Характеристика на Луната на 16 ноември - в знака на Овен

На 16.11.2021 в 12:00 Луната се намира във фазата "Нарастваща Луна". Това е 12-ият лунен ден в лунния календар. Луната е в знака на зодия Овен ♈. Процентът на осветеност на небесното тяло е 92%. Изгревът на Луната е в 15:42, а залезът е в 04:18.

Хронология на лунните дни

12 лунен ден от 15:33 ч. 15.11.2021 г. до 15:42 ч.

16.11.2021 г. 13 лунен ден от 15:42 ч. 16.11.2021 г. до следващия ден

Лунно влияние

На 16 ноември 2021 г. Луната е в зодия Овен (-)

Луната в знака Овен. Времето се характеризира с повишена импулсивност, прибързаност, граничеща с безразсъдство. По-добре е да отложите делата, които изискват точност и внимателност, защото ако не вземете предвид някаква дреболия, това със сигурност ще доведе до негативни последици. Важните преговори или сключването на договори могат буквално да бъдат осуетени от глупости. Вероятността от всякакви конфронтации, които могат да завършат с инцидент, е много голяма. Пазете се от огън и остри предмети.

12 лунен ден (-)

16 ноември 2021 г. в 12:00 - 12 лунен ден. Не е особено благоприятен ден за любов и други междуличностни отношения. Повишава се и вероятността от конфликти и разногласия в сферата на бизнеса. По-добре е да посветите деня на благотворителност, да раздавате милостиня, да раздавате подаръци, да изпълнявате молбите на други хора.

Нарастваща луна (±)

Луната е във фаза на нарастваща луна. Втората лунна фаза е интервалът между първата лунна четвърт и пълнолунието. През този период активният растеж на Луната продължава. Втората фаза се характеризира с още по-значително повишаване на енергията и вътрешните сили, силно изразена активност. В бизнес сферата започва благоприятно време за изпълнение на планирани дела, решаване на трудни въпроси и проблеми. Случаите, изискващи много активност, ще се решават извънредно лесно. Във втората лунна фаза физическата активност може да бъде полезна, точно през този период е добре да започнете нова тренировка. Промените в абсолютно всички сфери на дейност са благоприятни, както в отношенията в личен план, така и в бизнеса. Това е добро време за придвижване, пътуване, промяна на вида дейност. Жизнената енергия се събира все повече и по-близо до пълнолунието, отбелязва се нейният връх. Този период се отличава с емоционални изблици, все по-чести конфликти и възникване на травматични ситуации.

Подобни статии