До 31 декември: Смартфон + безжични слушалки

Клиентите, които закупят смартфон Galaxy от А1, ще могат да вземат без допълнително заплащане своя нов смартфон в комплект с безжични слушалки Samsung Galaxy Buds2 и абонамент за YouTube Premium за четири месеца. Промоцията включва сгъваемите Galaxy Z Fold3 и Galaxy Z Flip3, серията Galaxy S21 и Galaxy S20 FE и ще продължи до края на годината.

Смартфоните от серията Galaxy могат да се закупят както в магазинната мрежа, така и от A1.bg с мобилните планове на телекома. Единственото изключение е достъпният Galaxy S20FE, който участва в промоцията само ако е закупен от електронния магазин на А1. Това е и единственият смартфон от предложенията, който не е съвместим с 5G ULTRA мрежата на А1, която предлага най-високите скорости в 5G в България за годината според анализ на Ookla*.

Всеки, който закупи един от смартфоните, ще ги получи в комплект с безжични слушалки Samsung Galaxy Buds2. Те осигуряват балансиран звук, неподражаем комфортен дизайн и безупречно свързване към телефон или смартчасовник. Слушалките разполагат с функция, която намалява околния шум с до 98%. В комплекта е включен и безплатен достъп до YouTube Premium за период от 4 месеца, който е отлично допълнение към Galaxy Buds2.

Предложението важи за общо шест модела смартфони на Samsung. Двата сгъваеми Galaxy Z Fold3 и Z Flip3, трите от серията S21-S21, S21+ и S21 Ultra, както и Galaxy S20 FE. За да получат слушалките и абонамента за YouTube Premium, клиентите, закупили своя смартфон от магазинната мрежа, трябва да посетят страницата на кампанията и да попълнят кратка регистрационна форма. Предложението е актуално до 31 декември 2021 г.

Подобни статии