Характеристика на Луната на 13 ноември - в знака на Рибите

На 13.11.2021 в 12:00 Луната се намира във фазата "Нарастваща Луна". Това е 9-ият лунен ден в лунния календар. Луната е в знака на зодия Риби ♓. Процентът на осветеност на Луната е 69%. Изгревът на Луната е в 15:16, а залезът е в 00:21.

Хронология на лунните дни

9 лунен ден от 15:04 12.11.2021 до 15:16 13.11.2021

10 лунен ден от 15:16 ч. 13.11.2021 г. до следващия ден

Лунно влияние

На 13 ноември 2021 г. Луната е в зодиакален знак Риби (±)

Луната в знака на Риби. Способностите за умствена концентрация са донякъде отслабени, въображението от време на време се стреми да завладее и пренесе нашето съзнание в света на илюзиите, следователно всички случаи, които изискват специфика, трудно намират своето въплъщение в реалността. По-добре прекарайте това време в активна почивка, вълнуващо пътуване или се посветете на изкуството. Вярно е, че правните въпроси или въпроси, свързани с инвестирането на пари, протичат без особени усложнения.

9 лунен ден (-)

На 13 ноември 2021 г. в 12:00 - 9 лунен ден. Критичен ден. Трябва да сте готови да се борите със съблазняването, измамата и илюзията. Необходимо е да се опитате да се сдържате и да не освобождавате зараждащото се негативно отношение към хората около вас. Изострянето на конфликта и конфронтацията няма да е от полза за нито една от страните. По-добре е да обърнете внимание на продължаването на отдавна започнати дела, които изискват рутинно изпълнение.

Нарастваща луна (±)

Луната е във фаза на нарастваща луна. Втората лунна фаза е интервалът между първата лунна четвърт и пълнолунието. През този период активният растеж на Луната продължава. Втората фаза се характеризира с още по-значително повишаване на енергията и вътрешните сили, силно изразена активност. В бизнес сферата започва благоприятно време за изпълнение на планирани дела, решаване на трудни въпроси и проблеми. Случаите, изискващи много активност, ще бъдат дадени лесно. Във втората лунна фаза физическата активност може да бъде полезна, точно през този период е добре да започнете нова тренировка. Промените в абсолютно всички сфери на дейност са благоприятни, както в отношенията в личен план, така и в бизнеса. Това е добро време за придвижване, пътуване, промяна на вида дейност. Жизнената енергия се натрупва все повече и по-близо до пълнолунието се отбелязва нейният връх. Този период се отличава с емоционални изблици, все по-чести конфликти и възникване на травматични ситуации.

Подобни статии

 • Характеристика на Луната на 20 януари

  Характеристика на Луната на 20 януари

  На 20.01.2022 г. в 12:00 ч. луната е във фаза "Намаляваща луна". Това е 18-ият лунен ден в лунния календар. Луната е в зодия Лъв ♌. Процентът на осветеност на луната е 95%. Изгрев на Луната е в 19:11 часа, залезът е в 10:23 часа.

  134
 • Какво да очакваме от Нептун през 2022 година?

  Какво да очакваме от Нептун през 2022 година?

  Злият Нептун може лесно да превърне дори напълно успешен и свестен човек в нещастно и зависимо същество: алкохол, наркотици, лудост, мания, фанатизъм, чудовищни ​​заблуди, непоносима вина, твърде късно покаяние - всичко това са любимите теми на главния майстор на илюзиите. И най-неприятното е, че хората, които са напълно омагьосани, тези, които се озовават в адския му плен, са огромен брой. Но най-лошото е, че тези хора дори не осъзнават грандиозния мащаб на катастрофата, която се случва в живота им. Ако Нептун не формира никакви напрегнати аспекти в наталната карта, това вече е много добре и това означава, че през целия ни живот, при всякакви напрегнати транзити с Нептун, ще имаме всички шансове да страдаме леко от универсалния злодей.

  88