Характеристика на Луната на 25 ноември - в знака на Лъва

На 25.11.2021 г. в 12:00 Луната се намира във фаза "Намаляваща Луна". Това е 21-ият лунен ден в лунния календар. Луната е в знака на зодия Лъв ♌. Процентът на осветяване на Луната е 71%. Изгревът на Луната е в 20:56, а залезът е в 13:35.

Хронология на лунните дни

21 лунен ден от 19:40 ч. на 24.11.2021 г. до 20:56 ч. на 25.11.2021 г.

22 лунен ден от 20:56 ч. на 25.11.2021 г. до следващия ден

Лунно влияние

На 25 ноември 2021 г. Луната е в зодиакален знак Лъв (±)

Луната в знак Лъв. Луната в Лъв благоприятства всички енергични и ефективни начинания: от организиране на спортни или културни събития до корпоративно парти, насочено към сплотяване на екипа за ползотворно сътрудничество. Много хора са привлечени от общуване и забавление. В наши дни почти всички развлекателни заведения получават стабилен доход. Това е особено вярно за казина, лотарии и зали за игрални автомати, тъй като луната в Лъв носи склонност към приключения и увеличава прибързания риск. По същата причина си струва да отложите всички сериозни финансови дела, свързани с големи средства. За да избегнете загуби, не си струва да сключвате сделки с недвижими имоти, акции и да подписвате сериозни договори. Повечето хора в този ден проявяват склонност към надценяване на самонадеяност и повече от всякога склонността към ласкателство се изостря.

21 лунен ден (+)

25 ноември 2021 г. в 12:00 - 21 лунен ден. Ден на творческа и физическа активност. Работата в екип, всякакви пътувания или пътувания е полезна. Полезни са и водните процедури, въздушните бани и всякакви физически упражнения.

Намаляваща луна (+)

Луната е във фазата на намаляващата луна. Третата лунна фаза обхваща периода от пълнолуние до началото на четвъртата четвърт. При пълнолуние се отбелязва пикът на натрупване на жизнена и психическа енергия, която впоследствие постепенно намалява. През този период активността започва да намалява, има честа смяна на състояния, идеи и преценки. Когато опитът и силите, натрупани през изминалите фази, енергично продължават да се впускат в изпълнението на плановете. През този период от лунния месец вече се забелязват първите резултати от положените преди това усилия. Промените в настроението, които се случват, могат да се отнасят не само до бизнес сферата, но и до личния живот. Това е чудесно време да се отървете от старите навици или да опитате нещо ново. В отношенията това е време на близост и романтика на най-високо ниво. Третата фаза е чудесна за саморазвитие, самоусъвършенстване и създаване.

Подобни статии