Дневен хороскоп за 25 септември: Везните са обаятелни, а Водолеят е гений, който печели всеобща възхита

Ден, в който е препоръчително да се отдадете на активна почивка. Времето ще е подходящо за земеделски работи, прекопайте градинката, погрижете се за цветята. Тези, които отлагат от доста време влизането във форма, могат да сложат началото днес. Спортувайте и почивайте, казват звездите. Много от вас ще се вслушат в доводи, които по друго време биха отхвърлили. И няма да сбъркат! Възможни са неочаквани срещи с хора, които явно са ви липсвали. Възобновете приятелството си, сдобрете се с тези, с които сте се скарали лошо.

ОВЕН

Днес можете да постигнете майсторски клас в професионалната дейност, ако не се съобразите с общата препоръка за всички зодии - за активна почивка. С каквото и да се заемете, физическото и емоционалното ви състояние ще е във върхова форма.

Работа

Днес специалните ви заложби, талант и интелект ще блестят и всичко, с което се заемете ще ви се получава отлично. Ако се колебаете да участвате в конкурс, забравете резервите - явете се, защото представянето ви ще е великолепно.

Здраве

Все пак не се вълнувайте твърде много, ако не искате сърцето ви да се разхлопа. Внимавайте и с посещенията при козметици и фризьори - резултатът може да е неприятна изненада. По-добре си направете домашна маска от хума, за да сте сигурни, че няма да сбъркате.

Любов

Днес Овенът и неговият любим/неговата любима трябва да прекарат възможно най-много време заедно. Това ще им помогне да преодолеят натрупано неразбирателство по редица въпроси. Ако имате такава възможност, сменете обстановката. И отново препоръката е да правите всичко заедно.

ТЕЛЕЦ

Заемете се с нещо, което е сериозно и наистина важно за вас, не губете време за празни разговори и лентяйство. Може да си припомните за нещо, което оглагате отдавна. Спомнете си за старо хоби или разлистете тетрадките, в които сте си водили записки за времената в чужд език. Ще имате подкрепата на близките си, както винаги. Партньорът ви е душичка - само му подскажете какво искате, и ще го получите.

Работа

Работата и заплатата ви удовлетворяват? Значи си стойте на мястото и не мислете за промяна, защото това няма да е във ваша полза.

Здраве

Днес астрлозите съветват да спортувате повече и да изразходвате събралата се енергия. Ако нещо ви притеснява, не отлагайте консултация със специалист, дори симптомите да не са така изявени.

Любов

Днес Телците са раздвоени между желанието да угодят на любомия човек и собствените си капризи. Формулата "Любовта към другия започва от любовта към мен" не е най-добрата тактика, преосмислете поведението си, защото партньорът ви не заслужава такова отношение и се раздава за вас.

БЛИЗНАЦИ

Неспокоен, но интересен и плодотворен ден. Избягвайте препирните и празнодумството, не си губете времето. Помогнете на човек, който се е озовал в сложна ситуация и бъдете плътно до него, защото се нуждае от вашата помощ. Днес се решават и сложни семейни проблеми. Но ако предстои да пътувате, не спирайте да си повтаряте "Чантата, чадърът и аз" - със сигурност ще забравите или загубите нещо, ако не внимавате.

Работа

Очаква ви успех във всяка работа, свързана с ума. Кариерата ви върви добре, не я проваляйте. Изучавайте нов чужд език, ще ви потрябва.

Здраве

Добър ден за започване на диета и постигане на отлични резултати, ако проявите постоянство. Обърнете внимание на жлъчката, ако сте имали проблеми с нея.

Любов

Звездите съветват да предприемете промяната, за която жадувате.

РАК

Не подхващайте въпроси, на които не знаете отговорите, неувереността ви ще проличи. По всяко време може да се стигне до спор и обиди. Ще получите подкрепа там, където не сте я очаквали въобще. Във втората половина от деня се появява шанс, който не бива да изпускате.

Работа

Вашите доходи зависят от труда, който полагате. Не ви удовлетворява заплатата? Дали пък вината не е у вас? Приляга ви да сте началник, но с каквато и дейност да се занимавате, вие сте този, който трябва да положи усилия, за да се издигне в кариерата.

Здраве

Избягвайте конфликтите и обърнте внимание на здравето си. Тревожи ви стара травма, може да се появи и нова. Денят е подходящ за шопинг - това ще се отрази добре на духа ви.

Любов

Влюбеният Рак днес се отдава на фантазии, при това с размах. Но звездите ви съветват да не се задоволявате само с мечтите, а и да действате. Време е за жестове на внимание и подаръци.

ЛЪВ

Дайте простор на фантазията си, срещнете се със стари приятели, не се отказвайте от неочаквани предложения. Близките ще ви зарадват с добра новина и изненади.

Работа

Днес ще се дразните на хора, които се опитват да прехвърлят отговорностите си на вас. Не се съгласявайте, никой няма да ви отчете, че работите повече от останалите.

Здраве

Разходете се в парка, направете си маска на кожата и косата, раздвижете се.

Любов

Лъвът оспорва авторитета на партньора си и това не е най-доброто, което може да направи за своята връзка. Не търсете вина в другия, а вижте дали грешката не е у вас.

ДЕВА

Трудът и постоянството ви се увенчават с успех. Но възможностите ви не са безгранични и няма да имате сили да довършите всичко, което сте започнали. Постарайте се да направите график и го спазвайте. Доверете се на интуицията си.

Работа

Днес сте точни и акуратни, мислите трезво. Успехът е за хората, които се занимават с изследователска или редакторска работа.

Здраве

Направете си хранителен режим, имате нужда да влезете в отеснелите дрехи и да съживите тромавото си тяло. Обърнете внимание и на духовното здраве.

Любов

Днес любовта ви дава крила. Възползвайте се!

ВЕЗНИ

Запазете спокойствие, каквото и да ви струва това. Много хора днес ще ви потърсят за съвети, не отказвайте. Помнете, че това, което правите за другите, ще ви се върне стократно. Пазете имуществото и парите си, не проявявайте разточителност.

Работа

Напрегнатата обстановка ще попречи на работата ви, ако можете - осигурете си спокойствие, откъснете се от врявата.

Здраве

Направете си нова прическа, отидете на козметик, погрижете се за външния си вид и след всичко това се огледайте в очите на любимия човек. Струваше си, нали?

Любов

Преодолявате криза в любовта, сдобрявате се, консумирате връзката си.

СКОРПИОН

Внимателно с новите запознанства. Обикновено интуицията не ви подвежда, но точно сега може да попаднете в нечий капан и да съжалявате горчиво. Има риск да се доверите на човек, който се опитва да ви манипулира. Заради него ще се скарате с приятели, на които винаги сте разчитали. Любимият човек също може да ви даде съвет, допитайте се до него.

Работа

Днес сте уверени в себе си, проявявате самообладание и действате бързо.

Здраве

Не ходете на доктор днес, ще ви открият някаква несъществуваща болест и това ще създаде проблеми. Не си струва да се тормозите с диета, няма да има никакъв ефект.

Любов

Никакви нови връзки днес, не е времето. Партньорът ви е всичко, от което се нуждаете днес.

СТРЕЛЕЦ

Всичко, с което се захванете днес, ще е съпроводено с резултат. Много хора искат да ви помогнат. Някои не го правят безкористно, но вие и не го очаквате точно от тях. Интуицията никога не ви лъже, така че покажете на лицемерите и ласкателите, че не ви пука за тяхното мнение. Във втората половина на деня нещо ще привлече вниманието ви, нещо ново, което не бива да пренебрегвате. Наблегнете над ученето, изгледайте клип, научете нещо ново.

Работа

Вашата свободолюбивост няма край. Проявете интелигентност и обуздайте желанието си да кажете на висок глас, че не могат да ви командват. Особено ако командите идват от висшестоящ. Еднообразието не е за вас. Вие сте себе си, когато вършите нещата с ентусиазъм.

Здраве

Напомпайте самочувствието си, имате нужда. Излезте на въздух, спортувайте, потърсете душевното си равновесие.

Любов

Нещо нестандартно и щуро ще освежи връзката ви. Ще направите нещо, което ще разсмее или впечатли партньора ви и ще го накара да погледне на вас с други очи.

КОЗИРОГ

Ден за срещи, на които ще обсъдите и въпроси, по които е имало разногласия. Този път резултатът ще е задоволителен. Ще се помирите с човек, с когото дълго сте били скарани. Оставете в миналото обидата, отворете нова страница в отношенията си.

Работа

Днес наблегнете на работата си и не се отвличайте със странични неща. Проявете добросъвестност, наблюдават ви, гледайте да не объркате нещо.

Здраве

Стилист, козметик, фризьор - това е, от което имате нужда.

Любов

Очаква ви бурно вълнение. Ако сте убедени в искрените намерения и силното желание на човек, който дълго време ви ухажва, не се колебайте да дадете шанс на тази връзка.

ВОДОЛЕЙ

Суетата днес е в повече, но не изпитвайте угризения. Отложете това, което не е спешно, подредете си приоритетите. Втората половина от деня ще е по-спокойна и благоприятна за вас. Очакват ви приятни изненади и щастливи емоции.

Работа

Днес се проявявате като гений, от когото всички ще се впечатлят. Проявявате отличен вкус и изобретателност, защото не се оставяте на рутината. Най-голям успех ще имат ангажираните в политиката или науката.

Здраве

Вредните навици си казват своето. Упорствате, че цигарите не ви вредят, а алкохолът е само за блясък в очите, но не е така. Помислете за това и се откажете от това, което ви пречи, преди да е станало късно.

Любов

Днес няма нужда да ви свалят звезди, вие ще сте в активна позиция. Направете резервация в скъп ресторант, планирайте почивка в престижен хотел. Направете нещо, с което ще впечатлите не само колегите, но и партньора си.

РИБИ

Благоприятен ден, който ви дава шанс в много области. Ще улесните процесите, ако не отлагате възможностите, които ви се предоставят. Бързо схващате новото, влагате разум, попивате ценна информация. Ден, в който е добре да определите плановете си за бъдещето. Осъзнайте какво наистина искате и планирайте как да го осъществите.

Работа

Въпреки че шансът е на ваша страна, сте малко непоследователни в действията си. Във втората половина от деня ще сте настроени към мечтателност и романтичност, а това, естествено, няма да е от полза за работата.

Здраве

Огледалото е пред вас, вижте как изглеждате и разберете и как се чувствате. Ако сте доволни от образа насреща, не променяйте нищо. Но ако кожата ви изглежда повехнала, а погледът - уморен, значи е време да се вземете в ръце. Внимавайте за алергични реакции.

Любов

Днес любовта се поддава на мощно външно влияние. Може да има форсиране на отношения или внезапно увлечение по човек, на когото досега не сте обръщали внимание.

Още по темата: зодии

Подобни статии