Дневен хороскоп за 24 септември: Телецът затвърждава репутацията си, Овенът има проблеми с концентрацията

Денят днес не е добър за нови проекти и преговори, свързани с пари. Занимавайте се предимно с текущи дела, при това - препоръчително - самостоятелно, тъй като днес трудно ще намерите съюзник за каквото и да било.

ОВЕН

Денят е изпъстрен с грижи. Вместо да се занимавате с вашите работи, вие се бъркате в чуждите. При това навлизате в чуждата територия грубо и нетактично, а околните реагират остро на вашите забележки и натяквания и дори се обиждат. Може да излезете от положението само с чувство за хумор.

Бъдете внимателни относно нещата, свързани с пари. Прибързаните решения, свързани с финанси, няма да са успешни, така че отложете покупките, освен ако не са планирани по-рано, и избегнете сериозните разходи.

Кариера

Успехът до голяма степен ще зависи от избора на целта. Съсредоточете се върху тези задачи, които ще ви донесат максимална печалба. Дори най-амбициозните цели ще бъдат постигнати, ако се стремите към тях. Не хабете енергията си напразно и избягвайте сериозните разходи.

Здраве

Няма да имате никакви проблеми с енергията и концентрацията. Физическото ви състояние няма да ви подведе и самочувствието ви ще е високо, затова в този ден може да се отпуснете без притеснения, че главоболието ще ви връхлети в неподходящ момент.

Любов

Днес настроението на Овните е непредсказуемо, така че нищо не може да се планира отрано. Може да циклите върху една тема - любов и приятелство, любов и пари. Опитайте се да няма непоправими глупости.

ТЕЛЕЦ

Подходящ ден за решаване на сериозни въпроси. Постарайте се да решите главоблъсканиците. Вашите изводи ще удивят много хора, но ще са верни и точни. Все повече хора осъзнават, че ако се нуждаят от съвет, е добре да се обърнат тъкмо към вас. Ден, в който може да затвърдите репутацията си.

Ще се радвате на компанията на близките си. Може да планирате семейни мероприятия и приятелска срещи. Те ще преминат чудесно и ще оставят отлични спомени и впечатления.

Кариера  

Ще трябва да се потрудите, ако искате да постигнете успехи в кариерата, но това - натам. Днес трудно се съсредоточавате и концентрирате в работа. Ако успеете да се съберете, всичко ще е наред. Опитайте се да не прехвърляте ангажиментите си на други хора.

Здраве

Днес проблемите ви са в устната кухина. Отидете на зъболекар, внимавайте с какво се храните

Любов

Днес може да се окажете пред дилема - между любовната хармония и кариерата. Някои Телци се страхуват от рутината и инерцията в отношенията.

БЛИЗНАЦИ

Днес ще трябва да изпробвате умението си да общувате с хората. Не забравяйте, че първото впечатление може и да е най-важно, но не бива да се предоверявате на това. Оценявате правилно перспективите на новите проекти и не рискувате повече от необходимото. Денят е подходящ за решаването на въпроси, свързани с работата. Ако в първата половина успявате да действате по план, във втората ще се наложи да импровизирате.

Кариера

Не бива да мързелувате, ако искате да постигнете успех. Не е достатъчно да се доверите изцяло на интуицията си, трябва да положите усилия. И най-важното - не споделяйте с никого плановете си.

Здраве

Смехът и положителните емоции са най-доброто лекарство. Ако почувствате неразположение, не чакайте то да отмине, а тичайте в аптеката. По-добре си починете, прекарайте известно време с роднини или приятели.

Любов

Днес Близнаците може да бъдат обсебени от някакво чувство или емоции. Поканете обекта на чувствата си на среща, нека инициативата е у вас.

РАК

Денят ви дава шанс да блеснете с идеи, не го пропускайте. Дайте малко повече информация за проекта, който подготвяте, ако искате да срещнете съдействие. Поговорете с близките си за неща, които считате за важни. Може да работите над няколко задачи едновременно. Ще се справите.

Кариера

Днес се съсредоточете върху работния процес, но отделете време и за дома, който пренебрегвате в последно време.

Здраве

Ако не си представяте началото на деня без чаша кафе за отскок, днес ще сбъркате. Употребата на кофеин може да има неприятни последствия. Не заменяйте кафето с чай, ефектът ще е същият.

Любов

Днес ще вземете глътка свеж въздух - някои ще получат оригинален подарък, други ще се поглезят сами.

ЛЪВ

В началото на деня трудно ще избегнете вълненията. Постъпва противоречива информация, не се предоверявайте на един или друг. Ще получите итересни предложения. Ако те идват от стари познати, може да се съгласите веднага.

Във втората половина на деня ще има необичайни идеи и нови планове, които ще искате да реализирате веднага.

Кариера

Днес ще чуете много комплименти по свой адрес, но не се хващайте. Не е изключено красивите думи да са предизвикани от личен интерес. Иначе вашата работоспособност е на макс.

Здраве

Ако имате възможност, отидете на преглед при личния си лекар. Отделете внимание на "слабите си места" - проблеми, които отдавна ви притесняват.

Любов

Лъвът днес трябва да е внимателен в отношенията си, иначе рискува.

ДЕВА

Днес ще намерите решение на проблем, който отдавна вълнува ума ви. Втората половина на деня няма да е така плодотворна, петъчно си дайте почивка и възможност да отпочинете малко. Постарайте се да разчетете знаците на Съдбата. Не говорете с недомлъвки.

Кариера

В средата на деня може да има промени с положителен или отрицателен характер. В професионален план се появяват нови възможности, възползвайте се.

Здраве

Направете терапия с ароматни масла, заредете се с енергия.

Любов

Днес звездите предлагат на Девата възможността да поправи стария шаблон, който й е пречил да постигне любовно щастие. Възможно е да получите подарък от приятел или партньор, който живее в друга страна.

ВЕЗНИ

Не чакайте нещата да се случват покрай вас, бъдете активната страна. С малко повече ентусиазъм, ще разгърнете таланта си. Добър ден за срещи, най-добре в неформална обстановка. Днес може да намерите общ език с хора, с които никога досега не сте се отпускали.

Кариера

Доверете се на интуицията си, тя няма да ви подведе. Днес неочаквано може да станете ценен сътрудник, когото всички хвалят. Това можеше да се случи отдавна, но пропускахте момента да го направите.

Здраве

Внимавайте какво ядете днес. Мийте добре плодовете и зеленчуците, не яжте субпродукти, пазете се от инфекция.

Любов

Днес съветът към вас е да избегнете стандартните средства в любовта и да направите нещо щуро и необичайно. Рискувайте, няма да съжалявате. Сексуалността и оригиналността ще са вашият жокер.

СКОРПИОН

Днес сте фурия, която ще изненада всички с бързината и точността си. Някои даже ще завидят на скоростта, с която се справяте с поставените задачи. Във втората половина на деня се опитайте да си починете, заслужавате го. Потърсете приятели, които не сте чували отдавна. Те ще ви подскажат идеи, които ще са ви от полза.

Кариера

Успехите ви днес ще подразнят някои колеги, които без друго ви завиждат и мразят. Не им обръщайте внимание.

Здраве

Замислете се сериозно над своето здраве. Дори да се чувствате отлично, това не означава, че ситуацията няма да се промени. Помислете върху превенцията.

Любов

Освежете отношенията с партньора си, разчупете рамки и шаблони, направете нещо нестандартно за любимия човек. Свободните Скорпиони може да срещнат потенциален партньор. Оглеждайте се за сродни души.

СТРЕЛЕЦ

Предстоят ви интересни неща. Често се захващате с неща, които при другите не се получават, и се справяте завидно добре. Няма идеи, които да не можете да реализирате. Въпреки това не е лошо да помислите сериозно, преди да се заемете с твърде сложен и мащабен проект. Не е изключено да извадите двиденти от нещо много по-лесно и просто. Денят е подходящ за решаване на финансови въпроси. Заложете на интуицията си.

Кариера

Днес ще проявите небивала работоспособност. Продължавайте в този дух и началниците ще го оценят. Откроявате се между останалите с увереността в себе си и с хладнокръвния си ум.

Здраве

Натоварвания от емоционален и физически план могат да понижат самочувствието ви. Постарайте се да намалите малко темпото и да се отнасяте по-спокойно към живота.

Любов

Има опасност да се озовете в капана на миналото и да съжалявате за стари грешки. Не си признавайте, в каквото и да ви обвинява партньорът ви!

КОЗИРОГ

Постарайте се да не реагирате много остро на незначителни събития, не си слагайте нищо на сърцето. Това е особено важно в първата половина на деня, когато едно решение може да промени нещата към добро. Вечерта е време, което може да прекарате с приятели или хора, на които искате да се харесате. Дръжте се непринудено.

Кариера

Голяма е вероятността да извършите грешка, за която горчиво ще съжалявате. Бъдете внимателни!

Здраве

Днес нервната ви система е в зоната на риска. Причина за това може да е постоянният стрес, хроничната умора и недоспиването, както и нередовното хранене. Спешно ви трябва дълга и качествена почивка, иначе всичко може да приключи с нервен срив.

Любов

Днес може да се сблъскате с изненада, която ще ви стъписа. Това не е краят на историята. Денят, започнал с тревога, ще приключи с душевен подем и желание да отпразнувате победата.

ВОДОЛЕЙ

Днес проявявате решителност и целеустременост. Няма прегради, пред които да отстъпите назад, но има шанс за получите подкрепа от много влиятелен човек, ако намерите подход към него.

Може да се наложи да решавате две неща едновременно. Разбира се, че ще се справите!

Някои ще получат известия от стари приятели, които ще ги зарадват.

Кариера

Мислите ви не ви дават покой. Починете си, след това мислите ви ще се подредят като броеница и ще може да се заемете с това, за което ви плащат.

Здраве

Благоприятен ден за физически упражнения. Те ще са от полза за нервната ви система и за цялото тяло.

Любов

Днес Водолеите не са склонни да мислят за друго, освен за собствените си интереси. Денят може да е вълнуващ в емоционално отношение.

РИБИ

В първата половина от деня може да не ви върви по вода. Лесно ще се поддавате на провокации. Има възможност някой да се възползва от това. Не давайте обещания, които не знаете дали ще изпълните. 

Втората половина от деня ще е лека и благоприятна. Много Риби ще бъдат изненадани с подарък. Успешно решавате въпрос, който ви е тревожил дълго. Ще имате повод за домашен празник.

Кариера

Благодарение на своето въображение, ще се справите виртуозно с творческите задачи и ще удивите колегите си. Днес сте безспорният авторитет.

Здраве

Постарайте се да се контролирате и да не избухвате. Психиката ви днес ще е лабилна. Не си струва да се ядосвате за глупости.

Любов

Не е задължително да вярвате в чудеса, понякога те просто се случват. Не правете компромис, на който не сте готови.

Още по темата: зодии

Подобни статии