До края на юли: Летни онлайн предложения с до 200 лв. отстъпка на смарт устройства Samsung във Vivacom

До края на месец юли избрани смартфони, смартаксесоари и таблети са с отстъпка до 200 лв. в онлайн магазина на Vivacom. В разгара на лятото клиентите могат да избират между устройства с разнообразни параметри и от различни ценови категории спрямо нуждите и предпочитанията си.

До 200 лв. е отстъпката на сгъваемите 5G флагмани на марката Galaxy Z Flip 5G и Galaxy Z Fold2. В разгънато състояние Samsung Galaxy Z Fold2 предлага на потребителите обширен 7.6-инчов Edge Dynamic AMOLED 2x дисплей със скорост на опресняване на картината 120Hz, а в сгънато състояние смартфонът има голям 6.2-инчов Super AMOLED HD+ дисплей.

Иновативният сгъваем Galaxy Z Flip 5G съчетава новости от света на технологиите и осигурява на потребителите стилен дизайн, комбиниран с функционалност и компактност. Моделът е със сгъваем  6.7-инчов Dynamic AMOLED FHD+ Инфинити Flex дисплей с патентовано ултратънко стъкло на Samsung и скрита панта (Hideaway Hinge).

И още едно атрактивно смартфон предложение на промоционална цена - Samsung Gаlаху Nоtе20 Ultrа. Моделът е съвместим с 5G мрежата на Vivacom, използва мощна батерия с капацитет 4500 mАh и разполага с отличителния за Note серията S-Pen. Смартфонът е оборудван c тройна камера с основен обектив от 108 МР, 10 MP селфи камера и може да записва видео в 8K резолюция. И трите флагмана поддържат VOLTE и VOWIFI.

От средния клас устройства на разположение на клиентите е Samsung Galaxy A32. Моделът предлага 6.4-инчов FHD+ Infinity-U Super AMOLED дисплей с честота на опресняване на картината 90 Hz и батерия с капацитет 5000 mAh, която издържа до 2 дни. Устройството е оборудвано с четворна камера с 64 МР основен обектив.

С атрактивна отстъпка се предлагат слушалките Samsung Galaxy Buds+, както и елегантният и функционален смартчасовник Samsung Galaxy Watch3 45 mm LTE.

Подобни статии