Гълъбинов може да смени отбора

Националът Андрей Гълъбинов може да смени Специя с друг отбор от Италия. За това намекна мениджърът на нападателя Андреа Д'Амико в интервю за „Калчомеркатоуеб“.

„Работим. Той се справя добре както в клуба, така и в националния си отбор. Има интерес от няколко места към него и щом дойде времето, ще преценим кое е най-добре. Дали ще инициираме срещи с водещи италиански клубове? Без съмнение това е възможност. Засега обмисляме няколко възможности, за които ще съобщим по-късно“, коментира Д'Амико.
Този сезон Гълъбинов има 9 мача и 3 гола в Серия А за Специя, като пропусна голяма част от кампанията заради контузия. На Апенините българинът е играл още за Лумедзане, Ливорно, Соренто, Губио, Авелино, Новара и Дженоа.

Подобни статии

 • Виктор Орбан скочи срещу идеята за европейска Суперлига, хвали УЕФА

  Виктор Орбан скочи срещу идеята за европейска Суперлига, хвали УЕФА

  Унгарският премиер Виктор Орбан приветства позицията на УЕФА, която категорично отхвърля опитите за създаване на европейска Суперлига и продължава да изповядва принципа за единство на спортната дисциплина на европейско ниво и принципа на солидарност, информира Берталан Хаваши, началник на пресслужбата на унгарския министър-председател.

  55
 • УЕФА одобри напълно нов формат на Шампионската лига (ВИЖТЕ ПРОМЕНИТЕ)

  УЕФА одобри напълно нов формат на Шампионската лига (ВИЖТЕ ПРОМЕНИТЕ)

  УЕФА очаквано взе решение за нов формат на Шампионска лига. Това решение идва на фона на формирането на новата Суперлига от страна на 12 от топ отборите на континента, в разрез с всички правила на УЕФА и отделните национални федерации. УЕФА проведе днес своето заседание, в което по план бе приет форматът на новата Шампионска лига, който ще влезе в сила от 2023-а. Решението беше взето с единодушно решение на Изпълнителния комитет на УЕФА.

  54