Дневен хороскоп за 6 октомври: Водолеят помпа самочувствието си, Лъвът да не вярва на комплиментите

Утрото може да се окаже сложно: умора, апатия, загуба на енергия. Ако се налага да отидете на работа, постарайте се да преодолеете инертността. Стиснете зъби до обед, когато енергията ще започне да се възвръща. Вечерта си устройте филмов маратон, това ще ви отвлече от мислите ви.

ОВЕН

Решавайте проблемите, колкото и сложно да ви изглежда отначало това. Опитайте се да намерите изход от даплетено положение, да се справите с нещо, което не ви се е получавало. Стари познати ще ви дадат отлични съвети, не е зле да се вслушате в тях. Успехи в работата. Ако покажете всичко, на което сте способни, може да получите интересни предложения. Вероятни са хубави новини за семейството. Този ден дава шанс за заздравяване на отношенията с близките и слагане на край на разногласията. Ще намерите подход към всеки, може да разтопите дори каменно сърце.

Работа

Очаквайте успех в кариерата, ще зависи от правилно избраната цел. Съсредоточете се върху тези задачи, които ще ви донесат най-много дивиденти. Дори най-амбициозните цели ще бъдат постигнати, ако се стремите към тях. Не разходвайте енергията си на вятъра, така рискувате да изпуснете големи възможности.

Здраве

Днес няма да имате проблем с енергията и концентрацията. Физическото състояние няма да ви подведе и самочувствието ви ще е отлично. Възползвайте се от това и използвайте деня, за да решите въпроси от различни области, без да се безпокоите, че може да има провал.

Любов

Бъдете внимателни - в личните ви отношения е настъпил повратен момент. Как ще продължите връзката си, зависи от добрата воля и на двама ви, но формално на много Овни е отредена ролята на "втора цигулка", с което трудно се примиряват. 

ТЕЛЕЦ

Трудно се съсредоточавате, но това е необходимост. Денят може да изиска от вас ако не подвизи, то някакви важни постъпки и сериозни решения. По-добре е да положите усилия, а не да разчитате на късмет. В крайна сметка всичко ще се получи по-добре, отколкото сте очаквали, така че не губете оптимизъм. Вероятно не е лесно да устоите на изкушенията, а днес те са много. Помнете, че не се налага задължително да преодолявате всички изпитания самостоятелно. Ако се обърнете към близките си за помощ или съвет, те няма да ви откажат.

Работа

Ще се наложи да поработите, ако искате да постигнете голям успех в кариерата. Трудно се съсредоточавате върху текущата работа, но ако се стегнете и проявите трудолюбие, успехът ви е гарантиран. Постарайте се да не поемате чужди задължения и изключете всички лични срещи и дразнители.

Здраве

Обърнете внимание на устната кухина.

Любов

Любовта е взаимност. Ако партньорът ви не е готов да ви даде рамо, ако имате нужда да поплачете на него, вероятно нещата между вас не вървят. В добро и лошо - заедно. Така казват хората, не без основание.

БЛИЗНАЦИ

Не се сърдете на тези, които не ви разбират. Вашите възгледи може да изглеждат отстрани странни, но това не е повод да получавате обиди, може да се разберете спокойно. Деликатността и чувството за такт ще ви позволят да изгладите острите ъгли, а чувството за хумор ще разнообрази обстановката. Денят е подходящ за нови начинания, бързо се ориентирате как да се справите с тях. Могат да се появят отлични идеи, реализацията на които не трябва да се отлага. Благодарение на решенията, взети днес, в живота ви ще произтекат промени към по-добро.

Работа

За да постигнете успех в работата и кариерата, не мързелувайте, а се доверете на своята интуиция. Не споделяйте плановете си с никого.

Здраве

Трябва да помните, че смехът и положителните емоции са най-доброто лекарство в света. Ако почувствате световъртеж, не бягайте към болницата или аптеката, а си вземете малко почивка. Това ще възвърне енергията и самочувствието ви.

Любов

Общителността, остроумието, ерудицията и предприемчивостта ви са ви от помощ, но не е зле да проявите и малко авантюризъм.

РАК

Споделяйте идеи, проявявайте инициатива, търсете съюзници. Днес вие можете да направите нещо полезно за света, а наградата за това няма да закъснее. Неочаквано ще ви предложат помощ хора, от които никога не сте очаквали това. Дългогодишно съперничество ще се превърне в сътрудничество, а оттам и пътят до взаимната симпатия не е далечен. Общувайте с близките си - има толкова чувства и преживявани, които да споделите с тях. Предстоят интересни и важни разговори.

Работа

Днес ще се съсредоточите върху работата си, но ще намерите малко време и за дома. Появяват се неочаквани перспективи. Запознанствата днес може да променят живота ви и да ви накарат да направите завой в кариерата. 

Здраве

Утрото е по-мъдро от вечерта, но го посрещнете с билков чай, а не с кафе. Днес кофеинът ви вреди.

Любов

Ако личните ви отношения са станали част от обща мозайка, следете събитията и постъпете така, че да не пострада любовта.

ЛЪВ

Днес въвеждате ред в живота си, при това с лекота. Лесно се избавяте от ненужни вещи и намирате подходящо място за нужните. Възможност за по-висок пост в службата. Във финансово отношение проявявате предпазливост, и правилно. Въздържайте се от спонтанни покупки. Решенията, взети във втората половина на деня, ще способстват ръста на доходите.

Работа

Днес ще чуете много комплименти по свой адрес, но не се отпускайте, защото лицемерите очакват точно това. Съсредоточете се върху това, което умеете .- вашата работоспособност ще е на високо ниво, а свършеното ще ви донесе печалба.

Здраве

Ако планирате отдавна генерален профилактимен преглед, сега е времето да го предприемете. Особено внимание обърнете на слабите си места.

Любов

Не бъдете резервирани, не крийте от партньора си своето мнение. Откритата и честна позиция в любовта е най-добрата. Подходящ момент за съвместни пътувания или за важен разговор, който ще постави всичко по местата и ще намали натрупаното напрежение.

ДЕВА

Общувайте с околните. Това е един от дните, н които разговорите може да се окажат полезни, а информацията да доведе до вземане на важно решение. Мнозина се интересуват от вас, някои - не с добри намерения. Интуицията ви подсказва от кого да се пазите и на кого да се доверите.

Работа

Днес не можете да се съсредоточите върху всекидневните задачи. В средата на деня ще има промени, които ще са и с положителен, и с отрицателен характер. В професионален план ще се появят нови възможности. Постарайте се в рамките на деня да забележите знаците, които ви изпраща съдбата, и се възползвайте навреме от ситуацията.

Здраве

Обърнете внимание на терапия с ароматни масла, която ще ви зареди и отпусне.

Любов 

Днес сте по-резки от обичайното с любимия човек. Сприхавостта и раздразнителността не са добра маневра                                                                                                                                                                                    

ВЕЗНИ

Не воювайте с всички. Може да постигнете победа над силен противник, а слаб да ви повали. Първо осъзнайте дали тези, на които налитате, не са ви приятели. И обратното. Във втората половина на деня е полезно да се уедините. Съберете мислите си и решете накъде ще поемете.

Работа

Доверете се на интуицията си и тя няма да ви подведе. Ще ви възложат важни работи.

Здраве

Внимавайте с какво и как се храните, мийте плодовете и зеленчуците. Субпродуктите днес са ви противопоказни.                                                                                                                                                                                                            Любов

Днес Везните са лидери. Отличен момент за инициативи, целящи да покажете чувствата си и да вкарате малко повече романтика в живота си.

СКОРПИОН

Днес ще сте лидери, но се опитайте да използвате предоставената ви власт за добро. Отличен момент за инициативи, които целят да покажете чувствата и да извлечете полза за бъдещето. Не проявявайте инициатива в любовта, възможен е погрешен ход. Доверете се на приятели. Не са изключени романтични предложения.

Работа

Днес ще ви дразнят успехите на колегите, ще ви се иска да не им обръщате внимание.    

Здраве

Замислете се над здравето си и отидете най-после на лекар. Днешната консултация може да избегне неприятни последствия в бъдеще

Любов

Не проявявайте инициатива днес, реална е възможността да се озовете в триъгълник или капан.

СТРЕЛЕЦ

Учете се от чуждите грешки. Наблюдавайте какво се случва край вас и можете да избегнете някои сериозни пробойни в брака или връзката си. Опитът днес ще ви послужи в бъдеще. Може да се видите със стари познати. Ще намерите много теми за разговор и няма да усетите как времето ще отлети.

Работа

Днес силата е у вас. Работоспособността ви е на макс. Проявете шефски умения и не е изключено още днес да ви предложат нова длъжност. Вие се откроявате сред останалите със самоувереност, хладнокръвие и ум.

Здраве

Напук на емоционалния и физически план, самочувствието ви може да не е на ниво. Постарайте се да се успокоите. Приемате нещата твърде сериозно, отколкото си заслужава.

Любов

Роман, пребиваващ в стадий на флирт, не си струна да премине в интимен формат. Вземете участие в популярни мероприятия или се свържете с приятели, които отдавна не сте чували.

КОЗИРОГ

Недейте да нервничите. Важно е да запазите спокойствие в началото на деня, когато е възможно да възникнат малко недоразумения и неудачни съвпадения. Те ще имат сериозни последствия, ако не овладеете ситуацията. Оптимизмът и увереността в собствените сили ще ви помогнат да се справите с трудностите, приятелите ви няма да се дистанцират от вас и ще ви помогнат, ако се нуждаете от тях. Не бързайте с решаването на финансови въпроси и сключването на сделки. Дайте си малко време, сравнете вариантите и преценете - този, който ви се е струвал най-добър, може би не е чак толкова добър.

Работа

Не правете глупости днес, бъдете предпазливи. Има вероятност да извършите непростима грешка, за която още дълго ще съжалявате. Независимо от това, че обикновено сте практични и държите всичко под контрол, днес може да има сериозни пробойни.

Здраве

Вашата нервна система е в зоната на риска. Причина за това е постоянният стрес, хроничната умора и недоспиването, а също и нередовното хранене. Необходима ви е дълга и качествена почивка, иначе всичко може да завърши с нервен срив.

Любов

Днес Козирозите изпадат в крайности: или искат пълна власт, или мечтаят всички да поемат отговорност вместо тях. При това проявяват пълна нетърпимост към чуждото мнение. Звездите съветват да направите всичко възможно и да коригирате поведението си.

ВОДОЛЕЙ

Горе главата! Днес може да постигнете забележими успехи навсякъде, където поискате. Но трябва да действате, а не да чакате другите да направят първата крачка. Не е изключено да вдъхновявате околните, ако се налага да го правите, проявете тактичност и деликатност. Вие се стараете заради общото благо и всички го разбират, така че никой не се обижда.

Денят е подходящ за работи, в които са необходими не само знания и опит, но и интуиция. Благодарение на това вие се справяте отлично с неща, които са твърде сложни за другите. Проницателността често се оказва полезна в личните отношения.

Работа

Вашите мисли не ви дават покой. Изпитвате съмнения относно текущата работа. Починете, размислете, вземете решение на трезва глава.

Здраве

Вашето тяло се нуждае от физическо натоварване. Няма нужда да прекопавате лозето в средата на седмицата, по-добре посетете тренировъчна зала. Леките упражнение ще са от полза за нервната ви система и за цялото тяло.

Любов

Днес звездите не обещават идеалното развитие на всички сърдечни дела, но гарантират морална подкрепа и надежда за подобряване на ситуацията. Някакво известие ще ви даде увереност-

РИБИ

Запазете самообладание и не се поддавайте на провокации. Това не е лесен ден - околните ще изпитват търпението ви и ще се стремят да ви изкарат от равновесие. Не го допускайте и те ще си намерят друга жертва.

Денят не е лош за покупки и сделки. Решавайте самостоятелно, не се допитвайте до други хора. Съветите днес няма да са ви от полза.

Работа

Виртуозно се справяте с поставените задачи, с което ще удивите всички колеги. Днес вие сте безспорният авторитет.

Здраве

Твърде яркото изразяване на емоции днес не е добро. Постарайте се да се овладеете максимално. Възможно е да ви провокират, но здравите ви нерви ще ви спасят.

Любов

Днес в личните отношения не е изключена криза. Ако между влюбените има разногласия, проблемите може да създадат неспокоен външен ход на събитията или безапелационна намеса. Възможен е сблъсък на мнения по дълбоко интимен въпрос.

Подобни статии