Характеристика на Луната на 14 януари

На14.01.2022 г. в 12:00 ч. Луната е във фаза „Нарастващата луна“. Това е 12-ият лунен ден в лунния календар. Луната днес е в зодия Близнаци ♊. Процентът на осветеност на луната е 89%. Изгревът на Луната е в 13:06 часа, а залезът й е в 06:12 часа.

Хронология на лунните дни

12 лунен ден от 12:45 на 13.01.2022 до 13:06 на 14.01.2022

13 лунен ден от 13:06 14.01.2022 до следващия ден

Влияние на Луната

На 14 януари 2022 г. Луната е в зодиакалния знак Близнаци (+)

Луната в Близнаци. Време за бърза и енергична работа. Поради повишената импулсивност си струва да се справите с въпроси и проблеми, които не изискват специална концентрация на внимание и отнемащи време въпроси. Повишената интелектуална активност има благоприятен ефект при случаи, изискващи незабавно вземане на решения или свързани с получаване на информация. Можете да участвате във всякакви финансови транзакции или сделки с ценни книжа (особено краткосрочни). Можете да играете на борсата. Благоприятно време за защита на дипломи, дисертации или събиране на информация за написването им. Постоянното желание за преминаване към друга дейност не допринася за упорита работа, която изисква мобилизиране на цялото внимание, така че всички дългосрочни проекти, които изискват повече от един ден за решаване, трябва да бъдат поставени в чекмеджето, докато настъпи по-благоприятен период.

12 лунен ден (−)

На 14 януари 2022 г. в 12:00 - 12 лунен ден. Не е особено благоприятен ден за любов и други междуличностни отношения. Повишава се и вероятността от конфликти и разногласия в сферата на бизнеса. По-добре е да посветите деня на благотворителност, да раздавате милостиня, да правите подаръци, да изпълнявате молбите на други хора.

Нарастваща луна (±)

Луната е във фаза на нарастваща луна. Втората лунна фаза е интервалът между първата лунна четвърт и пълнолунието. През този период активният растеж на луната продължава. Втората фаза се характеризира с още по-значително повишаване на енергията и вътрешните сили, силно изразена активност. В сферата на бизнеса започва благоприятно време за изпълнение на планирани дейности, решаване на трудни въпроси и проблеми. Нещата, които изискват много активност, ще се получават лесно. Във втората лунна фаза физическата активност може да бъде полезна, точно през този период е добре да започнете нови тренировки. Промените са благоприятни в абсолютно всички сфери на дейност, както в отношенията в личен план, така и в бизнеса. Добро време за придвижване, пътуване, промяна на вида дейност. Жизнената енергия се набира все повече и по-близо до пълнолунието, отбелязва се нейният пик. Този период се отличава с емоционални изблици, все по-често възникващи конфликти, както и възникване на травматични ситуации.

Подобни статии