Дневен хороскоп за 26 септември: Козирогът затъва в работа, подводни камъни за Рибите в края на деня

Самотата днес може да ви хвърли в депресия. Не си струва, денят ще е чудесен. Идеално време за срещи, задушевни разговори и въобще - приятно общуване.

ОВЕН

Няма да се размине без спорове. Обикновено те са полезни и ако не намирате истината, то поне се доближавате до нея. Старайте се да отстоявате гледната си точка, без да нервничите и да се ядосвате. Не бързайте с решаването на финансови въпроси. Там, където става въпрос за пари, работата върви към прецакване. 

Работа

В първата половина от деня ще срещате прегради в деловите контакти. Възможно е да допуснете грешки при  подписването на документи. Звездите ще влияят неблагоприятно на деловата ви репутация и на работата като цяло. Вземете си отпуск, ако можете. Необходима ви е почивка, а и днес работата наистина не ви спори.

Здраве

Натоварвания на нервната система, възможна паника. Умствените натоварвания понижават самочувствието ви.

Любов

Денят не предполага пълна интимност, но гарантира дружелюбна обстановка. Поговорете си с партньора, обсъдете съвместни планове.

ТЕЛЕЦ

Ден за почивка. постарайте се да избягвате стреса и намерете начин да изгладите острите ръбове в отношенията си с другите. Неочаквани срещи. Шанс за изглаждане на отношения.

Работа

Днес се погрижете за собствената си квалификация, прочетете нещо, разпитайте, пробвайте. Във втората половина на деня ви чакат борба и препятствия.

Здраве

Желанието да си издействате повишение и работохолизмът ви надхвърлят физическите ви възможности. Не издевателствайте над организма си. Почивката е част от нормалността.

Любов                                                                                                           

Свалете летвата, вдигнали сте я твърде високо и никой не може да надскочи претенциите ви.

БЛИЗНАЦИ

Благоприятен ден за общуване. Намирате общ език с различни хора, може да се договорите с тези, които обикновено оставяте за накрая. Ден за сполучливи покупки. Безпогрешно избирате вещи. Решенията, взети днес, ще ви помогнат в бъдеще.

Работа

Ще сте зависими от странични обстоятелства. Надавате ухо за сплетни и слухове.Тръгвате по път, който може да ви отведе до задънена улица.

Здраве

Заредете се с позитивни емоции. Доброто настроение ще прогони мрачните мисли и ще възстанови организма ви като цяло. Пробвайте домашни танци или отидете на масаж.

Любов

Днес Близнаците са в отлична форма. Водят се от здравия разум опит и логика. Трябва им партньор, кйто да се доближава до техния интелект или дори да го надвишава.

РАК

Започнете деня с важните неща. Утрото наистина е по-мъдро от вечерта. Вие сте енергични и упорити. Едва ли ще се намери преграда, която да не можете да преодолеете.

Работа

Денят е пълен с оригинални идеи. Възможно е да се появят пречки да реализирате всяка от тях.

Здраве

Времето е вашият съюзник. Научете се да реагирате спокойно на събитията, които се случват край вас. Редувайте активната работа с почивка.

Любов

Не бъдете срамежливи днес, отпуснете се, поговорете си открито с партньора или обекта на вашите чувства.

ЛЪВ

Днес сте по-подозрителни от обикновено, стремите се да проверите всяка информация и никой не може да ви подведе или използва. Ще ви стане ясно кой хитрува и кой е искрен и честен с вас. Поговорете си за важните неща с близките, потърсете компромиси, не спорете за нищо. Натрупаното напрежение може да се свали и измени към добро.

Работа

През целия ден ще кипите от енергия, но по-плодотворна ще е първата половина от деня. Отстоявайте идеите си.

Здраве

Отделете време за себе си. Новият имидж се променя не само с външния вид, но и със самосъзнанието.

Любов

Не отказвайте разговора с любимия човек. Днес може и трябва да обсъдите всякакви теми, които човъркат съзнанието ви от доста време. Задавайте въпросите директно.

ДЕВА

Чудесен ден, не се тревожете за нищо. Ако се нуждаете от подкрепа, ще я получите. За целта споделете идеите си с хора, на които държите и знаете, че няма да ви излъжат или завидят. Домашните дела вероятно ще са повече от обикновено, а и доста от тях ще ви доскучеят или ще ви изморят. Във втората половина на деня се срещнете с приятели или близки.

Работа

Днес проявявате любознателност, интуицията ви се усилва. Не всички представители на знака обаче ще могат да изкажат мислите си. Някои ще са срамежливи и неуверени. Ако трябва да вземате важни решения, направете го в първата половина от деня.

Здраве

Представителите на знака се отличават с крехко здраве и меланхолично настроение. Рецидив от стари заболявания може да ви извади от релси. За да не се стигне дотам, ви е необходим здрав и продължителен сън и повече време със семейството.

Любов

Ако усещате, че потъвате в сметки и се превръщате в ходещ калкулатор, помислете си как ви възприема половинката ви.

ВЕЗНИ

Вие сте дейни и упорити, не се отказвате от плановете си и постигате всичко, към което се стремите. Но трябва да направите пауза и да си починете. Втората половина от деня е времето за по-леки и приятни занимания. Заемете се с нещо, което ви вдъхновява и изпълва с положителни емоции. Най-добре да е някакво хоби.

Работа

Първата половина от деня ще е благоприятна за финансите ви. Във втората няма смисъл да се морите.

Здраве

Здравето ви днес няма да ви подведе. Хроничното недоспиване обаче е ваш враг.

Любов

Не проявявайте малодушие, следвайте избрания път и ако трябва, преминете по него самостоятелно.

СКОРПИОН

Струва си да посветите този ден на полезни и важни неща. Имате шанс за успех, за постигане на всички поставени цели и за решаване на казуси, които до днес са изглеждали нерешими. Някои Скорпиони ще се нуждаят от помощ, за да поправят грешките си. Първата половина от деня ще е относително спокойна, но във втората ще цари хаос и безпорядък. възможно е да ви дойдат неканени гости.

Работа

Постигате желания успех в кариерата, защото проявявате достатъчно енергичност и увереност. Във втората половина от деня ще има непредвидени обстоятелства, които ще ви попречат.

Здраве

Днес ще ви трябва пълна мобилизация в енергийно отношения. Привечер ще усетите изтощение - морално и физически. Правилното хранене и спортът ще ви помогнат.

Любов

Не е време за язвителни шеги и забележки, дори да ви идват отвътре. Ако не ви е комфортно в сегашната ви връзка, може би е време да сложите край, а след това и ново начало.

СТРЕЛЕЦ

Отличен ден за всички онези, които знаят какво искат. Имате шанс да отидете на ново място и да срещнете нови хора, които са доста по-различни от стандартното ви обкръжение. Ще обърнете внимание на неща, над които никога не сте се замисляли. Разчитайте на своя опит и интуиция, които никога не ви подвеждат.

Работа

Нямате равни по отношение на вашата активност, затова се справяте така перфектно с професионалните си задължения. Старайте се все пак да сте малко по-вежливи с колегите си, ако искате да наложите своя ритъм. Те не са виновни, че толкова си могат.

Здраве

Лекомислено се отнасяте към своето здраве, а най-голямата щета е вашата крайна раздразнителност. Пийте билкови отвари, отидете на спа процедури.

Любов

Имате шанс днес да блеснете пред любимия човек с ерудиция и интелект, възползвайте се от това. Поговорете с партньора си.

КОЗИРОГ

Неспокоен ден. Имате да вършите десетки неща, а не знаете откъде да започнете. Но вашата наблюдателност отново ще ви помогне да се справите. Във втората половина на деня са възможни произшествия, които ще изглеждат необясними. Нещо, което се изплъзва на другите, е видимо за вас. Може да ви се случи нещо, за което отдавна сте си мечтали. Ще съумеете да изпълните съкровено желание на близък човек. 

Работа

Ден за кариерни перспективи. Може да ви предложат повишение. Ако смятате, че ще се справите, действайте без отлагане, съгласете си. Имате знанието и опита да се справите с новите задължения.

Здраве

Погрижете се да си направите индивидуален хранителен режим. Не е необходимо да смъквате самочувствието си заради наднормено тегло

Любов

Днес мислите на Козирога може да са погълнати изцяло от работата или ежедневни дреболии. Козирогът може да намери време да звънне на обекта на своите чувства, но на повече едва ли ще може да разчита.

ВОДОЛЕЙ

Очаква ви успешен ден, еднакво подходящ както за решаване на важни въпроси, така и за ежедневни неща. Внимавате за детайлите, което ще ви помогне да избегнете малките грешки, които могат да обърнат каруцата. Очаквайте необичайни предложения. Отначало може да ви изглеждат странни, но това не е повод да отказвате. Добър ден за покупки. Може обаче да накупите неща, които не са ви потребни. Може да получите и подаръци, при това от хора, от които не сте очаквали.

Работа

Очертава се сложна обстановка в работата, но благодарение на вашата комуникативност, ще изгладите недоразуменията. Във втората половина от деня може да усетите отпадналост, но като цяло денят ще е много полезен.

Здраве

Склонността на Водолеите към простудни заболявания е голяма. За да не се разболеете, опитайте се да починете пълноценно и да достигнете спокойно състояние на духа.

Любов

Днес Водолеите са склонни да действат в сърдечната област по определен шаблон, който им дава увереност. Но романтичните връзки ще са под въпрос. Не е изключено шаблона, който следвате, да изглежда скучен и тромав.

РИБИ

Денят не е от най-плодотворните, но затова пък имате възможност да си отпочинете, да възстановите силите и да помислите трезво над нещата, които са истински стойностни за вас. Умеете да правите планове и много правилно преценявате възможностите си, без да хвърчите в облаците и да таите напразни надежди. това, което ви се е струвало невероятно, става възможно, благодарение на вашата практичност и разсъдливост. Някои неща не ви се получават от първия път, но имате търпението да повторите и потретите, докато не постигнете желания резултат, което е похвално, а и води до отлични резултати.

Работа

Предвиждат се промени в работата ви, а съответно - възможности за израстване в кариерата. Може би ще ви предложат нова длъжност, но не бързайте да приемате - първо помислете за плюсовете и минусите. Не е необходимо да давате отговор веднага. В края на деня ще има някои подводни камъни. Добре ще е да се подготвите психически за това.

Здраве

Избягвайте конфликтите и психичното натоварване. Обърнете внимание и на физическото си здраве, възможни са усложнения на стари болести. Днес е повишен рискът от получаване на травми. Денят обаче е удачен за покупки и посещаване на салони за красота.

Любов

Днес звездите може да изпитват търпението на Рибите. Не е време за разговори тет-а-тет.

 

Още по темата: зодии

Подобни статии