Характеристика на Луната на 1 октомври

На 01.10.2021 в 12:00 Луната се намира във фазата "Намаляваща Луна". Това е 25-ият лунен ден в лунния календар, а самата Луна е в знака на зодия Лъв ♌. Процентът на осветеност на Луната е 28%. Залезът на Луната е в 17:04.

Влияние на Луната на 1 октомври 2021

Луната е в знака на зодия Лъв (±)

Луната в знака Лъв. Това благоприятства всички енергични и действени начинания: от организацията на спортни или културно-масови мероприятия до корпоративни събирания, предназначени за сплотяване на колектива.

Много хора са привлечени от мисълта за широко общуване и развлечения. В тези дни увеселителните заведения ще получат стабилен доход. Това се отнася особено до казината, спортния тотализатор и залите за игрални автомати, тъй като луната в Лъва носи склонност към авантюри и необмислени рискове.             

Отложете всички финансови операции, свързани с големи плащания, за да избегнете загубите. Не извършвайте сделки с недвижими имоти. Не подписвайте сериозни договори

25 лунен ден (±)

1 октомври 2021 г. в 12:00 — 25 лунен ден. Денят е удачен за търговия, съдебни дела, пътувания и командировки. Възможно е обострянето на хронични заболявания.


Намаляваща Луна (+)

Луната е във фаза "Намаляваща Луна". Четвъртата лунна фаза е последната от лунния месец. Силата и енергията в този период намаляват, а конфликтите валят отвсякъде. Ще се наслушате и нагледате на спорове, сами ще провокирате такива. хората в този период са чувствителни и впечатлителни, склонни са към обиди.

Подобни статии