Дръпнаха шалтера на „Манифест“

Късметът на пътниците от полет 828 изтече и каналът NBC дръпна шалтера на драмата със свръхестествени елементи „Манифест“.

Сериалът се радва на голям интерес в платформата Netflix и затова феновете се надяваха стрийминг гигантът да се притече на помощ, но и това не се случи. Към момента телеманиаците разпространяват петиция за връщането на продукцията, но засега шансовете за успех са минимални. Първоначално от NBC обявиха план за шест сезона на „Манифест“. Това е и причината трети сезон да остави редица въпросителни след себе си, което ядоса зрителите.

Припомняме, че създаденият от Джеф Рейк сериал стартира през 2018 г. Сценарият се върти около пътниците на изчезнал самолет, които се появяват необяснимо след пет години. Главните роли са поверени на Мелиса Роксбърг, Джош Далас, Атина Карканис, Дж. Р. Рамирес, Луна Блейс, Джак Месина и други. Докато те не са остарели и ден, семействата им вече са продължили живота си и напасването се оказва нелека задача. Втори и трети сезон разглеждат предимно опитите на оцелелите да разгърнат мистерията около изчезването си и да разберат могат ли да измамят смъртта още веднъж, като изпълняват различни мисии, дадени им под формата на видения.

Подобни статии