Феновете на Левски могат да купуват билети за мача със Славия от днес

Привържениците на Левски могат да закупуват от днес билети за гостуването срещу Славия от деветия кръг на българската футболна efbet Лига, обявиха "сините". Пропуските са с цени по 10 лева и ще бъдат предоставяни само на притежатели на абонаментни карти.

"Уважаеми привърженици, желаещите да подкрепят любимия отбор в двубоя срещу Славия от 9-ия кръг на Първа лига в неделя, 18 октомври, от 20:15 часа на стадион "Славия", могат да си закупят билет срещу предоставяне на абонаментна карта за сезон 2020/2021 г. Талоните са на цена от 10 лева и се пускат в продажба в 15:00 часа днес, 16 октомври, на касата на Сектор А на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов".
В продажба се пускат 550 билета за Сектор В и 150 билета за Сектор Г на стадион Славия. Непродадените билети ще бъдат пуснати в свободна продажба в неделя, 18 октомври, от 10:00 часа отново на касата на Сектор А на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов".
Съгласно решение на НС и УС на ПФК Левски от 29.09.2020 г. билетите ще са персонализирани и ще се продават само срещу представяне на документ за самоличност.
Влизането на стадион "Славия" ще става през вход Б и вход В срещу предоставяне на документ за самоличност и билет за срещата", съобщават от клуба.

Още по темата: Футбол

Подобни статии