Ел Чапо свали маската: Свири сбор на олигархията пред президентството

Кървавият олигарх Васил Божков, който се укрива от 18-те си обвинения в Дубай, свали без да иска маската на олигархията и публично призна, че задкулисието в страната готви обединен фронт срещу властта.

Ел Чапо, както е известен хазартният бос, ужилил хазната със 700 млн. лв., свири сбор на троловете на олигархията пред сградата на "Дондуков 2", където в момента текат следствени действия на прокуратурата, последвани от арести на съветници на румен Радев за търговия с влияние.

От няколко дни обаче задкулисните кръгове у нас, който досега се опитваха да крият зловещите връзки помежду си започнаха да се саморазобличават. в сряда маската свали дори държавният глава, който публично призна, че е марионетка на друг подсъдим бос - каолиновия крал Иво Прокопиев.

Връзките межу Ел Чапо и самият Прокопиев също са печално известни и затова никой не се учудва от факта, че божков вече открито агитира за обединение между олигарсите. Като част от това обединение бе анонсиран и новия политически проект на задкулисието - "Българско (куково) лято".

След като почти 30 години олигарсите у нас, отгледани от ДС и задкулисните кръгове, доказваха максимата, че всяка страна си има мафия, но само у нас мафията си има държава, сега, когато дойде време за възмездие за престъпленията им, Божков свири сбор на останалите от задкулисието, за да атакуват властта с партиен проект. И той вече е факт.
Причината е прозаична – примката около босове като Божков, Цветан Василев, Иво Прокопиев, Огнян Донев и Сашо Дончев очевидно се стяга, а правосъдието им чука на вратата.
Така, притиснати до стената, олигарсите започнаха да вадят милиардите, отмъкнати от обществото, за да създадат нова партия, оглавена от политбюрото на мафията.
И както всяка политическа организация не може без ПР и медийна трибуна, „Българско Лято“ също има на кого да разчита за тази цел. От една страна е вехтата протестърка Ивет Добромирова, която обслужва олигархията, а сега се е заела да лъска имиджа на беглеца Божков. От друга е телевизия Божков (bTV) TВ, която е овладяна от мейнстрийма. Там връзката на хазартния бос отдавна вече е ясна за цяла България и е през изпълнителния директор Флориан Скала и Иво Прокопиев.
Съвсем не на последно място е и финансовата помощ, на която разчита новия политически мафиот, тъй като е ясно и друго-че към него вече се е присламчил другия голям беглец от правосъдието Цветан Василев, както и Газовия барон Сашо Дончев и Господаря на хапчетата Огнян Донев. Всички до един имат истински причини да мразят държавата и прокуратурата.
БГ Мадоф, който открадна 5,6 млрд.лв. от КТБ и се скри в Белград, обаче неведнъж е предявял претенции към премиерския пост в страната и дори беше плащал сериозни суми, за да посещава курсове за управленци зад граница. В сегашната ситуация обаче Василев явно е склонил да отстъпи лидерската позиция на Божков и всячески подпомага авера си.

Подобни статии