Фестивалът за поп и рок музика "София" ще бъде с надслов "Дай рамо на твоята най-добра защита! Ваксинирай се!"

Единадесетото издание на фестивала за поп и рок музика "София" ще бъде с надслов "Дай рамо на твоята най-добра защита! Ваксинирай се!", съобщават организаторите. В деня на събитието общината ще организира изнесен ваксинационен пункт - на входа на метростанцията на НДК.

В навечерието на празника на столицата, на 16 септември, от 19:30 ч. зала 1 на НДК ще събере изявени и млади композитори, текстописци, аранжьори и изпълнители.

За призовите места се състезават 14 нови песни. Те ще бъдат представени от Христо Деянов, Viva, Георги Арсов, Антония Маркова и Владо Димов, Moby Dick Project, Ева, Black Rose, Богдан Томов, "Хоризонт", Петя Буюклиева, Delta Roosters, Тони Димитрова, Илия Ангелов и Маргарита Хранова.

Песента на публиката се избира от зрителите, слушателите и публиката, като песента - фаворит може да бъде подкрепена със SMS на единен дарителски номер 17 777 с текст DMS BUDNI + съответния номер на песен. Цената на един SMS e един лев. Средствата са в полза на благотворителната кампания на Столичната община "Нека бъдем по-добри", която и тази година подкрепя каузата "Информационна кампания в подкрепа на жени с репродуктивни проблеми "Да сверим биологичния си часовник навреме". Тя е от изключително значение за демографската политика на страната ни и отправя послания, насочени към превенция и опазване репродуктивното здраве на младите хора в България, обясняват организаторите.

Подобни статии