Фигуристка се съблече за мъжко списание

Световната и европейска шампионка по фигурно пързаляне Елизавета Туктамишева

Световната и европейска шампионка по фигурно пързаляне Елизавета Туктамишева захвърли дрехи и задръжки в еротична фотосесия.

Рускинята се е решила да украси мартенската корица на мъжкото списание „Максим“, след като се е разделила с приятеля си. Цели 5 г. красавицата излизаше със своя колега Андрей Лазукин, с когото тренираше в групата на прочутия специалист Алексей Мишин.

„Когато получих предложението за снимките, си казах: „Уау, поканиха ме!“ Но после започнаха да ме разяждат съмнения дали си струва, защото все пак тези кадри са доста компрометиращи. Но когато агентът ми ме увери, че няма да е пошло, а стилно, се навих. Сега, когато гледам кадрите, те безумно ми харесват“, заяви 24-годишната Лиза.

„Въобще не се притесних да се съблека пред камера и се убедих, че имам тяло, от което да не се срамувам. Нормална спортна фигура, ала все пак не съм модел. След тази фотосесия самооценката ми се повиши. По принцип харесвам женското тяло. Не само своето, защото по принцип обичам жените“, каза още Туктамишева.

Подобни статии