Дневен хороскоп за 27 септември: Стрелецът отвява конкурентите, Лъвът да намали темпото

Време е да действате! Плюйте на лъжливата скромност, разгърнете таланта си, не крийте амбициите си и не се страхувайте от конкуренцията. Бъдете неустоими и неудържими!

ОВЕН

Не всички въпроси се решават така бързо, както би ви се искало. В първата половина от деня трудно ще избегнете разногласията, при това те възникват просто за глупости. Старайте се да сте снизходителни към чуждите слабости, така ще намерите по-лесно общ език с околните. Втората половина от деня ще премине спокойно и успешно. Именно тогава се съсредоточете върху полезните неща - ще се справите. Прекарайте повече време с близките си, те жадуват за вашето внимание. Не е изключено да се появят някакви планове, в осъществяването на които ще помогнат всички членове на семейството.

Работа

Не бъдете толкова амбициозни. Денят не е благоприятен за индивидуални начинания в кариерата. Даже ако ви се струва, че кипите от енергия, това е лъжлив знак. Възможно е привечер да се почувствате като изцедени, тогава ще усетите умората от деня, която пък е натрупване от цялата предишна седмица, когато се скапахте от работа. Приберете се у дома и си починете, не е подходящо да посещавате шумни колективни мероприятия или да се нагърбвате с още работа.

Здраве

Отидете на зъболекар. Профилактичният преглед може да предотврати възникването на сериозни проблеми в бъдеще. Днешният ден е подходящ за пречистване на организма. Откажете се от пържолата за вечеря, заменете я със салата или плодове.

Любов

Разговорите с любимия може да продължат до сутринта. Оставете все пак нещо недоизказано и за следващите дни. Нуждаете се от почивка.

ТЕЛЕЦ

Очаква ви наситен ден, пълен с полезни дела. Не е много сигурно върху какво трябва да се съсредоточите в първата половина от деня, затова най-добре решавайте няколко въпроса наведнъж. Няма да е лесно, но се справяте отлично. Полезен е натрупаният опит.

Не намирате лесно общ език с околните. хора, с които преди сте се разбирали, сега не ви разбират и се обиждат, без да сте го желали. Можете да изгладите недоразуменията, ако обясните спокойно какво сте искали да кажете. Ще се радвате на срещи със стари приятели.

Работа

Добър ден за работата и кариерата. Има вероятност да получите нова длъжност, която ще ви донесе удовлетворение. Безработните Телци имат шанс да намерят желаната работа. За всички представители на зодията е важно да са активни и упорити докрай.

Здраве

Пазете се от остри прибори и предмети. Може да се нараните, а това да предизвика сериозна инфекция. Във втората половина от деня се отдайте на някакъв по-пасивен спорт.

Любов

Днес обсъждайте само неутрални теми със съпруга или гаджето си, избягвайте тежки разправии и упреци, не подхващайте темата за "нас" и бъдещето. Не е сега времето за този разговор, не дърпайте дявола за опашката.

БЛИЗНАЦИ

Днес всичко ви се получава лесно. Ще ви помагат близки и далечни познати. Денят е подходящ за делови връзки. Подновете приятелство, което е приключило по неприятен начин - с раздяла. Ангажирайте вниманието си със сериозни задачи, ще се справите, ако сте уверени в себе си. Правите всичко по невероятен начин.

Работа

Началник или колега може да се обърне за помощ към вас. Денят ще е положителен като цяло. Щастлива възможност в първата половина от деня.

Здраве

Налага се да предприемете нещо, за да махнете спешно поне част от излишните килограми. Запишете се на фитнес, вземете си абонамент за месец напред, защото желаният ефект ще се постигне само с постоянство. Пазете си здравето, рискът от инфаркт е много висок.

Любов

Звездите съветват днес да поддържате контакта с любимия човек във всяка достъпна форма. Разстоянието и други прегради нямат значение, ако между вас има мощна интелектуална и духовна връзка, допълнена със съвместни надежди за близкото бъдеще.

РАК

Началото на деня ще бъде успешно. Сутринта ще ви идват много добри идеи, а някои от тях даже ще реализирате незабавно, с помощта на доказани приятили и нови познати. Втората половина от деня също ще е благоприятна. Може да се видите със стари приятели, с които ще обсъдите редица интересни теми.

Работа

Успешен ден за партньорските отношения. Може да сключите добър договор. Може да срещнете хора, които ще ви окажат ценна помощ.

Здраве

Не правете експерименти с външността си. Оставете всичко, както е сега. По-добре поработете върху имиджа си.

Любов

Днес Ракът е по-добре да изразява чувствата си малко завоалирано, с препратки.

ЛЪВ

Справяте се отлично с всичко. Както и да се стекат обстоятелствата, ще съхраните спокойствие и ще доведете нещата докрай . Не отказвайте съвети, ако ви ги поискат. Ще намерите нови познати, които също ще се радват да разговарят надълго и нашироко с вас.

Работа

Началниците не оценяват активността ви, така че намалете темпото. Няма смисъл да се хабите. Внимавайте в сметките - рискувате да направите грешка.

Здраве

Няма по-добро време да започнете диета. Решете само каква да е тя.

Любов

Днес между Лъвовете и техните партньори цари яснота. Доверете се на любимия и разчитайте на съдбата.

ДЕВА

Чудесно се справяте с нови неща, в които нямате никакъв опит. Вашите идеи се харесват на началството, намерете и други съмишленици и действайте. Постарайте се да решите по-важните задачи в първата половина от деня, след това ще възникват дребни и по-големи проблеми. Вечерта е подходяща за свалка.

Работа

Днес ще има много шеги и закачки с колегите, атмосферата ще е приятна и запомняща се. Но няма да имате върхови постижения в работата.

Здраве

Откажете се от вредните храни, пийте повече течности, спортувайте. Тялото ви има нужда от всичко това. Пазете се от огън и ток, голяма е вероятността да се изгорите.

Любов

Не е добра идея да искате обяснение от партньора си днес, ще получите уклончиви отговори, които само ще засилят съмненията ви.

ВЕЗНИ

Денят ще е ярък и изпълнен с чудесни събития, необичайни срещи и съвпадения. Макар че имате много текущи задачи, ще имате време и за почивка. Направете оздравителни процедури, а вечерта се заемете с хоби, което временно сте изоставили.

Работа

Авторитарният стил на работа днес ще ви създава проблеми. Разчитайте на интуицията си. Ако хората, с които си имате вземане-даване не ви вдъхват доверие, направете крачка назад.

Здраве

Направете експеримент с външността си - нова прическа и нов цвят. Ако искате да направите някаква корекция по лицето или тялото си, действайте. Всеки експеримент ще се оцени добре от околните.

Любов

Днес ще се поставите в най-добрата светлина и партньорът ви ще е очарован от това.

СКОРПИОН

Интересен и плодотворен ден ви предстои. Ще направите нещо много полезно, като то ще има ефект и върху околните. Проявете тактичност, не се сърдете, не се намесвайте в работите на другите и не прибързвайте, ако искате да постигнете някакъв резултат. Това важи и за личните отношения.           

Работа

Не прехвърляйте ангажиментите си на друг - няма да се справи с тях така, както вие можете.

Здраве

Ако усещате проблеми, може да се наложи гастроскопия. Вечерта се поглезете с ароматерапия.

Любов

Не налагайте мнението си, отчетете настроенията и вкусовете на любимия.

СТРЕЛЕЦ

Днес имате шанс да постигнете успехи в много области. Не се страхувате от трудностите и осъзнавате, че ако положите усилия, ще победите. Там, където другите отстъпват, вие напредвате. Зад гърба си оставяте могъщи съперници. водите ги вече с няколко обиколки. Разчитайте само на себе си. Близките ви не разбират какво им говорите и не споделят част от идеите ви, но това не бива да ви отказва.

Работа

Нови перспективи и кариерно израстване. Ако си търсите работа, ще я намерите.

Здраве

Не е зле да се поглезите малко, заслужили сте. Пазете нервната си система.

Любов

Днес сте увлекателен разказвач, партньорът ви слуша и попива думите ви с възторг.

КОЗИРОГ

Днес може да постигнете успехи, но на пътя ви възникват прегради, при това неочаквано. Слушайте интуицията си. Опитайте се да останете насаме със себе си, помислете над приоритетите си. Радвате се и се вдъхновявате от подкрепата на близките си. Чувствате, че дори да ви затрупат проблеми, има с кого да ги споделите.

Работа

Важно е хората, на които се опитвате да обясните идеите си, да ви чуят. Не прекалявайте с работохолизма, ще навредите на здравето си.

Здраве

Погрижете се за хранителния си режим. Страдате от обезводняване и това вече е видимо. Намалете солта.

Любов

Звездите съветват да се погрижите за връзката си. Партньорът ви има нужда да се усети харесван. Не пестете комплиментите за него.

ВОДОЛЕЙ

Денят ще донесе много приятни изненади, които ще се помнят дълго. Възможни са забележими промени към по-добро в деловата сфера. Ще можете да заздравите позициите си и да разчитате на поддръжката на влиятелни хора. Отношения, които сега се смятат за делови, може да се превърнат в приятелство или да получат романтичен характер.

Днес е много полезно да проявявате инициатива - и в деловата сфера, и в личните отношения. Смело афиширайте идеите си, ако искате те да получат подкрепа. Някои Водолеи може да сбъднат отколешна мечта на близък човек.

Работа

Денят ще има двойнствен характер. Може да получите шанс да реализирате голям проект, след което да прецакате всичко с глупав пропуск. бъдете внимателни, обмисляйте добре нещата.

Здраве

Зрението ви отслабва, трябва да разберете каква е причината и да вземете мерки.

Любов

В този ден влюбените Водолеи стават твърде бъбриви, което отблъсква партньора.

РИБИ

Днес не е лесно да се съсредоточите върху важните неща. Често се разсейвате, рискувате да изпуснете нещо. Появяват се необичайни идеи, които едва ли ще реализирате, но не забравяйте за тях, върнете се отново след време и пробвайте пак.

Старайте се да избягвате стресови ситуации и натоварвания във втората половина от деня. Трябва ви пауза, за да възстановите силите си.

Работа

Имате твърде много работа, но ще се справите, защото знаете, че всичко трябва да бъде направено в срок. Ще преодолеете много препятствия, ако сте решителни и отговорни.

Здраве

Посещение при стоматолога ще предотврати проблем. Направете промени във външноста си, най-добре да са кардинални. Всички такива експерименти ще са увенчани с успех.

Любов

Точно днес едва ли ще разкриете чувствата си. Денят създва условия за непринудено общуване и емоционално сближаване.

Още по темата: зодии

Подобни статии