Дума на седмицата: Медали

Четири медала спечелиха наши ученици от международна олимпиада по химия в Япония. Чухте ли и запомнихте ли имената на тези талантливи деца, в които ни е надеждата, че ще изведат България на по-добър път и ще продължат да ни карат да се гордеем, че страната ни е раждала и ражда такива чеда? Няма смисъл да отговаряте.

Новината за тези спечелени медали е минала покрай всичко останало край ушите ви. Но с положителност имате мнение за това истинска ли е дипломата на кандидата за премиер на ИТН и как Фейсбук анализира политическата ситуация у нас. Защото интригата винаги надделява и защото българинът обича да се занимава с неща, които не са му работа, а не да поощрява и изтъква заслугите на такива деца.

А успехът на младите химици е нещо, което трябваше да бъде аплодирано, при това в пълна зала с публика на крака. Защото тези ученици са се подготвяли в една абсурдна среда. В условия на дистанционно обучение и масово сваляне на нивото на учебната подготовка. Павел Николов, 11 клас, МГ Пловдив - сребърен медал. Теодор Маслянков, 12 клас, СМГ - бронзов медал. Георги Недялков, 12 клас, СМГ. Самуил Петков, 11 клас, СМГ - бронзов медал. Това са героите, които трябва да почетем. И ще го направим и вместо всички, които пропуснаха да се информират за този успех.

Подобни статии