Дневен хороскоп за 30 септември: Ракът да не влиза в обяснителен режим, Лъвът преодолява пречки

Предстои ви един чудесен ден. Не го пропилявайте. Имате предостатъчно енергия, за да направите нещо добро, велико, благородно. Избягвайте стреса, но не бездействайте - така денят ви ще премине на позитивна вълна и вечерта, когато си лягате, ще сте усмихнати и доволни от изживяното.

ОВЕН

Ще ви се наложи да проявите търпение, дори хората край вас силно да ви дразнят или разочароват. Нещата може да не се случват от първия път, но ще станат. Може да се наложи да пробвате по няколко пъти едно и също нещо, проявете упоритост и не се отказвайте. Не разочаровайте хората, които са ви гласували доверие. Бъдете готови да импровизирате и да вземате решения в крачка.

Работа

В първата половина от деня ще имате спънки в деловата сфера. Може да допуснете грешки и то върху документи. Деловата ви репутация няма да е на необходимото ниво. Намерете време за почивка.

Здраве

Ден, свързан с натоварвания на нервната система. Стремително сменящи се събития ще предизвикат у вас паника.

Любов

Овните днес трябва да избягват сложните теми, за да не се стигне до язвителни забележки и грозни сцени. Давайте по-спокойно, бедете над нещата, пропускайте критиките покрай ушите си, не е нужно да отговаряте и да си подавате реплики.

ТЕЛЕЦ

Необичаен и доста интересен ден. Ще е добре да проявите нюх и да експериментирате. Дайте воля на фантазията си. Не допускайте да потънете в рутина. Ако трябва да следвате чужди предписания, ще повехнете. Еднообразието не е за вас.

Работа

Бързо и виртуозно демонстрирате знания и опит, което води на свой ред до делово партньорство. Във втората половина от деня няма да сте така активни, ще срещате препятствия.

Здраве

Желанието да се докажете максимално в работата е по-силно от физическите ви възможности. Може да имате проблеми и с килограмите. Натоварването, комбинирано с останалите здравословни проблеми, може да ви изиграе лоша шега, така че си дайте малко почивка и намалете темпото.

Любов

Откъснете се от рутината, забравете за суетата. Надграждайте връзката си с общи мечти. Малко мистичност, нотка интимност и музика за душата ще освежат взаимоотношенията ви.

БЛИЗНАЦИ

Денят е изтощителен, но и много ползотворен. Ще направите много както за себе си, така и за околните. Радваща е възможността да помогнете на някой, който има нужда от помощ, след като се е озовал в трудна житейска ситуация. Много хора ще го пренебрегнат, докато вие проявявате добронамереност и такт.

Работа

Зависими сте от насложили се обстоятелства. Проявявате интерес към слухове и сплетни. Доловената информация може да се окаже полезна за вас, да ви подскаже правилния път за решаване на важни финансови въпроси.

Здраве

Заредете се с позитивни емоции. Самочувствието ви има нужда да бъде напомпано. Трябват ви и възстановителни процедури след прекарана неотдавна болест, за която даже може да не сте подозирали.

Любов

Личните отношения се развиват хармонично. Близките ви са благодарни за грижите и вниманието. Самотните Близнаци да се въздържат от нови и случайни връзки, ако искат да избегнат бъдещи разочарования.

РАК

Денят едва ли ще ви донесе сериозни проблеми. Въпреки това, не е зле да си помогнете малко. Не зацикляйте в проблеми, съсредоточете се върху важните неща, за да може да продължите напред. Денят е благоприятен за учащите се. Успех на контролни работи и входни нива.

Работа

Денят е пълен с интересни и оригинални изпълнения в професионален план, но не всичко от планираното ще се реализира.

Здраве

Равномерно разпределяйте времето си и редувайте активност с почивка, ако не искате да се разболеете.

Любов

Налице са всички условия за хармония на емоционално и духовно ниво. кому е нужно точно днес да изпадате в обяснителен режим и да се връщате към стари, но недоизказани неща?

ЛЪВ

Денят ви няма да е лесен, но ще се радвате и на успехи. С настойчивост и целеустременост преодолявате прегради. Не отстъпвайте пред трудностите, звездите ви подкрепят.

Домашните дела може да отнемат повече време, отколкото сте склонни да отделите. Овладейте негативните емоции.

Работа

През целия ден ще сте свръхактивни. По-важните мероприятия се опитайте да организирате в първата половина. Проявете смелост, ако трябва да прокарате инициативи, за които останалите се дърпат.

Здраве

Ден за промени. Нуждаете се от нов имидж. Дори да сте консервативни и да не обичате да експериментирате с външността си, поемете риска и заложете на промяната. Ще видите, че това ще даде отражение и върху здравословното ви състояние.

Любов

В любовно отношение денят не е добър. Заражда се мнителност, ревност, негативни емоции и раздразнителност. Не карайте партньора си да влиза в ролята на психолог и да му се налага да тълкува мислите и действията ви.

ДЕВА

Денят е плодотворен за вас, появяват се много задачи, които ангажират вниманието ви и се явяват за вас предизвикателство. Много Деви ще проявят талант, за който дори не са подозирали. Не е лесно да намерите общ език с всички, но вие успявате. Донякъде. Склонността ви да говорите "Право куме в очи" не се харесва на някои хора. Други пък ви ценят именно заради искреността ви.

Работа

Днес проявявате любознателност, интуицията ви е изявена. Някои представители на зодията обаче няма да могат да се разгърнат, защото ще проявят неувереност.

Здраве

Представителите на знака се отличават със слабо здраве и меланхоличност. Хроничните заболявания дават постоянен рецидив. Продължителен сън и почивка в домашна обстановка ще намалят умората и ще свалят напрежението.

Любов

Подозрения обземат Девата. Тревожите се напразно за какво ли не. запомнете, че не сте следовател, а партньорът ви не е заподозрян. Не го арестувайте в мислите си.

ВЕЗНИ

Денят ще бъде неспокоен. Трудно се съсредоточавате. Колкото и да се опитвате да синхронизирате мислите си, постоянно някой ви дърпа за нещо и ви отвлича. Опитайте се да определите точно приоритетите си и не бъдете така всеотдайни - не може да огреете навсякъде.

Работа

В първата половина от деня няма да имате финансови проблеми. Такива може да се появят във втората. Извън това, се разбирате чудесно с колегите си.

Здраве

Здравето днес няма да ви подведе. Това не означава да си взимате допълнително работа и у дома. Психологическото напрежение и хроничното недоспиване ще се отрази на здравето ви в бъдеще.

Любов

Днес звездите не благоприятстват изясняване на отношенията с любимия. Може да се стигне до фатално неразбиране и отказ от всякаква комуникация.

СКОРПИОН

В началото на деня няма да можете да избегнете напрегнатите моменти. Може да възникнат неочаквани ситуации и задачи, които ще трябва да отхвърлите преди всичко друго. с времето се усилват позитивните тенденции. Вечерта е подходяща за срещи с хора, на които искате да направите благоприятно впечатление. Това ще се случи.

Работа

Проявявате енергичност и самоувереност, но ще се налага на няколко пъти да променяте плановете си заради непредвидени задачи.Това ще свали гарда ви привечер, когато ще се усещате като изцедени.

Здраве

Днес е необходима пълна мобилизация. От ангажиментите през деня няма да ви остане време да се храните, може да се появи главоболие в момента, в който се отпуснете.

Любов

Любовта не се нуждае от думи, а от действия. Не забравяйте това.

СТРЕЛЕЦ

Първата половина от деня не е подходяща за решаване на важни задачи. Трудно ще намерите общ език дори с хора, с които досега не сте имали никакви спречквания. Разчитайте само на себе си. Не се опитвайте да разбирате другите, а още по-малко да ги променяте. Може да вземете важно решение, за което няма да съжалявате.

Работа

Нямате равни и днес, справяте се с всичко с умопомрачаващо темпо. Бъдете малко по-любезни с колегите, които не могат да следват бързия ви ритъм. Отнесете се към тях със снизхождение. Или пък бъдете себе си. В крайна сметка не ви плащат толкова, че да вършите и работата на охлюва.

Здраве

Основната причина за всички болести на Стрелеца е крайната им раздразнителност. Няма нужда да се "гнервирате" толкова, както би казал Карлсон.

Любов

Не бъркайте любовта с еротиката.

КОЗИРОГ

Намирате хора, с които споделяте мисли и действия, получавате отлични съвети и давате такива. Ако се захванете с нещо ново, бързо ще постигнете желаните резултати. Във втората половина от деня ще действате по-рационално, особено ако използвате и интуицията си.

Работа

Ден за добри ходове в кариерата. Може да ви предложат повишение. Съгласете се, ако сте убедени, че ще се справите с новите отговорности.

Здраве

Мазната храна ви вреди, както и интензивния начин на живот. Вземете мерки.

Любов

Днес е важно да се въздържате от критикr, дори да имате основание за такива.

ВОДОЛЕЙ

Благоприятен ден за много неща. Прогрес ще има даже там, където положението изглежда безнадеждно. Помирете се с онези, с които сте скарани.

Работа

Очертава се сложна обстановка в работата, но ще успеете да овладеете ситуацията.

Здраве

Склонността на Водолеите към простудни заболявания е много голяма. Пазете се, заредете се с витамини, обличайте се с една идея по-топло, отколкото обикновено.

Любов

Искате да поплачете на рамото на любимия, но това не е добър ход от ваша страна, защото ще проявите слабост. Може да го накарате да ви съжалява, а това не се отразява добре на романтиката, за която жадувате.

РИБИ

В първата половина от деня ще има необичайни и нови неща. Няма да ви е лесно да се справите, но поне може да пробвате. Смелите експерименти ще са удачни. Чуйте се с близки и приятели, попитайте ги как са, оставете ги да се оплачат или пък похвалят.

Работа

Денят е многообещаващ и води до промени в кариерата.

Здраве

Избягвайте конфликтите днес, както и психичните натоварвания. Голям е рискът от травми. Отидете на шопинг.

Любов

Днес Рибите не трябва да говорят за своите чувства, а да поощряват словоохотливостта на партньора. Хубава музика и приятни съвместни преживявания ще дадат романтика на връзката ви.

Подобни статии