Голяма част от София остава без ток утре? ЧЕЗ успокои: Няма да е толкова страшно

В голяма част от София утре няма да има ток от 9 до 16, 30 часа, съобщи на сайта си "ЧЕЗ Разпределение България". Посочените райони са: "Витоша", "Изгрев", "Илинден", "Искър", "Младост", "Лозенец", "Нови Искър", "Овча Купел", "Панчарево", "Подуяне", "Сердика", "Слатина", "Средец", "Студентски град".

Освен в столицата, токът ще бъде спрян за определен период от време утре и в десетки населени места в обхвата на елетроразпределителното дружество. Причината за прекъсването са планирани дейности за развитие на мрежата, посочват от ЧЕЗ.

ЧЕЗ Разпределение не планира изключване на електрозахранването в големи части от София на 15 октомври. Това се казва в позиция на дружеството, изпратена във връзка с публикации в медиите за предстоящо изключване на електрозахранването в големи части на столицата.

"ЧЕЗ Разпределение не планира масово  изключване на електрозахранването в столицата. Обявената на сайта на дружеството информация в секция „Графици“ не се отнася за целите райони и населени места, а само за малки части от тях. Това е информация, която дружеството редовно оповестява по този начин", се казва в съобщението.

Подобни статии