Хал Дрого пак гепи Денерис

Джейсън Момоа и Емилия Кларк, които изиграха незабравимата двойка Хал Дрого и Денерис Таргериен в „Игра на тронове“, пак се събраха.

Това се случи на минисъбиране по повод рождения ден на един от създателите на сериала Дейвид Бениоф. Двамата публикуваха снимки, на които показват приятелска близост и добро настроение.

"Когато твоето Слънце и звезди отново е в града и можеш да провериш дали все още може да вдигне от лежанка Кхалиси", написа актрисата под снимка, като добави и емоджи с целувка. От снимките личи, че двамата са в прекрасни отношения. На едната той е с капитанска шапка, а „майката на дракони“ е седнала в скута му. На другата пък снажният разбивач на женски сърца е понесъл Емилия с лекота, акцентирайки на това, че тя е лека като перце.

Двамата се "засякоха" в първия сезон на "Игра на тронове". Тогава тя, Денерис, бе омъжена за Кхал Дрого. След края на сериала обаче Емилия Кларк сподели, че се е чувствала унизена от някои от сцените, които двамата са заснели. Ставаше въпрос за сцена от първата брачна нощ на героите им, която по същество бе сцена на изнасилване. Още при излъчването на епизода създателите на сериала бяха критикувани, но те се аргументираха с факта, че са се водили по книгата. Емилия Кларк сподели, че тогава именно Джейсън Момоа й е помогнал емоционално.

Подобни статии