Добри Митрев бе избран за шеф на УС на БСК

Добри Митрев е избран за председател на УС на БСК единодушно на проведено днес извънредно заседание на Управителния съвет на камарата. Това съобщават от БСК.

Заседанието на УС е започнало с едноминутно мълчание в памет на Радосвет Радев, който председателстваше БСК от 2018 г., но почина внезапно на 6 август тази година.
Добри Митрев е досегашен главен секретар на БСК. Роден е на 19 август 1972 г. Юрист по образование. Има дългогодишен административен опит, бил е председател на Общинския съвет на Перник два мандата. В екипа на БСК е от 2012 г, а от 2018 г. е главен секретар и член на УС на БСК.
Добри Митрев се ползва с авторитет и подкрепа сред екипа и членовете на БСК, а с годините е доказал своя професионализъм и лоялност към каузата на организацията, се посочва в съобщението.
Членовете на УС са подчертали, че чрез този избор се осигурява приемственост в провежданите до момента дейности и политики на БСК, в защита на нейните членове, особено в условията на пандемия, икономическа и политическа кризи.
Следващото заседание на УС е насрочено за 29 септември.

Подобни статии