Характеристика на Луната на 19 септември 2021 г.

На 19 септември 2021 г. в 12:00 Луната се намира във фаза "Растяща Луна". Това е 13-ият лунен ден в лунния календар. Луната е в знака на Зодиака Риби ♓. Процентът на осветеност на небесното тяло е 97%. Изгревът на Луната е в 18:45, а залезът е в 03:26.

Хронология на лунните дни

13 лунен ден от 18:31 18.09.2021 до 18:45 19.09.2021
14 лунен ден от 18:45 19.09.2021 и до следващия ден.

Влияние на Луната на 19 септември 2021

Луната е в знака на зодия Риби (±)

Луната в знака Риби. Способностите към умствена концентрация са малко намалели, Въображението се стреми да обсеби съзнанието ни и да го въвлече в света на илюзиите, а това ни затруднява да се справяме с належащите в реалността задачи. По-добре е да се ориентираме към активна почивка, увлекателно пътешествие или да посветим деня на занимания с изкуство. Правните казуси и дела, свързани с влагане на пари, иначе ще вървят без особени усложнения.

13 лунен ден (+)

19 септември 2021 г. в 12:00 — 13 лунен ден. Ден за самоанализ. Ако прозрете своите грешки и извлечете поука от този урок, ще получите реална възможност да повишите авторитета си и да затвърдите своето положение в очите на околните. Голям прилив на творческа активност и енергия.

Растяща Луна (±)

Луната се намира във фазата Растяща Луна. Втората пълна фаза - това е интервалът между първата лунна четвърт и пълнолунието. В този период продължава активния растеж на Луната. За втората фаза е характерен още по-голям подем на енергия и вътрешни сили, както и силно изразена активност.

В деловата сфера стартира благоприятно време за осъществяване на планираните работи, решаване на трудни въпроси и проблеми. Нещата, изискващи по-голяма активност, ще се получават по-лесно.

Във втората лунна фаза може да са полезни физическите натоварвания, именно в този период е добре да започнете нови тренировки. Благоприятни изменения в абсолютно всички сфери на дейност, както във взаимоотношенията в личен план, така и в делови план.

Подходящо време за пътувания, екскурзии, промяна на привичните дейности. Жизнената енергия се събира все повече и с наближаването на пълнолунието е нейния пик. Този период се отличава с емоционални изблици, често възникващи конфликти, опасни ситуации от физическо естество.

Подобни статии

 • Характеристика на Луната на 15 януари

  Характеристика на Луната на 15 януари

  На 15.01.2022 г. в 12:00 ч. Луната е във фаза „Нарастваща луна“. Това е 13-ият лунен ден в лунния календар. Луната е в зодия Близнаци ♊. Процентът на осветеност на луната е 94%. Изгревът на Луната е в 13:38 часа, а залязва в 07:22 часа.

  96
 • Хороскопът за 15 януари: Близнаци - шанс за срещи, Рак - напрегнат емоционален фон

  Хороскопът за 15 януари: Близнаци - шанс за срещи, Рак - напрегнат емоционален фон

  Много е трудно днес да се стигне до разбирателство и да се поддържат добри отношения с близките, затова се опитайте да общувате възможно най-малко с тях. Днес е важно да разберете себе си, да проумеете причината за неуспехите, да се отървете от страховете и комплексите.

  388
 • Прогноза на Светлана Тилкова – Алена до 23 януари

  Прогноза на Светлана Тилкова – Алена до 23 януари

  През тази седмица събития и хора ще ви дадат съответния импулс, който ще „навие пружината“, ще ви зададе приоритетна програма за няколко месеца, дори за цялата година. Всички, които искат да получат признанието на обществото, да станат любимци на публиката, да завладеят широката аудитория, да постигнат повишение в длъжност или звание, да разширят сферата на влияние, да започнат нов бизнес, могат да се възползват от тези дни, в които се ражда перспективата. Само следва да действате упорито и целенасочено, без да се отвличате от главната посока. Романтичните отношения възникват и укрепват през целия януари и февруари. Засега те са в латентно състояние или вие просто не искате да ги афиширате. Те обаче са много важни за вас. Седмицата е благоприятна във всяко едно отношение, разкрива в астрологичната си прогноза Светлана Тилкова – Алена.

  1594