Доли Партън похвали Лил Нас Екс за кавър

Доли Партън пусна в Инстаграм снимката си с Лил Нас Екс от награждаване през 2019 г.

Кънтри иконата Доли Партън изрази одобрението си за кавъра на американския рапър Lil Nas X на нейната песен Jolenе. Изпълнителят на Old Тown Road издаде своя версия на емблематичното парче на Партън от 1973 г. от едноименния й албум по-рано този месец.

„Избрах я, защото чувствам, че тази песен съдържа в себе си една красива тъга. Харесва ми кънтри звученето, затова си казах „нека да опитам“, заяви Lil Nas X по време на изпълнението на песента.

Веднага след като е разбрала за кавъра, Партън е споделила корицата на Lil Nas X в Туитър и е публикувала в Инстаграм снимка, която двамата са направили заедно на наградите на Кънтри мюзик асосиешън (Country Music Association) през 2019.

„Бях толкова развълнувана, когато някой ми каза, че Lil Nas X е направил кавър на песента ми Jolene. Трябваше да я намеря и изслушам веднага... и е наистина добра. Разбира се, че го обичам така или иначе. Бях изненадана и съм поласкана", написа самата Партън.

Скандалният американски рапър, чието истинско име е Монтеро Ламар Хил, в средата на септември издаде албум и се снима в образа на бременен мъж, с което предизвика нееднозначни отзиви.

Подобни статии