Характеристика на Луната на 12 ноември - в знака на зодия Риби

На 12.11.2021 в 12:00 Луната се намира във фазата "Нарастваща Луна". Това е 8-ият лунен ден в лунния календар. Луната е в знака на зодия Риби ♓. Процентът на осветеност на Луната е 59%. Изгрява в 15:04.

Хронология на лунните дни

8 лунен ден от 14:48 ч. 11.11.2021 г. до 15:04 ч. 12.11.2021 г.

9 лунен ден от 15:04 ч. 12.11.2021 г. до следващия ден

Лунно влияние

На 12 ноември 2021 г. Луната е в зодиакален знак Риби (±)

Луната в знака на Риби. Способностите за умствена концентрация са донякъде отслабени, въображението от време на време се стреми да завладее нашето съзнание в света на илюзиите, следователно всякакви случаи, изискващи специфика, трудно намират своето въплъщение в реалността. По-добре прекарайте това време в активна почивка, вълнуващо пътуване или се посветете на изкуството. Вярно е, че правните въпроси или въпроси, свързани с инвестирането на пари, протичат без особени усложнения.

8 лунен ден (±)

На 12 ноември 2021 г. в 12:00 - 8 лунен ден. Доста труден ден за общуване с колеги или партньори. Старите недовършени дела обикновено се появяват точно този ден и отнемат повече време и енергия от всякога. Денят е подходящ за пътувания, пътувания, преместване на ново място. Новите дела, насрочени за това време, изискват по-задълбочено проучване и сериозна подготовка.

Нарастваща луна (±)

Луната е във фаза на нарастваща луна. Втората лунна фаза е интервалът между първата лунна четвърт и пълнолунието. През този период активният растеж на Луната продължава. Втората фаза се характеризира с още по-значително повишаване на енергията и вътрешните сили, силно изразена активност. В бизнес сферата започва благоприятно време за изпълнение на планирани дела, решаване на трудни въпроси и проблеми. Случаите, изискващи много активност, ще бъдат дадени лесно. Във втората лунна фаза физическата активност може да бъде полезна, точно през този период е добре да започнете нова тренировка. Промените в абсолютно всички сфери на дейност са благоприятни, както в отношенията в личен план, така и в бизнеса. Това е добро време за придвижване, пътуване, промяна на вида дейност. Жизнената енергия се натрупва все повече и по-близо до пълнолунието се отбелязва нейният връх. Този период се отличава с емоционални изблици, все по-чести конфликти и възникване на травматични ситуации.

Подобни статии