Фокусникът Чолаков пак извади вместо зайче от цилиндъра, лъжа за Пеевски

Photo: Интернет Фокусникът Петър Чолаков вади ловко всякакви лъжи от цилиндъра.

Чилякът на Иво Прокопиев в българската секция на „Дойче веле“ - Петър Чолаков, има една-единствена задача: да изрича на глас мислите на разградския олигарх. Началникът на мейнстрийма у нас от години дерзае да отърве собствената си кожа от правосъдието. За целта любимият приватизатор на Иван Костов използва всякакви мръсни и гнусни машинации. Най-вече хвърля прах в очите на хората, използвайки огромната си медийна империя за продуциране на фалшиви новини и пошли сценарии за влияние в изпълнителната и съдебната власт.

Основният враг на мейнстрийма е депутатът и издател на „Телеграф медиа“ Делян Пеевски. Защото законодателната му дейност спря разграбването на КТБ и върна над 1,25 млрд. лева. Защото изданията от „Телеграф медиа“ през годините направиха много разкрития за милиардните далавери на олигархията. И защото… Делян Пеевски дарява за редица благородни каузи, с които го свързва единствено човешка съпричастност и волята му на дарител.

Дарителската дейност на Пеевски се оказа ужасно, непоносимо мъчение за очите и ушите на Прокопиев, Цветан Василев, Васил Божков и цялата им група от шмекери-милиардери. Защото срина на пух и прах дългогодишната им клеветническа кампания срещу депутата.

Затова Прокопиевци активизираха оловните войничета да атакуват с оловните си мозъчета Делян Пеевски. Този път чилякът на Прокопиев Чолаков е написал безконечната глупост, че Пеевски и Бойко Борисов били скрити собственици на закъсалия столичен гранд „Левски“. С което откровено влиза в циркаджийската трупа на Васил Божков, предизвикал най-големия срам в 106-годишната история на Отбора на народа. Докато всички плачат и кършат безпомощно ръце за кризата в „Левски“, Делян Пеевски дари 500 000 лева за спасението на клуба. С тънко пресипнало гласче изхриптяха само от т.нар. „тръст“ – квазиорганизация, която никога не е била припознавана от сините привърженици. А публика, ветерани, легенди, служители – всички те върнаха надеждата си, че след фаталната лотария на Божков „Левски“ може и да го има.

Чилякът Чолаков обаче забърка от цялата тази история един гювеч от лъжи и манипулации, където по заръка на поръчителите от олигархията, сложи по задължение и името на Пеевски. Црънча и пазарджишкият „Хебър“ също получиха голямо дарение от депутата, но да знаете, Прокопиевци, Пеевски не е родом от Црънча, нито като момче е размахвал шалче в агитката на „Хебър“.

Чилякът Чолаков винаги ни е приличал на фокусник – особено когато се изтипоса елегантно-старомодно като продавач на лотарийни билети. Все очакваме да бръкне в цилиндъра и да извади зайче. Но зайче никога няма – Чолаков вади все поръчкови, лишени от фактология политически сплетни. В цилиндърчето му падат мръсните парички на Прокопиев. А политическата лотария на олигархията, която ни пробутва като чиста монета, е „печеливша“  като Божково билетче на късмета от три кинта парчето.

Петър Чолаков за пореден път се упражнява във фалшиви конспирации на гърба Делян Пеевски, но в случая намесва и „Левски“, а това е, грубо казано, половин България. Цяла България вече е настръхнала срещу самозабравилите се олигарси, които окрадоха България и си живуркат като паразити с монополни бизнеси и заграбването на ключови икономически сектори, като енергетика, фармация, хазартен бизнес… С феновете на „Левски“ олигарсите вече имат „любовта“ на една България и половина.

Още по темата: Фалшиви новини

Подобни статии