Характеристика на Луната на 2 декември

На 02.12.2021 в 12:00 Луната се намира във фаза "Намаляваща Луна". Това е 28-ият лунен ден в лунния календар. Луната е в знака на зодия Скорпион ♏. Процентът на осветяване на Луната е 6%. Изгревът на Луната е в 05:30, а залезът е в 15:03.

Хронология на лунните дни

27 лунен ден от 03:56 на 01.12./2021 до 05:30 на 02.12.2021

28 лунен ден от 05:30 ч. на 02.12.2021 г. до следващия ден

Влияние на Луната

На 2 декември 2021 г. Луната е в зодия Скорпион (+)

Луната в знака на Скорпион. Дошло е времето за вземане на най-важните решения. Подобрената умствена дейност, повишената способност за концентриране върху същността на проблема и високото ниво на самокритичност са най-добрият начин да се отдели наистина важното от повърхностното и незначителното. Можете спокойно да поемете нови начала, да разработвате бизнес планове за нови проекти и да поемате всякакви задължения, които ще бъдат изпълними.

28 лунен ден (+)

На 2 декември 2021 г. в 12:00 - 28 лунен ден. Благоприятен ден за всякакви "земни" дела: от закупуване на нова кола до ремонт на апартамент. Възможно е да има някои (не особено важни) здравословни проблеми. Полезно е да слушате съветите на партньорите - това ще бъде от полза и ще избегне неприятности.

Намаляваща луна (+)

Луната е във фазата на намаляваща луна. Четвъртата лунна фаза е последната фаза на лунния месец. Периодът на четвъртата четвърт, който завършва с новолуние. Този период се характеризира с бавност, мекота, известна летаргия. Този път е доста пасивен. Силите и енергията в този момент бързо намаляват. В резултат на това в четвъртата лунна фаза се препоръчва да приключите бизнеса, както и да управлявате текущите дела. Свежите мисли и идеи трябва да бъдат върнати в началото на следващия лунен месец. Оптимално време за равносметка. В четвъртата лунна фаза общата активност намалява. През този период е препоръчително да се намали физическото и психическото напрежение. Препоръчително е да се избягват конфликти, както в бизнес въпроси, така и в лични отношения. Типично е увеличаването на вероятността от кавги и раздяла. Хората през този период са изключително чувствителни, впечатлителни, до голяма степен склонни към негодувание. Това състояние се отразява и в бизнес сектора. Ето защо в бизнес сферата е препоръчително да преустановите значимите срещи до следващата фаза на лунния месец.

Подобни статии