Гърците най-романтични, канадките фурии в леглото

Най-вълнуващ секс правят жителите на Мексико и Нигерия, а французите не отговарят на репутацията си на големи любовници. Проучване, направено през 2014 г., установи, че в Мексико  са регистрирани едни от най-високите в света нива на сексуално удовлетворение.

През 2008 г. местните власти в Мексико Сити са принудени да раздадат 700 000 копия на книжки на тема секс на студенти, за които се смята, че имат високо сексуално влечение. Швейцария е известна като много сексуално освободена страна.

Изследване от 2013 г.  пък показва, че 21% от нейните жители определят сексуалния си живот като "отличен", 20% обичат секса на открито. Смята се, че най-палавото място в цялата страна е Барселона. Италианците пък са известни с това, че правят секс и на преклонна възраст.  Скорошно проучване установи, че 32% от хората над 60-годишна възраст в Италия все още водят редовен сексуален живот.

Начело в списъците на най-лошите любовници в света са германците, след тях пък се нареждат англичаните, които са твърде мързеливи. Американците се класират на 5-о място сред най-лошите любовници в света, защото са прекалено груби, а гръцките мъже се наредиха на шесто място, защото са романтични. Това  е според първото проучване, проведено от компания, наречена „Глобално търсене“. Според друго най-добрите любовници са мъжете  от Австралия, Южна Африка и САЩ,  докато най-добрите в леглото жени са от Канада, Франция, Италия и САЩ. Някои от интересните констатации от проучването са, че мъжете и жените са еднакво сурови, като си дават оценка 0 за „най-лошия любовник някога“, но жените са по-склонни да дадат на своите партньори от мъжки пол 10 за „най-добър любовник някога.

В племето Mosuo: Жените без съпруг, но с много партньори

Жените от тибетското племе Mosuo не се женят и вземат толкова любовници, колкото искат. Няма и дума за „баща“ или „съпруг“, а влюбените не живеят заедно. Вместо това, когато жената навърши пълнолетие, майка й  дава ключ от дома. От този момент нататък тя може да започне да кани влюбени през нощта в спалнята си.

 
 

 

 

 
 

 
 

Подобни статии

 • Топ 10 в Еволюцията на компютъра

  Топ 10 в Еволюцията на компютъра

  Компютрите са се превърнали в неделима част от всекидневния живот на болшинството от нас. Това, което много хора не знаят е, че тези практични , но и обсебващи времето и личното ни пространство машини са еволюирали от най-прости устройства, способни да изпълняват елементарни операции, до суперкомпютърни центрове, които са в състояние да прогнозират климатичните изменения и да провеждат най-сложни изчисления в различни области на науката. Кои са десетте компютъра, станали пионери в своята област?

  466
 • Шантави елхи

  Шантави елхи

  Традицията повелява? Забравете!

  Коледата е съвкупност от традиции, сред които е и украсата на елховото дърво. Е, традициите не са това, което бяха. И някои елхи са доста по-различни от традиционната представа за тях. Можете да се убедите и сами в това. Представяме ви колекция от наистина шантави елхи, които може да ви провокират и да ви предизвикат да развихрите въображението си. Ако не сега, то догодина.

  1247
 • Когато Дядо Коледа е мопс

  Когато Дядо Коледа е мопс

  Дядо Коледа си има своите тайни. Една от тях е, че може да променя външността си. Не вярвате ли? Вижте тази очарователна галерия от мопсови дядоколедовци със сладка муцунка и големи кръгли очи. Влюбите ли се веднъж в тях, няма и да ви хрумне да поискате друг коледен подарък.

  1231