Характеристика на Луната на 19 септември 2021 г.

На 19 септември 2021 г. в 12:00 Луната се намира във фаза "Растяща Луна". Това е 13-ият лунен ден в лунния календар. Луната е в знака на Зодиака Риби ♓. Процентът на осветеност на небесното тяло е 97%. Изгревът на Луната е в 18:45, а залезът е в 03:26.

Хронология на лунните дни

13 лунен ден от 18:31 18.09.2021 до 18:45 19.09.2021
14 лунен ден от 18:45 19.09.2021 и до следващия ден.

Влияние на Луната на 19 септември 2021

Луната е в знака на зодия Риби (±)

Луната в знака Риби. Способностите към умствена концентрация са малко намалели, Въображението се стреми да обсеби съзнанието ни и да го въвлече в света на илюзиите, а това ни затруднява да се справяме с належащите в реалността задачи. По-добре е да се ориентираме към активна почивка, увлекателно пътешествие или да посветим деня на занимания с изкуство. Правните казуси и дела, свързани с влагане на пари, иначе ще вървят без особени усложнения.

13 лунен ден (+)

19 септември 2021 г. в 12:00 — 13 лунен ден. Ден за самоанализ. Ако прозрете своите грешки и извлечете поука от този урок, ще получите реална възможност да повишите авторитета си и да затвърдите своето положение в очите на околните. Голям прилив на творческа активност и енергия.

Растяща Луна (±)

Луната се намира във фазата Растяща Луна. Втората пълна фаза - това е интервалът между първата лунна четвърт и пълнолунието. В този период продължава активния растеж на Луната. За втората фаза е характерен още по-голям подем на енергия и вътрешни сили, както и силно изразена активност.

В деловата сфера стартира благоприятно време за осъществяване на планираните работи, решаване на трудни въпроси и проблеми. Нещата, изискващи по-голяма активност, ще се получават по-лесно.

Във втората лунна фаза може да са полезни физическите натоварвания, именно в този период е добре да започнете нови тренировки. Благоприятни изменения в абсолютно всички сфери на дейност, както във взаимоотношенията в личен план, така и в делови план.

Подходящо време за пътувания, екскурзии, промяна на привичните дейности. Жизнената енергия се събира все повече и с наближаването на пълнолунието е нейния пик. Този период се отличава с емоционални изблици, често възникващи конфликти, опасни ситуации от физическо естество.

Подобни статии