Глобиха турски секссимвол за погазване на мерките

Секссимволът на Турция - придобилият световна слава благодарение на сапунки актьор Джан Яман, бе глобен 400 евро в Рим за погазване на мерките на италианското правителство за борба с COVID-19.

Освен това иначе изключително симпатичният млад мъж бе скастрен яко от представители на силите за сигурност за неспазване на постигнатите договорки за недопускане на нарушаване на обществения ред. Случаят възмути дори началника на полицията в Италия Франко Габриели, който поиска подробен доклад и набеди хубавеляка, че бил „дискредитирал“ усилията на подчинените му да си изпълняват съвестно задълженията.

Но с какво Джан Яман ядоса ченгетата в Рим до степен да му съставят официален акт и да му отрежат квитанцията на сериозната глоба? Актьорът, който се прослави и в Италия чрез сериала „Ранобудна птичка“ или „Птицата на зората“, е в италианската столица по работа. Тези дни той трябваше да приключи снимките на рекламен клип на компанията за производство на спагети и други тестени изделия „Де Кеко“. В Рим турският филмов ас е настанен в намиращия се в центъра на града баровски хотел „Еден“ и според договорката с полицията е трябвало да поздравява следващите го навсякъде стотици фенове само от балкона на стаята си. Да, но за да не бъде спрян от охраната във фоайето, Яман напуснал хотела от заден вход и изведнъж се появил сред почитателите си за снимки, ръкостискания и прегръдки. Делириумът на огромната тълпа продължава поне четвърт час, като след това тя е разпръсната с мъка от полицията. Сега, за да се върне в родината си, Джан Яман трябва да плати глобата, а служителите на реда очакват официално извинение.

Подобни статии