Гришо яхна мощен звяр в Монако

Григор Димитров показа новата си любов. Не става въпрос за жена, а за мощен звяр. В неделя нашият обиколи улиците на Монако, яхнал мотор. „Винаги избирайте живописния маршрут“, написа Гришо.

Той отдавна е известен с любовта си към високите скорости, но досега е излагал на показ само луксозни автомобили. Някои от феновете обаче отбелязаха, че Гришо не се е погрижил за сигурността си. „Да не забравиш каската“, предупреждават го те.
За да се качи на мотора, Григор явно е получил книжката си по-рано. Документът му беше отнет в началото на август, когато беше заловен да шофира с превишена скорост отново в Монако. Почти по същото време беше заловена и друга световна тенис звезда – руснакът Даниил Медведев.
Димитров в момента е в Монако, където живее. Той отваря след края на сезона. Новият трябва да започне през януари в Австралия, но има голяма вероятност да бъде отложен.
Освен мотора Григор показа и интересен панталон. На единия му крачол, случайно или не, са задраскани две години – изброени месец по месец. Този път обаче той изглежда далеч по-семпло облечен. Обикновено той предизвиква много коментари, а често и насмешки със стайлинга си, уточни "Телеграф".

Подобни статии