Дневен хороскоп за 29 септември: В дома на Везните назрява скандал, Овенът също не си поплюва

Днес повечето зодии са в състояние да повдигнат планина. Или поне така си мислят. Хороскопът обещава добър ден за реализация на планове. Резултатът даже може да надмине очакванията. Разбира се, шансът е на страната на онези, които полагат усилия, а не чакат победата наготово. Ако нещата не вървят според очакванията, замислете се къде бъркате. Грешката определено е у вас.

ОВЕН

Денят няма да се нареди точно така, както сте го планирали, но и по-добре. Така ще дадете шанс за нови неща, които ще отворят нова страница в живота ви, ако го позволите. Проявете настойчивост за нещо, което искате да се случи. Обиколете магазините, нуждаете се от това.

Работа

Днес ще блестите в службата, както често напоследък. Талантът и интелектът са вашият коз. Просто продължавайте да вдигате летвата, за да не изгубите този хъс, който толкова ви помага.

Здраве

Възможни са проблеми със сърдечносъдовата система. Пазете се от твърде силни емоции.

Любов

Две зодии днес ще са топ в скандалите, едната е вашата. В отношенията ви прехвърчат опасни искри, които могат да доведат до пожар. Сигурни ли сте, че ще можете да угасите пламъците? Защо се стигна дотук?

ТЕЛЕЦ

Денят започва добре, но дали ще приключи така? Много Телци ще постигнат успех там, където не са го очаквали, защото имат горчив опит. Те сами ще са изненадани от резултата.

Работа

Стремите се да постигнете финансова стабилност. Може да се случи, но ако се решите на промяна, за която отдавна жадувате. Шансът е на страната на смелите.

Здраве

Не е необходимо да чупите посуда, ако не знаете какво да правите с цялата тази енергия, която блика от вас. Запишете някакъв спорт и култивирайте енергията, ще усетите облекчение. Освен ако не искате да довършите стария сервиз, който така и не се решавахте да изхвърлите.

Любов

Ще се наложи да преодолявате препятствия. И макар да няма шумни скандали, както при Везните и Овните, вие също ще имате спречквания за всякакви дреболии. Не намерите ли подход към другия, нещата ще се задълбочат.

БЛИЗНАЦИ

Първата половина от деня няма да е особено ползотворна. Може да вземете грешни решения или да се скарате с някого в службата. Недоразуменията ще се изгладят във втората половина от деня.

Работа

Очаква ви успех в работата, но само ако използвате ума си. Карате ли по инерция, нищо няма да се получи. Шанс за предприемачите и търговците. Време е да повишите квалификацията си - трябва ви чужд език.

Здраве

Започнете диета, при това драстична. Нуждаете се и от козметични процедури. Самочувствието ви е на кота нула? Ето така ще се поправите.

Любов

Днес трудно се ръководите от гласа на разума, действате под влияние на емоциите. Не е най-доброто време за сериозни разговори, но ако те започнат, не е изключено да преминат във висок тон. Ще чуете и неща, които не бихте искали. И ще кажете неща, които в друг случай бихте премълчали.

РАК

Няма да избегнете вълненията в първата половина от деня. Реагирате твърде рязко на елементарни неща и срещате враждебно отношение съвсем заслужено. Втората половина от деня ще е любопитна. Намерете начин да зарадвате близките си.

Работа

Ако искате по-висока заплата, запретнете ръкави. Не е гарантирано, че ще я получите, но поне ще положите известни усилия. Никой не раздава пари даром.

Здраве

Внимавайте какво и как вършите. Ако решите да спортувате за здраве, много вероятно е, докато тичате, да се спънете и паднете, да изкълчите крак или да ви присвие стомаха. Но ако решите да прекарате същото време в разходка из магазините, със сигурност ще се предпазите от такава беда.

Любов

Между любовта и войната има една крачка. Не я правете. Вместо това, седнете и си изяснете отношенията - спокойно и тихо. Колкото по-бързо фиксирате проблема, толкова по-лесно ще го отстраните.

ЛЪВ

Благоприятен ден, в който всичко, което пипнете, ще се получава. Настроени сте решително, навирили сте грива и царствено се придвижвате напред. Не може да става и дума да се откажете от плановете си. Но преди да предприемете каквото и да било, поставете недоброжелателите по местата им. Не давайте шанс на бездарниците да си мислят, че са нещо повече от вас. Вероятни са парични постъпления от неочаквани източници. Парите извират там, където не сте ги търсили.

Работа

Някой се опитва да ви прецака в службата, да се скатае и да прехвърли работата на вас. Едва ли ще го позволите, но кавгата е гарантирана.

Здраве

Днес излезте на разходка. Подложете се на разкрасителни процедури. Погрижете се за външния си вид.

Любов

По-добре да не спорите с половинката. Може да си спестите лошото настроение и да не го прехвърляте у дома.

ДЕВА

Днес Девата се люшка между успеха и неволята. Възможни са добри новини, свързани с работата, но също така е вероятно да станете жертва на измама. Имате шанс да се сдобрите с човек, с когото сте скарани от доста време. В същото време може да се разделите с някого по неприятен и грозен начин.

Работа

Аналитичен ум, прецизност, трезва мисъл - това са характеристики на Девата. От вас не се очаква да допуснете грешки, с каквото и да се занимавате.

Здраве

Обърнете внимание на духовното здраве. Отдайте се на медитация, отидете на йога.

Любов

Днес сте склонни да изразите любовта си по необичаен начин. Дали обаче ще имате средства и сили, за да сваляте на любимия си звезди? Достатъчно ли е да се надигнете на пръсти?

ВЕЗНИ

Първата половина от деня може да е уморителна. Налага се да оправяте чужди бакии. Запазете спокойствие - и това ще мине. А и е много вероятно във втората половина от деня нещата да се наредят, както ги мислите. Не действайте импулсивно и прибързано. Задават се романтични прояви, ще ви изненадат приятно.

Работа

Днес сте толкова убедителни, че никой не може да ви устои и нищо не може да ви се опре в работата. Бъдете оригинални и не се спирайте.

Здраве

Следете храната си днес, ако искате всичко да е наред. Не се ли погрижите за стомаха си, рискувате да завършите вечерта по не особено красив начин.

Любов

Днес влюбените Везни могат да преживеят остър конфликт между волята си и нежните чувства. Стигне ли се до скандал с любимия, нещата почти със сигурност ще излязат изпод контрол. Опитайте се да съхраните баланса, каквото и да ви струва това.

СКОРПИОН

Трябва ви помощ? Ще я получите. Трябва ви партньорство? Ще го имате. Бяхте като куче и котка с някого? Е, и това ще се промени. Съперниците ви осъзнават, че е по-добре да ви подадат ръка, отколкото да се карат с вас. Взимате и важни решения за бъдещето.

Работа

Вашата увереност ви гарантира успех, за какъвто по-нерешителните само могат да мечтаят.

Здраве

Не ходете на доктор днес, в болницата може да пипнете нещо. Не пазете диета, ако не искате да навредите на здравето си, имунната ви система и без друго е слаба.

Любов

Имате шанс да внесете хармония в брака си, но ако укротите нрава си. Не положите ли усилия, няма как да се случат нещата.

СТРЕЛЕЦ

Време за обсъждане на важни въпроси. Може да убедите някого в правотата си, да заинтересувате друг с идеите си, както и да спечелите нечие сърце. Денят носи много нюанси на неопределеност и неочакваност, но не се отказвайте от плановете си.

Работа

Идеите ви са смели и провокативни. Преценете внимателно възможностите си. Започнете ли нещо, ще трябва да го довършите.

Здраве

Мускулатурата ви поддава, трябва да я подсилите с някакъв спорт. Влизането във форма ще се отрази и на вашето самочувствие, по отношение на което има какво да се желае в последната година.

Любов

Не е нужно да си признавате, ако партньорът ви налучква. Отричайте докрай! Всичко е останало в миналото, така че го няма. Партньорът ви трябва да мисли така. Погъделичкайте го, че е единственото нещо, което си струва в живота ви.

КОЗИРОГ

Не се сърдете на околните, ако искат да ви озаптят. Не губете време в спорове и скандали, които са обречени. Добронамереността и спокойствието ще помогнат да се избегне сериозен проблем. Задействайте дипломацията и ще избегнете скандали, които са изглеждали неизбежни. Хобито, което сте си избрали, много скоро може да ви омръзне, но засега не го изоставяйте.

Работа

Може да ви се стори, че проектите в работата вървят бавно, но това съвсем не е така

Здраве

Ден за кардинални промени в образа и съответстващо на промените самочувствие.

Любов

Днес обстановката е малко напрегната, но с партньора си ще се разберете. Ще осъзнаете, че е по-добре да не заспивате скарани.


ВОДОЛЕЙ

Денят потръгва добре и обещава успехи в работата. Ще можете да разгърнете таланта и възможностите си, а това пък ще заинтригува хора, от които зависи растежа ви в кариерата. Възможно е днешният ден да отбележи изкачване с едно или дори няколко стъпала нагоре в кариерата ви. От полза ще е и всичко, което направите за другите безкористно.

Работа

Проявявате стил и усет, бягате от рутината, взимате оригинални и донякъде гениални решения. Вие сте на ход!

Здраве

Помислете от какво може да се откажете, за да съхраните здравето си. Бъдете позитивни, колкото и това да звучи като клише. От начина, по който се възприемате, зависи и отношението на другите.

Любов

Намерете начин да отпразнувате вечерта с любимия. Нямате повод? Намерете си.

РИБИ

Днес няма да скучаете, защото ще се занимавате само с неща, които намирате за приятни. Наблюдавайте другите внимателно и си водете бележки. Не повтаряйте грешките им, чуждият опит ще ви е от полза.

Работа

Като стана въпрос, че ще правите предимно неща, които смятате за приятни, не прекалявайте. В стремежа си да си гледате кефа, ще пропуснете нещо важно и последствията ще се усетят още в следващите дни.

Здраве

Не се очертават проблеми със здравето, но все пак не е препоръчително да комбинирате лекарствата с алкохол, ако не искате да се надрусате. Хидратирайте кожата си.

Любов

Днес няма да летите в облаците. Не бързайте да си правите изводи. Те ще са погрешни. Нищо фатално все пак не е станало, просто партньорът ви днес няма желание да доказва любовта си към вас. Особено по начина, по който го очаквате.

Подобни статии

 • Кратък седмичен хороскоп от 17 до 23 януари: Признание за Телеца, Везните стават център на внимание

  Кратък седмичен хороскоп от 17 до 23 януари: Признание за Телеца, Везните стават център на внимание

  Меркурий вече е променил движението си, което означава, че по отношение на информацията и комуникациите може да има несъответствия или забавяния. Това обаче е чудесно време за завършване на продължителни процеси, завършване на курсове, гледане на филми, четене на книги, които са били отлагани за дълго време. Да, неприятности могат да се случат, но само поради невнимание или прословутия шанс, на който сега не може да се разчита. Няма нужда да рискувате, дори ако сте сигурни, че сте прави: необмислените действия ще имат отрицателни последици. Най-добрият сценарий: ако сте взели решение отдавна и сте готови да предприемете активни действия, не бива да го отлагате. Действайте, всяка физическа активност ще ви даде тласък на енергия.

  1022
 • Характеристика на Луната на 16 януари

  Характеристика на Луната на 16 януари

  На 16.01.2022 г. в 12:00 ч. Луната е във фаза „Нарастваща луна“. Това е 14-ият лунен ден в лунния календар. Луната днес е в зодия Рак ♋. Процентът на осветеност на луната е 98%. Изгревът на Луната е в 14:22 часа, а нейният залез е в 08:22 часа.

  77