Дневен хороскоп за 9 октомври: Ракът ще се зарадва на вест от далече, а някой се влюбва до уши в Стрелеца

Всеки днес ще се убеди, че законът на бумеранга работи. Знайте, че всички настоящи проблеми са пряко следствие от вашите мисли и постъпки. Върнете часовника на времето назад и осъзнайте, къде сте сбъркали. Ако можете, опитайте се да поправите грешката. Не е лесно, никой не може да ви обещае това. Но си струва.

ОВЕН

Ранната сутрин може да изглежда доста неудачно. Възможно е да станете на грешен крак и да прекарате известно време в лошо настроение. Но скоро всичко ще се подобри. Влиянието на положителните тенденции бързо ще набере сила, ще почувствате, че животът се променя. Отварят се нови възможности, които не искате да пропуснете. Ако се заемете с нов бизнес, със сигурност ще се справите перфектно с него. Следобедът ще бъде успешен в много отношения. Финансовите въпроси, които са важни за вас, ще бъдат решени и ще получите дори повече пари от очакваното. Ще прекарате добре с любимите си хора. Ще бъде полезно да обсъдите бъдещите си планове с тях: такъв разговор ще бъде много вдъхновяващ.

Вибриращо число: 7

Щастливи числа: 27 89 75 55 40 58 72

Работа

Не бъдете упорити и амбициозни днес, особено ако го афиширате прекалено. Денят е неблагоприятен за индивидуалните начинания в кариерата. Дори и да ви се струва, че сте изпълнени с активност и ентусиазъм, това ще бъде фалшив знак. Може би в късния следобед ще претърпите срив, причинен от стреса от изминалия ден. Ето защо не трябва да посещавате шумни колективни събития днес и да поемате куп задължения.

Здраве

Трябва да опитате да посетите зъболекар днес. Това може да е рутинен преглед, но ще помогне за предотвратяване на риска от сериозни проблеми в бъдеще. Днес е подходящ и за своеобразно прочистване на организма. Следователно можете да откажете обилна вечеря, като я замените със зеленчукова или плодова салата.

Любов

Днес Овенът е по-добре да планира среща за вечерта. По това време странните, неосъществими фантазии ще бъдат заменени от надежден печеливш сценарий, който никога не ги е подвел в общуването с представители на противоположния пол. Свободните Овни ще могат да възстановят симпатиите към някого в чужд град или далечна страна.

ТЕЛЕЦ

Едва ли денят ще бъде особено плодотворен, дори обичайните неща могат да се случват по-трудно от обикновено. Не трябва обаче да си скубете косите от отчаяние, защото звездите са ви подготвили много приятни изненади. Ще се насладите на срещи с приятели, стари познати и хора, които, макар и да не са ви близки, са много симпатични. Ще има шанс да се сприятелите с човек, за когото сте слушали, а може би и тайно сте се възхищавали. Покупките, дори и непланирани, ще бъдат успешни. Малко вероятно е да искате да харчите пари за дреболии, но няма да спестите от важни неща.

Вибриращо число: 8

Щастливи числа: 62 97 15 96 5 30 70

Работа

Добър ден по отношение на работата и кариерата. Шефовете ви ще ви оценят, а колегите ви ще се вслушат в мнението ви. Има шанс да получите нова позиция, която да донесе удовлетворение. Безработните Телци сега имат добър шанс да намерят работата на мечтите си. Основното правило е активност и упорито търсене на желаната работа.

Здраве

Днес трябва да бъдете по-внимателни с острите предмети. По невнимание може да получите рана, която след това ще се лекува дълго време и с усложнения, поради получила се инфекция. Следобедът е подходящ за някои пасивни спортове. Не трябва да има повишена физическа активност на тялото преди лягане. В противен случай заспиването по-късно ще бъде проблематично.

Любов

Звездите подсещат, че е време да добавим малко разнообразие към любовните отношения. Опасните приключения не се препоръчват, но някои нови нотки на хумор, романтика или екзотика са напълно подходящи.

БЛИЗНАЦИ

Денят няма да мине напразно. Ще можете да приключите много неща, за които преди не са ви стигали силите и да скриете топката на всички, след като постигнете резултат там, където другите са неспособни да го направят. Обърнете внимание на детайлите, които ще се окажат важни. Постарайте се да не допускате грешки.

Вибриращо число: 9

Щастливи числа: 88 99 36 53 32 67 9

Работа

Вероятно вашият шеф или колеги ще ви помолят за помощ. Като цяло денят може да се нарече положителен. Ако трябва да се възползвате от щастлива възможност, тогава нека пикът на активност бъде през първата половина на деня.

Здраве

Дойде денят, в който най-накрая можете да стигнете до някоя фитнес зала или фитнес зала и да си купите абонамент за месец предварително. Това ще ви позволи да не отлагате спорта отново, за пореден път. Не натоварвайте сърцето си с тревоги и емоции. Не подценявайте ситуацията, защото рискът от инфаркт е по-висок от всякога.

Любов

Близнаците днес може да бъдат преследвани от натрапчиви мисли. Звездите ги съветват да отхвърлят преждевременните страхове и да изчакат вечерта: всичко ще се случи възможно най-добре. Може би любимият човек ще осъществи контакт или ще се появи лично на прага с букет.

РАК

Денят ще бъде по-подходящ за релакс и забавление, отколкото за някакъв важен бизнес. Ще бъде трудно да се концентрирате. Ще се почувствате добре, ако се срещнете с приятели, ако посетите интересни места или се върнете към старо хоби. Може би ще получите далечни вести, които ще ви зарадват. Те ще повлияят на вашите планове. Вечерта стари познати, приятели от детството и юношеството ще напомнят за себе си. Говоренето за миналото може да ви помогне да решите какво да правите сега.

Вибриращо число: 1

Щастливи числа: 7 12 58 21 14 13 44

Работа

Добър ден за бизнес партньорства. Може би ще сключите взаимноизгодно споразумение. Работата ще бъде много активна за представители на зодия, които работят в сектора на услугите. Ако трябва да разрешите правен въпрос, всичко ще е във вашите ръце. Днес можете да срещнете хора, които познавате и които ще ви бъдат от голяма полза.

Здраве

Не бива да експериментирате с външния си вид днес. По-добре да оставите всичко както е сега. В противен случай ще съжалявате за стореното. Ако все пак искате да направите някои промени във външния си вид, тогава е най-добре да работите върху имиджа си. Именно днес интуитивно ще се окаже, че ще изберете идеалния образ за себе си.

Любов

Днес на повечето Раци не им приляга определението „загубеняк в любовта“, но независимо от това те искат повече. Възможно е от тук да дойде цялото им страдание, реално или измислено. За тях е важно да се доверят на съдбата: часът, в който тя ще им се усмихне истински, не е далече.

ЛЪВ

Денят ще донесе приятни срещи. Може да направите добро впечатление на всички, на които искате да се харесате. Вероятно е случайно запознанство, което ще постави началото на романтична история. Ще ви бъде лесно да привлечете вниманието на другите, да ги заинтересувате, да ги завладеете с идеите си. Нещата, които трябва да направите днес, ще изглеждат по -сложни, скучни и досадни от обикновено. Понякога ще трябва да положите усилия, за да завършите започнатото, но определено ще се справите с всичко! Наблизо ще има приятели и други близки хора, готови да ви протегнат ръка в труден момент.

Вибриращо число: 2

Щастливи числа: 64 8 17 69 14 72 43

Работа

Шефовете и колегите ви няма да оценят прекалената ви активност, така че си струва да намалите темпото. Представителите на знака, чиято професия е свързана с икономика и финанси, трябва да бъдат внимателни при изчисленията.

Здраве

Няма по-добро време за диета. Ако нямате нагласа за това, поне се постарайте да направите един разтоварващ ден. Не е добра идея да се натоварвате днес, но ще ви се отрази добре, ако се разходите сред природата.

Любов

Лъвовете трябва да отложат любовните си планове за вечерта: това е време на късмет, взаимно съчувствие и хармония. Важно е да не пропуснете страхотен момент, за да подновите енергийно връзката си. По-добре е свободните Лъвове да не се стремят към нови хоризонти, а да направят още един опит във вече позната посока.

ДЕВА

В първата половина от деня бъдете тактични, деликатни и спокойни, за да избегнете стресови моменти във взаимодействието си с другите. По-добре е да отложите сериозните разговори и да не обсъждате въпроси, които преди са предизвиквали разногласия. Благоприятното време за такива разговори ще дойде по-късно. С течение на времето влиянието на положителните тенденции ще се увеличи, а настроението ви значително ще се подобри. Ще се появят нови планове. Ще искате да ги приложите незабавно. Действайте - и всичко ще се случи по най-добрия възможен начин. Креативността във всяко начинание ще ви помогне да успеете там, където другите са се провалили.

Вибриращо число: 3

Щастливи числа: 82 87 5 56 80 15 20

Работа

Днес не бива да очаквате перфектен ход на събитията. Дори обичайните обстоятелства ще бъдат замъглени от дребни проблеми и недоразумения. Няма да можете да предвидите нищо предварително, защото по пътя ще се разкрие нещо. Началото на деня ще бъде запомнено с благоприятната атмосфера в екипа.

Здраве

Откажете се от храната, пийте много течности и спортувайте - това е, което може и трябва да направите за себе си в съботния ден. Не се задържайте край печката - шансът да се изгорите е много голям.

Любов

Много Деви в друг случай биха предпочели покорството пред добрата или злата съдба в любовта, но днес почти всички представители на знака изведнъж ще станат находчиви и настроени приключенски. Може би те ще бъдат подтикнати към това от обстоятелства, които дават възможност за маневриране и възможност да поправят нещо.

ВЕЗНИ

Денят ще бъде много ползотворен, подходящ както за нови начала, така и за завършване на стари проекти. Ще се справите с много неща по-бързо от хората край вас. Ще имате време за някои не особено важни, но интересни дейности. Ако се върнете към старо хоби, то отново ще ви даде много положителни емоции. Приятелите ще ви зарадват с добри новини. Може би ще получите отговор на въпрос, който ви мъчи напоследък. Настроението ви видимо ще се подобри, а  тревогите ще останат в миналото. Вечерта ще бъде благоприятна за романтична среща.

Вибриращо число: 4

Щастливи числа: 52 87 61 95 46 36 65

Работа

В бизнес сътрудничеството бъдете внимателни, авантюристичните ситуации може да доведат до големи загуби. Но интуицията ви няма да ви подведе, поне не днес. Ако хората, с които имате общи идеи, не ви вдъхват доверие, направете крачка назад.

Здраве

Ако отдавна планирате да се подложите на важна операция или оформяне на тялото, можете да го направите днес. Всичко ще бъде успешно, а периодът на рехабилитация ще бъде лесен и без усложнения. Днес можете да посетите фризьор и да се опитате да направите нещо напълно ново. Всеки експеримент с външния ви вид ще бъде доста успешен.

Любов

Днес влюбените Везни трябва да комбинират нетърпението си с издръжливост, в противен случай темпераментът ще им изиграе шега и ще ги тласне към фалстарт. По-добре е да бъдете активни вечерта и да изберете вече познат сценарий за среща. Това е чудесен момент да опитате да възстановите прекъсната или забравена връзка.

СКОРПИОН

Ще свършите отлична работа по някои трудни въпроси и ще разрешите проблем, който е притеснявал както вас, така и вашите близки. Възможно е хора, от които не сте очаквали нищо подобно, да ви помогнат в това. Ще има шанс да се сприятелите с тези, с които преди сте общували само от време на време. Задава се началото на романтична история. Новите отношения ще се развиват бързо и това ще ви зарадва. Денят ще бъде благоприятен за решаване на финансови въпроси. Ще разберете как най-добре да управлявате парите си, кои покупки си струва да направите сега и с кои е по -добре да не бързате. Вечерта можете да си върнете някои стари дългове или да платите за по-рано извършена работа.

Вибриращо число: 5

Щастливи числа: 80 5 50 68 30 89

Работа

Контролирайте състоянието на вашите дела. Не делегирайте правомощията си на никого, тъй като само вие може да се справите така добре. Ако имате творческа професия или вашата дейност е свързана със свободен работен график, очаквайте голям и публичен успех.

Здраве

Не забравяйте да отделите известно време, за да направите ултразвуково изследване на вътрешните си органи. Това важи особено за стомаха и черния дроб. Тези органи са в състояние, при което във всеки един момент може да започнат да функционират неправилно. За да не се случи това, по-добре отидете на лекар. Вечерта не забравяйте да си организирате ароматерапия.

Любов

Скорпионите е по-добре да създадат лични връзки тази вечер. Сутрешните и следобедните часове могат да се окажат време на прекомерни очаквания, изкривена представа за намеренията на съдбата или за способностите на човека в настоящия момент. Също така звездите препоръчват отлагането на избора на подарък за любимия човек до края на деня.

СТРЕЛЕЦ

Не чакайте дар свише или приятелска подкрепа, а запретнете ръкави - трябва да постигнете целите си сами. Повярвайте, ще бъдете напълно удовлетворени. Мнозина ще бъдат впечатлени от вашия успех. Вероятно някой ще иска да ви опознае по-добре, да се сприятели. Много вероятно е да се влюби във вас до уши. Единствената област, в която могат да възникнат трудности, са финансите. Но дори и тук проблемите едва ли ще бъдат сериозни, така че няма смисъл да се притеснявате. Ако днес харчите пари напразно и направите няколко неуспешни покупки, скоро със сигурност ще има възможност да попълните бюджета си.

Вибриращо число: 6

Щастливи числа: 72 50 35 24 15 77

Работа

Началото на деня благоприятства нови перспективи и кариерно развитие. Ще дойде благоприятно време за тези, които работят от дистанция. Безработните Стрелци имат всички шансове да си намерят работа по свой вкус.

Здраве

Денят днес е просто създаден, за да се поглезите малко. Направете си релаксиращ масаж или някаква козметична процедура. Това отношение към собственото ви тяло няма да остане незабелязано. Външният вид ще се трансформира и ще се появят толкова много вътрешни сили, че ще искате да преместите планини. Но в същото време избягвайте емоционалните изблици, защото нервната ви система вече е силно отслабена.

Любов

Стрелците може да се надяват на напредък в любовните си отношения с настъпването на вечерта. По това време тяхната привлекателност за хора от противоположния пол ще се увеличи, те ще станат по-авантюристични и остроумни, всички импулси ще бъдат подходящи. Романтизмът може да съжителства в техните маневри с навик или пресмятане.

КОЗИРОГ

Днес има шанс да поправите някои стари грешки, не го пропускайте. Решенията, които вземате днес, могат да играят важна роля в живота ви, така че не бързайте, помислете си, съберете повече информация, за да прецените. След като разберете ситуацията, ще съставите план за действие. Приятели и други близки хора ще ви помогнат в изпълнението му. Ще бъде възможно да се подредят нещата във финансовите дела. Вие ще решите кои покупки си струва да направите в близко бъдеще и кои могат да изчакат. Здравият разум ще ви помогне да избегнете ненужните действия.

Вибриращо число: 7

Щастливи числа: 28 63 56 32 43 13 62

Работа

Днес ще имате нужда от общуване и независимо дали в екип или в кръг от близки хора. За вас ще бъде важно да бъдете чути и разбрани. Склонни сте да бъдете непоследователни и впечатляващи. Ако се преуморите с работа, можете да подкопаете здравето си.

Здраве

Днес най-добрите процедури ще бъдат тези, които са свързани с водата. Днес също трябва да си осигурите обилен режим на пиене. Вие не забелязвате това, но тялото ви вече започва да страда от дехидратация, за което свидетелства сухата кожа. Обърнете повече внимание на диетата си. Елиминирайте всички солени храни от менюто си.

Любов

Днес Козирозите не трябва да чакат идеални условия за любовните си маневри. На сутринта те са много проницателни, но скептични и пасивни. Вечерта те могат да бъдат обзети от романтично вълнение, но често ще действат в своя ущърб. Една стара история или далечна любов може да напомни за себе си.

ВОДОЛЕЙ

Събитията от този ден ще ви помогнат да определите плановете си за бъдещето и да уточните приоритетите си. Може би ще разберете: трябва да се съсредоточите върху това, което преди изглеждаше незначително. Отношенията с другите могат да се променят. Хората, които преди са ви подценявали, съмнявали се във вашите знания и таланти, ще променят мнението си. Ще намерите общ език с тези, с които често сте спорили. На сутринта суматохата и объркването могат да бъдат досадни. Вторият отрязък от деня ще бъде спокоен, приятен и плодотворен. Той е подходящ за изучаване, събиране и анализ на информация, както и благоприятен за всеки бизнес, който изисква концентрация и внимание към детайлите.

Вибриращо число: 8

Щастливи числа: 60 58 55 39 64 32

Работа

Днес не очаквайте перфектно развитие на събитията в работните процеси. Дори вашите неочаквани капризи могат да се превърнат в голяма пречка за изпълнението на някой важен въпрос. Поради вашето невежество, разсеяност и небрежност, можете лесно да направите грешки. Бъдете дискретни и се опитайте да не поемете по грешен път.

Здраве

Днес можете да си позволите почти всяка физическа активност. Бягането е особено подходящо. Звездите препоръчват да посетите офталмолог, тъй като умората на очите сигнализира за намаляване на зрението.

Любов

Дори и всичките им заветни желания да не се сбъднат, те могат да разчитат на хармония в отношенията, съчувствие и окуражаващ обрат на нещата. Много Водолеи ще имат добър контрол над чувствата си, ще могат да предскажат и контролират ситуацията.

РИБИ

Ще имате време да направите много неща сутринта. Ще стане ясно как да решите проблемите, натрупани през седмицата, бързо да завършите започнатото и да получите отличен резултат. Ще има и хора, желаещи да споделят своя опит. Ще се вслушате в добри съвети, а това ще ви помогне да избегнете грешки. Следобед може да се получат семейни разногласия. Ще можете да избегнете дълги спорове, да намерите решение, което да хареса на всички. От вас зависи колко бързо споровете ще останат в миналото и отново ще царуват мир и хармония.

Вибриращо число: 9

Щастливи числа: 76 1 20 93 74 81

Работа

Ще имате твърде много работа, но определено ще се справите, защото осъзнавате, че всичко трябва да се свърши навреме. Освен това смятате, че първо трябва да се свърши най-тежката работа. В този ден ще можете да се докажете като решителен и отговорен служител и благодарение на постоянството си ще преодолеете много препятствия.

Здраве

Денят е идеален за зъбно протезиране или просто за посещение при зъболекар. Ето защо, ако успеете да избягате от служебните и домашните задължения, не бива да пропускате този шанс. Днес нещата ще вървят добре за тези, които искат да направят промени във външния си вид, дори те да са кардинални. Всички експерименти ще бъдат увенчани с успех.

Любов

Днес Рибите не са безразлични към миналите си любовни интереси и идеали (особено ако са свързани в паметта им с пътувания, духовни търсения или значими житейски етапи). Ще им бъде трудно да устоят на изкушението да разберат нещо за предишната си страст или да се срещнат с бившия си. 

Подобни статии