Характеристика на Луната на 26 ноември

На 26.11.2021 в 12:00 Луната се намира във фаза "Намаляваща Луна". Това е 22-ият лунен ден в лунния календар. Луната отново е в зодия Лъв ♌, а процентът й на осветеност е 62%. Изгрява в 22:16, залязва в 13:54.

Хронология на лунните дни

22 лунен ден от 20:56 ч. на 25.11.2021 г. до 22:16 ч. на 26.11.2021 г.

23 лунен ден от 22:16 ч. 26.11.2021 г. до следващия ден

Лунно влияние

На 26 ноември 2021 г. Луната е в зодиакален знак Лъв (±)

Луната в знак Лъв. Луната в Лъва благоприятства всички енергични и ефективни начинания: от организиране на спортни или културни събития до корпоративно парти, насочено към сплотяване на екипа за ползотворно сътрудничество. Много хора са привлечени от идеи за общуване и забавление. Луната в Лъв внася склонност към приключения и увеличава безмислената рисковост. По същата причина си струва да отложите всички сериозни финансови дела, свързани с големи средства. За да избегнете загуби, не си струва да сключвате сделки с недвижими имоти, акции и да подписвате сериозни договори. Повечето хора в този ден проявяват склонност към надценяване на самонадеяност и повече от всякога склонността към ласкателство се изостря.

22 лунен ден (+)

На 26 ноември 2021 г. в 12:00 - 22 лунен ден. Денят е добър за размисъл върху житейския опит и изграждане на рационални планове за бъдещето на тази основа. Комуникацията с партньори и колеги ще протече по положителен начин.

Намаляваща луна (+)

Луната е във фаза на намаляваща луна. Третата лунна фаза обхваща периода от пълнолуние до началото на четвъртата четвърт. При пълнолуние се отбелязва пикът на натрупване на жизнена и психическа енергия, която впоследствие постепенно намалява. През този период активността започва да намалява, има честа смяна на състояния, идеи и преценки. Когато опитът и силите, натрупани през изминалите фази, енергично продължават да се впускат в изпълнението на плановете. През този период от лунния месец вече се забелязват първите резултати от положените преди това усилия. Промените в настроението, които се случват, могат да се отнасят не само до бизнес сферата, но и до личния живот. Това е чудесно време да се отървете от старите навици или да опитате нещо ново. В отношенията това е време на близост и романтика на най-високо ниво. Третата фаза е чудесна за саморазвитие, самоусъвършенстване и създаване.

Подобни статии