименти с външността си. По-добре оставете всичко така, както си е. Или, ако толкова ви влече, поработете върху имиджа си.

Любов

Днес няма стабилност, очаквайте изненади, рушат се стереотипи.

ЛЪВ

Разкажете на света за себе си, бъдете активни в социалните мрежи, потърсете си подходяща трибуна, дайте интервю, ако позицията ви го позволява. Денят е благоприятен и за личните отношения.

Кариера

Началниците и колегите оценяват активността ви. Представителите на знака, чиято професия е свързана с икономика и финанси, да внимават много при сметките.

Здраве

Килограмите ви тежат, но днес трудно ще промените нещо в тази посока, даже ако си определите разтоварващ ден. Разходете се в парка.

Любов

Отношенията ви с партньора са на кантар. Може да се наложи да променят.  

ДЕВА

Благоприятен ден за важна работа и сложни казуси. Вие сте сериозни и внимателни, справяте се с всичко навреме, не забравяте нищо и не бъркате. Успявате време и да помислите върху теми, които ви вълнуват напоследък. Правите равносметка.

Възможност за успешно разрешаване на финансови въпроси. Чакайте финансови постъпления, в това число и от неочаквани източници. Не харчете спечеленото веднага.

Кариера

Началото на деня ще запомните с благоприятна атмосфера в колектива.

Здраве

Занимавайте се активно със спорт, намалете порциите и ще видите в най-скоро време резултата. Пазете се от огъня.

Любов

Отложете любовните инициативи до вечерта. Ако нямате свежи идеи, не се притеснявайте - до края на деня те ще се появят. Ако преживявате тежък момент или раздяла, ще го преодолеете.

ВЕЗНИ

Ден за сериозни мероприятия. Веднага разбирате кое е важно и кое търпи отлагане. Разногласия е възможно да възникнат, но ще намерите начин да ги превъзмогнете и да осуетите скарване.

Добър ден за запознанства и срещи. Приятна новина вечерта.

Кариера

Интуицията няма да ви подведе. Ако хората, с които трябва да работите в екип ви изглеждат несериозни, вероятно те са точно такива. Осъзнаете ли го, направете крачка назад.

Здраве

Ако планирате хирургична интервенция или пластична корекция, действайте смело. Отидете на фризьор, променете прическата.

Любов

Намерението за приятен разговор се превръща в истинска битка. Карате се, сдобрявате се. Пазете посудата.

СКОРПИОН

Казвате това, което си мислите, критикувате хора, които са много по-властни, а това печели всеобща възхита.С повечето неща се справяте самостоятелно, благодарение на натрупания опит. Намерете време за среща с човек, когото не сте виждали отдавна .

Кариера     

Не прехвърляйте своите отговорности на други, за да не съжалявате. Ако упражнявате творческа професия, може да имате голям публичен успех.                                            

Здраве

Отидете на ултразвук, ако имате болки в сърдечната или коремната област. Има органи в тялото ви, които всеки момент може да откажат, наблегнете на превенцията. В днешния ден за вас е подходяща и ароматерапията.

Любов

Обстоятелствата днес пречат на любовната инициатива. Ако очаквате крачка от любимия, забравете. И действайте вие вместо него, бъдете ативната страна.

СТРЕЛЕЦ

Плодотворен и отличен ден. Няма преграда, която да ви спре и няма проблем, с решаването на който да се затрудните. Много Стрелци намират неочаквани, но верни отговори на въпроси, които биха затруднили останалите. Могат да се появят отлични идеи за работата и бизнеса, но не отлагайте тяхната реализация, за да не забравите хрумванията си. Във втората половина от деня се погрижете да възстановите силите си.

Кариера

Нови перспективи се откриват, очаквайте скоро издигане в кариерата. Добро време и за онези, които си търсят работа.

Здраве

Нуждаете се от масаж или някаква козметична процедура - ще ви се отразят добре. Избягвайте силни вълнения.

Любов

Всичките ви старания в любовната сфера днес ще имат слаб ефект. Възможни са разочарования.

КОЗИРОГ

Не се надценявайте - денят е добър, но не чак толкова, за да се захващате с непосилни за вас задачи. По-добре бъдете реалисти и потърсете кратък път за постигане на целта. Във втората половина от деня ще изпитате желание да си осигурите развлечение.

Кариера

Днес се нуждаете от общуване в колектива и в близкото си обкръжение. Не се товарете с много работа, ще се отрази върху здравето ви.

Здраве

Препоръчват се процедури с вода. Помислете върху хранителния си режим. Не забелязвате, че започвате да имате проблеми, свързани с обездвижване и обезводняване. Ограничете солта.

Любов

Днес може да имате разочарования в любовта, мрачни мисли за миналото и настоящето. Не всичко обаче е изгубено - вечерта може да има изненади.

ВОДОЛЕЙ

Днес трудно запазвате самообладание. Много задачи, които са ви се стрували фасулски, се оказват много по-сложни. Може да не съумеете да се справите самостоятелно с тях. Постарайте се да прекарате повече време с хора, на които се възхищавате и които ви вдъхновяват.

Кариера

Не очаквайте върхови постижения днес. От небрежност или разсеяност може да допуснете трудно поправими грешки.

Здраве

Щадете очите си, те са слабото ви място сега.

Любов

Романтиката и хармонията, за които мечтаете, ще дойдат скоро, но не и днес. Спестете си разочарования.

РИБИ

Трудно начало на деня. Трудно си събирате мислите. Ако успеете да подредите приоритетите си днес, все още има шанс да спасите деня. Съветите, които получавате от други хора, може да ви наведат на грешен път.

Кариера

Имате твърде много работа, но ще се справите в срок, при това с най-малките изпълнени детайли.

Здраве

Прегледайте си зъбите. Помислете за някаква кардинална промяна във вида си, която ще се отрази и на самочувствието ви.

Любов

Преследват ви съмнения и подозрения. Може да се каже, че те са основателни. Но все пак не бъдете толкова мнителни.

Подобни статии